Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

[Johanna Lindbäck] ”Man vänjer sig”

Bokbloggar - 22 Sep 14 kl. 21:31

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Linnéas örhänge växte fast i örat – nu vill mamman varna

Nyhetspressen - 11 Feb 19 kl. 09:26

Johanna Johanssons dotter Linnéa, 6 år, tog hål i öronen under höstlovet. Men några månader senare så hade ena örhängets fäste, plopp, växt in i örat – och nu vill Johanna Johansson varna andra. – Det var inget som vi överhuvudtaget visste kunde hända, säger Johanna Johansson.

Johanna Sahlin: "Egot och jakten på content går före klimathotet"

Nyhetspressen - 06 Feb 19 kl. 08:19

Klimatet och content går inte hand i hand på sociala medier, skriver pr-konsulten Johanna Sahlin: "Detta kommer att fortsätta tills flygresorna blir såpass dyra att ingen har råd med det. Eller att influencers inte längre har samma roll i mediebruset"..

Johanna Frid är DN:s Kulturpristagare: ”Det känns festligt och storslaget”

Nyhetspressen - 04 Feb 19 kl. 21:16

Med stilistisk finess har Johanna Frid grävt i de mörkaste av själens utrymmen. För hyllade romandebuten ”Nora eller Brinn Oslo brinn” tilldelas hon DN:s Kulturpris 2019. ”Festligt och storslaget”, säger författaren som nu vill utforska sin relation till familjen.

Officer hade topphemligheter i ryggsäck

Nyhetspressen - 26 Jan 19 kl. 19:50

En högt uppsatt marinofficer blev påkommen med att i sin tjänsteryggsäck ha ett usb-minne med kopior av topphemliga dokument, rapporterar Aftonbladet..

Greps av vakter efter att ha tagit modebilder – anklagades för att ha visat brösten

Nyhetspressen - 26 Jan 19 kl. 08:19

Lördagskvällen i huvudstaden förvandlades till en mardröm för vännerna från Linköping. När 25-åriga Johanna Hoffsten tog modebilder i tunnelbanan anklagade två ordningsvakter plötsligt henne för att ha blottat sig. En film visar hur vakterna först griper den i sällskapet som fotograferat, sedan hur de trycker upp Johanna Hoffsten mot en vägg och för in henne i en arrestcell.

Ojala om Stina-avbräck: ”Största guldchansen borta”

Nyhetspressen - 23 Jan 19 kl. 16:28

Stina Nilsson missar med stor sannolikhet VM i Seefeld i månadsskiftet februari/mars. Det meddelade landslagsledningen idag. – Jättetråkigt, säger SVT:s expert Johanna Ojala..


Fler inlägg från Bokbloggar

Helgfrågan v. 7

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Stjärnljus

Bokbloggar - 3 timmar sedan