Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

”Kuk i hatt” hädar Jesus

apg29 - 28 Aug 19 kl. 12:28

Varning! Klippet är mycket hädiskt och chockerande. SVT-klippet "Kuk i hatt" hädar Jesus och propagerar för homosexualitet och så påstår SVT att denna djävulska sång är humor. Varför "skämtar" de då inte om koranen? Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ny trailer för The Jesus Rolls

Feber.se - 07 Feb 20 kl. 08:40

Big Lebowski-spinoffen En ny trailer har släppts för den kommande Big Lebowski-spinoffen The Jesus Rolls där vi får uppleva den fortsatta berättelsen om bowlaren Jesus Quintana. The Jesus Rolls har premiär 28 februari i USA. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Följa sexhoroskop 2020 eller följa Jesus?

apg29 - 28 Dec 19 kl. 21:52

Vilket är viktigast att ta reda på? Astro om ditt sexliv 2020, eller att du verkligen följer Jesus och gör hans vilja?Jag finner inga ord.

Netflix hädar Jesus

apg29 - 15 Dec 19 kl. 22:07

Hur kan man smäda och häda någon som har älskat oss så mycket?!I en julfilm på 45 minuter på Netflix skildras Jesus som homosexuell.

Spela Jesus i I Am Jesus Christ

Feber.se - 07 Dec 19 kl. 11:00

Jesus Simulator 2019? I Am Jesus Christ är ett kommande spel där du spelar ingen mindre än Jesus själv. Utvecklarna beskriver spelet som ett realistiskt simulatorspel där får privilegiet att spela som världens mest kända man.

Helgelsen sker i efterföljelsen av Jesus

apg29 - 04 Dec 19 kl. 19:47

Helgelse och frälsning eller rättfärdiggörelse, är inte samma sak.Frälsningen eller rättfärdiggörelsen, sker den sekund vi vänder om till Jesus, och han flyttar in i vårt hjärta. Helgelsen däremot är en livslång process, där vi under vandringen med Jesus mognar som människor och kristna, Jesus kan alltmer och mer synas i och genom våra liv, medan världen och köttet får en allt mindre styrande kraft i våra liv.

Säger bibeln att Jesus har kort hår?

apg29 - 18 Nov 19 kl. 23:57

Många gånger beskrivs Jesus med långt hår, men det stämmer det verkligen med Bibeln?Jag har nu läst mycket på nätet huruvida Jesus har långt eller kort hår. Det verkar som att den här frågan har sysselsatt väldigt många eftersom det finns en hel del skrivet om detta.


Fler inlägg från apg29

Corona sänker bensinen

apg29 - 15 timmar sedan

Bensinpriset blev 30 öre billigare idag.Det som får mest stryk av coronan är, förutom att en del människor som blir sjuka dör, är att ekonomin lamslås. Men att det går dåligt för ett land ekonomiskt drabbar det även oss i Sverige.

Gud sänder inga domar

apg29 - 21 timmar sedan

Istället sände han Jesus och den Helige Ande till vår jord!Att Gud skulle sända domar i församlingens tid är en villolära. Jesus kom inte för att döma världen utan för att rädda den.

Coronaviruset dödlighet är överdrivet

apg29 - 22 timmar sedan

De flesta som smittas får lindriga symptom som vanlig förkylning, feber och luftvägssymptom, och tillfrisknar rätt snabbt.Coronavirusets symptom är som en vanlig förkylning. Detta låter inte som om det vore en världsomspännande dödlig pest så varför ett sånt hysteri omkring den?

Coronavirusets dödlighet är överdrivet

apg29 - 22 timmar sedan

De flesta som smittas får lindriga symptom som vanlig förkylning, feber och luftvägssymptom, och tillfrisknar rätt snabbt.Coronavirusets symptom är som en vanlig förkylning. Detta låter inte som om det vore en världsomspännande dödlig pest så varför ett sånt hysteri omkring den?

