Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

[bookiecookiez] ”Jungfrustenen” av Michael Mortimer

Bokbloggar - 09 Mar 14 kl. 09:08

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Michael fick ta emot applåder i snabbmatskön

Nyhetspressen - 17 Jul 18 kl. 22:25

...Michael Johansson, samverkansbefäl, som skrev ett inlägg på Facebook om att 40:e hemvärnsbataljonen fått applåder på en snabbmatsrestaurang i Kristinehamn..

Nu avslöjar läkaren Jacksons hemlighet

Nyhetspressen - 11 Jul 18 kl. 13:59

Conrad Murray, läkaren som dömdes att vara skyldig till vållande av Michael Jacksons död, påstår att Joe Jackson kemiskt kastrerade sin son som barn.Detta för att behålla Michael Jacksons ljusa röst, rapporterar tidningen Mirror.– Michael berättade om den grymhet han fick uppleva från sin far, säger Conrad Murray enligt tidningen..

WOW! Anthony Pettis låser ut Michael Chiesa – får svart bälte i BJJ!

MMAnytt - 08 Jul 18 kl. 04:55

Alldeles nyss fick vi se topp 10-rankade Michael Chiesa ta sig an den forne lättviktsmästaren Anthony Pettis på UFC 226: Miocic vs. Cormier, som pågår i T-Mobile Arena i Las Vegas i skrivande stund. Now that was close!

Video: Michael Bisping reflekterar kring karriären ”Det funkade bara inte längre”

MMAnytt - 31 May 18 kl. 08:29

Efter mycket spekulering från MMA-världen valde den brittiske forne UFC-mästaren Michael ”The Count” Bisping att lägga handskarna på hyllan och gå i pension. RELATERAT:  Officiellt: Den före detta mästaren Michael Bisping pensionerar sig Michael Bisping slår ner ryktena om Nick Diaz: ”Skitsnack” Bisping har varit relativt tyst gällande pensionen sedan dess, men närvarade under det senaste inslaget av UFC Tonight för att dela med sig av sina tankar och känslor. The man, the myth, the Michael Bisping.

Att besöka Skellig Michael – Star Wars på Irland

Freedomtravel - 23 May 18 kl. 06:00

Visste du att man spelat in flera scener i Star Wars på Irland? När vi planerade vår Irlandsresa bestämde vi tidigt att vi ville besöka Skellig Michael. Peter var väldigt entusiastisk inför besöket på den branta klippön med det gamla klostret.

Jerry Williams önskan som aldrig blev av

Nyhetspressen - 01 Apr 18 kl. 17:04

Rocklegendaren Jerry Williams dog förra söndagen efter en kort tids sjukdom, ett besked som chockade många.Artisten hade ett fullbokat schema under våren och skulle ha spelat in en ny soulplatta i april - något som aldrig blev av.– Det album som vi planerade att släppa under senare delen av 2018 skulle bli en nyskriven soulplatta på svenska med Jerry, säger Annele Hencz Mortimer-Hawkins på Capitol Records.

Michael Caine: Aldrig mer Woody Allen

Nyhetspressen - 12 Mar 18 kl. 07:32

Skådespelaren Michael Caine kommer inte att arbeta med Woody Allen igen. Det framgår i en intervju som The Guardian har gjort med den 84-årige britten..

Michael Jacksons barn återförenade efter alla år

Nyhetspressen - 08 Mar 18 kl. 05:00

Michael Jacksons barn Paris Jackson, och den mer ljusskygge brodern Prince Jackson har visat upp sig tillsammans för första gången på länge.På nya bilder från biopremiären av filmen "Gringo" i Los Angeles syns syskonen tillsammans..

Michael Winiarski: Syftet sägs vara att försöka få slut på blodbadet

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 06:38

Donald Trump har inlett ett militärt angrepp i Syrien. Det är första gången under det sex år långa kriget som USA attackerar den syriska regimen. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski svarar på fyra frågor om konflikten..

Michael Jacksons son Prince hedrar pappa

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 19:32

Michael Jacksons son, Prince Jackson, saknar sin pappa. Nu har han hedrat den världsberömda artisten med en stor tatuering, skriver People. "En så fantastisk och vacker tatuering" skriver han själv om tatueringen på Instagram..


Fler inlägg från Bokbloggar