Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

[Mettes pocketblogg] Det där med Venedig och ett och annat bergsgets-race i Ligurien

Bokbloggar - 07 Aug 13 kl. 08:52

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

800 mopedister i Chicken race

Nyhetspressen - 30 Mar 18 kl. 13:54

Rök, smatter och stämning. Under fredagen genomfördes som vanligt Chicken race med start och mål på Sävelund. Över 800 mopeder deltog.

Sveket mot Skåne

Nyhetspressen - 21 Nov 17 kl. 12:02

Istället för att enas kring en kandidatur för Europeiska läkemedelsmyndigheten körde alla nordiska länder sitt eget race. Det är pinsamt och uselt..

Anna Faris är i Venedig med sin nya kärlek Michael Barrett

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 16 Nov 17 kl. 07:29

Sajten People rapporterar att Anna Faris har gått vidare efter sitt åtta år långa äktenskap med Chris Pratt. Hon ska ha börjat träffa Michael Barrett redan i september, endast en månad efter att hon och Chris gick ut med att de skulle skilja sig. Nu är Anna i alla fall med Michael i Venedig där han ses hålla om henne under en båttur på kanalerna.

Stort intresse för Glava Race

Nyhetspressen - 06 Apr 17 kl. 15:46

Under helgen arrangerades den andra upplagan av löpartävlingen Glava Race och intresset för evenemanget pekar spikrakt uppåt..

NanoCar Race är ett race för världens minsta bilar

Feber.se - 31 Mar 17 kl. 21:30

Så små att de inte ens syns med blotta ögat Förra sommaren skrev vi om världens första så kallade NanoCar Race och nu är det mindre än en månad kvar innan det körs på forskningscentret Quai des Savoirs i franska Toulouse. I NanoCar Race kommer forskare att tävla med bilar av nanostorlek som ska köras på en bana gjord av guld. Varje bil är byggd av mindre än 100 atomer och fordonen har en topphastighet på cirka 5 nanometer i sekunden.

Vem borde vinna bästa outfit i SYh-FIILIS race?

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 15:49

Idag kör Pampasveckan igång. Allt startar med ett race som årligen arrangerats i Vasa sedan 2001, nämligen SYh-FIILIS race. Racet där studerande klär ut sig och ska försöka lösa ordgåtor för att hitta rätt plats i Vasa eller Korsholm.

Filmen Sameblod visas i Berlin

UNDERBARACLARA - 16 Jan 17 kl. 19:18

Amanda Kernells film ”Sameblod” kommer att visas på filmfestivalen i Berlin. ”Sameblod” är del av sektionen Native som varje år visar filmer på olika inhemska teman, och årets tema är norra polcirkeln. Därmed har ”Sameblod” tagits ut till alla de tyngsta filmfestivalerna – Venedig, Sundance, Toronto, Berlin – förutom den i Cannes.

En titt på Aqua Moto Racing Utopia

Feber.se - 08 Dec 16 kl. 14:43

Wave Race från Umeå Det svenskutvecklade Wave Race-liknande spelet Aqua Moto Racing Utopia släpptes för någon vecka sedan på Steam och PlayStation 4. Spelet erbjuder racing genom tre kampanjer med olika typer av vattenskotrar. Spelet erbjuder så klart möjligheten att spela det mot eller med flera spelare både online och via delad skärm (upp till fyra spelare).

Bryntesson fick en åktur i finalen

Nyhetspressen - 14 Nov 16 kl. 13:10

Grönholm vann svenska Race of Champions före Solberg.


Fler inlägg från Bokbloggar

Theorin hjärta Fantasy

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 08:33

Vårens feelgoodpraliner

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:59

Kopparkaffekvarnen

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:00