Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

[Kajsas bokblogg] Prisoner of Night and Fog – Anne Blankman

Bokbloggar - 03 Jan 15 kl. 15:09

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Anne, 38, skadades svårt av förlossningen: ”Trasig”

Nyhetspressen - i förrgår: 08:58

Varannan kvinna skadas under en vaginal förlossning. Anne Lichtenstein, 38, kan inte bära sin nyfödde son, lider av urinläckage och måste stoppa in ett finger i underlivet för att kunna gå på toaletten. – Jag är helt trasig där nere, säger hon.

Anne-Lie vände sig utomlands för operation mot svåra sjukdomen

Nyhetspressen - 15 Jan 19 kl. 19:38

Anne-Lie har allvarlig endometrios och när hon inte fick en operation i Sverige vände hon sig utomlands.I London upptäckte läkarna en komplicerad sammanväxning i hennes buk – som den svenska vården hade missat, enligt Anne-Lie.– Jag hade dött om jag inte hade fått hjälp, säger Anne-Lie Kronohage, 53..

Elon Musk hjälper Anne Hathway att landa en raket

Feber.se - 24 Dec 18 kl. 10:00

"Ocean landing" För fyra år sedan släpptes filmen Interstellar där Matthew McConaughey och Anne Hathway skulle rädda människorasen från utrotning. Här kommer ett klipp där superentreprenören Elon Musk har fått ta över McConaugheys roll och får hjälpa till när Hathway ska landa en startraket från en SpaceX Falcon-9-raketer. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Anne, 40, är ensamstående med sex barn

Nyhetspressen - 22 Dec 18 kl. 17:50

Att som förälder leva upp till förväntningarna att köpa dyra kläder, betala för utflykter eller delta i luciafiranden kan vara svårt.Anne Surakka är ensamstående mamma till sex barn och kände sig i flera år för stolt för att be om hjälp.Men när hon sträckte ut handen fanns medmänniskorna där.

Omstridda Anne Ramberg slutar snart som Advokatsamfundets generalsekreterare

Nyhetspressen - 15 Dec 18 kl. 06:00

Anne Ramberg har uttalat sig allt skarpare i frågor om mänskliga rättigheter, demokrati och asylrätt. Hon menar att motstånd genom civil olydnad har en viktig roll i en demokrati, och står fast vid sin liknelse mellan högerpopulister och bruna råttor. Nästa år slutar hon, som Advokatsamfundets generalsekreterare, efter 20 år..


Fler inlägg från Bokbloggar

Ännu en hacker

Bokbloggar - 7 timmar sedan

mariekondofierad

Bokbloggar - 8 timmar sedan