Du behöver inte vara rädd för coronaviruset

apg29 - Igår: 21:16

Därför att Jesus säger så!

Har du hört en apa säga halleluja?

apg29 - Igår: 16:43

Evolutionsteorin är vår tids största bluff!Det säger sig självt att när man är ute i naturen och ser allt det vackra att det är Gud som har skapat människan, himmel och jord.BluffEvolutionsteorin är vår tids största bluff!

Ännu en person i Sverige är smittad av coronaviruset

apg29 - i förrgår: 20:05

Personen bor Göteborg är det andra fallet i Sverige.Personen i Göteborg har smittats i norra Italien och insjuknade tre dagar efter hemkomsten till Sverige och vårdas nu på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg.Nu har ännu en person i Sverige blivit smittad av coronaviruset.

Ännu en person i Sverige smittad av coronaviruset

apg29 - i förrgår: 20:05

Det är en man som bor Göteborg och är det andra fallet i Sverige.En man som bor i Göteborg har smittats i norra Italien och insjuknade tre dagar efter hemkomsten till Sverige och vårdas nu på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg.Nu har ännu en person i Sverige blivit smittad av coronaviruset.

Boxning för apor

apg29 - i förrgår: 15:19

Boxning är en konstig sport. jag kämpar inte som en som slår i tomma luften, står det i Bibeln, men dessa båda boxare boxar minst sagt som apor... Ingemar Johansson blev världsmästare i tungviktsboxning och även hans motståndare Floyd Patterson var världsmästare.

10 tidstecken som händer samtidigt på jorden just nu

apg29 - 24 Feb 20 kl. 13:24

Det är som att alla vet – att det som händer just nu, inte är normalt.Den vakne och den väntande vet, att det som händer just nu är födslovåndor, tecken på Messias återkomst och tiden precis innan uppryckandet av Herrens brud.Jag har hittat en väldigt intressant artikel av den kristna författaren Michael Snyder, där han delar 10 tidstecken som vi upplever runt om på jorden, på en och samma gång.

Sjung med Lindbergarna i Södra Fågelås

apg29 - 24 Feb 20 kl. 02:18

Nenne Lindberg, Lars-Uno Åkesson och Christer Åberg i Smyrna Gate i Södra Fågelås.

Är guds rättvisa är viktigare människan?

apg29 - 24 Feb 20 kl. 00:36

Inför dessa bibelord synes väl människan vara viktigare än rättvisan?Det var genom Noas rättfärdighet som Gud kunde rädda hans familj. Att Gud bara kunde rädda Noas familj, visar här att Guds rättvisa var viktigare än människorna,som alla dränktes i syndaflodens dom.

Är Guds rättvisa viktigare än människan?

apg29 - 24 Feb 20 kl. 00:36

Inför dessa bibelord synes väl människan vara viktigare än rättvisan?Det var genom Noas rättfärdighet som Gud kunde rädda hans familj. Att Gud bara kunde rädda Noas familj, visar här att Guds rättvisa var viktigare än människorna,som alla dränktes i syndaflodens dom.

Jesus är Herre

apg29 - 24 Feb 20 kl. 00:29

Jesus är Herre Jesus kom hit till jorden för att ge sitt liv av fri vilja. Han kom för att dö en försoningsdöd. På korset tog Jesus ditt och mitt syndastraff så att vi kan bli förlåtna och förvandlade.

Är politik synd?

apg29 - 24 Feb 20 kl. 00:19

Frågan är ju helt uppenbart en "het potatis"... och för mig är den central, i kristet agerande och engagemang.För mig är det något märkligt, att det är fullt legalt att starta kristna nischade intressegrupper om allt från frimärkssamlande till bilmekarklubbar, men när någon, som kristen, engagera sig i politik - som påverkar min medmänniska på livets mest basala områden - får det av någon anledning flera kristna att se rött...