Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Är det tillåtet för bibliotek att genomföra högläsning digitalt? – så svarar experterna!

Bokbloggar - 27 Apr 20 kl. 09:02

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Besök museum digitalt i sommar

Feber.se - 13 May 20 kl. 10:40

Sveriges Museer storsatsar på distansbesök i pandemitider Svenska museer har fått ta en del stryk sedan coronaviruset började spridas över landet och fått se sina besökssiffror falla ordentligt. På grund av detta har flera museer inlett digitala satsningar så att intresserade kan besöka museernas utställningar på distans. Jeanette Gustafsdotter, generalsekreterare för branschorganisationen Sverige Museer säger i ett pressmeddelande: "Museerna bjuder nu på ett rikt utbud via sina digitala kanaler för den som inte kan besöka museet på plats.

Stockholm Pride lanserar digital festival och nytt Winter Pride

Kulturbloggen - 29 Apr 20 kl. 19:10

Stockholm Pride lanserar digital festival och nytt Winter Pride, berättar ett pressmeddelande: Istället för traditionell sommarfestival så genomförs Stockholm Pride 2020 som flera olika evenemang för att fortsatt lyfta och stärka HBTQ-rättigheter i Sverige och i världen. – Att vi alltid ska vara en plattform där vi lyfter aktuella hbtq-frågor ser vi som otroligt viktigt, framförallt i år. Stockholm Pride är givetvis som många andra negativt påverkade av pandemin, men vi tar tillfället i akt att samla krafter och kreativitet tillsammans med vårt community och våra partners.

Susan Orlean om bibliotek

Bokbloggar - 29 Apr 20 kl. 09:33

Spanjor rastar guldfisk

Feber.se - 26 Apr 20 kl. 08:00

För att komma runt coronarestriktionerna I Spanien är det för tillfället inte tillåtet att gå ut hur som helst då de försöker få bukt på coronapandemin där. Det är tillåtet att gå till affären, jobbet, sjukhuset och apoteket men att gå ut bara för att gå ut är inte tillåtet. De som har husdjur får gå ut och rasta dem, en regel som vissa spanjorer har böjt till max.

SF Studios och Cinemateket erbjuder gratis streaming av svenska filmklassiker

Kulturbloggen - 22 Apr 20 kl. 17:29

SF Studios i samarbete med Cinemateket kommer att tillgängliggöra fyra digitalt restaurerade svenska filmklassiker gratis för streaming på Cinematekets webbplats. Från den 22 april kommer filmerna att släppas under fyra veckor, en film per vecka. Med initiativet vill SF Studios och Cinemateket erbjuda underhållning under en period då Cinematekets biografer måste hållas stängda till följd av Corona-krisen.

Scoob! skippar biopremiär och släpps digitalt direkt

Feber.se - 22 Apr 20 kl. 11:00

Dyker upp i digitala butiker 15 maj Warner Bros. hade planerat att släppa det nya animerade äventyret Scoob! på biografer 15 maj, men på grund av coronaviruset har dessa planer gått käpprätt åt fanders.


Fler inlägg från Bokbloggar