Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bloggkommentatorerna

Öka takten!

Bloggkommentatorerna - 04 Mar 15 kl. 14:03

Min önskeblogg just nu är inte sådär dramatisk som den varit ibland, när jag önskat typ Sia eller drottning Silvia. Nu önskar jag att Apan satt i granen-Anna börjar blogga mer regelbundet igen. Det händer så mycket i hennes liv hela tiden, och jag vill vara med! Se storögt på, med fascination och fasa. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Jacob Wallenberg: ”Sverige är uselt för entreprenörskap”

Nyhetspressen - 16 Jan 19 kl. 07:55

Sveriges position som ett innovationskraftigt land står hotad när takten i öst och väst ökar, menar Investors ordförande Jacob Wallenberg. ”Samarbetet mellan staten och industrin måste bli mycket bättre”, säger han på Di:s konferens Världen 2019..

Dricksvattnet nära att ta slut

Nyhetspressen - 05 Dec 18 kl. 06:03

Vattenkrisen i Ronneby fortsätter. Ett regnigt november till trots har nivåerna inte stabiliserats. – Sjunker det i denna takten så har vi till januari eller februari, säger va-chef Conny Miketinac..

Snabbare åtgärder krävs om klimatmål ska nås

Nyhetspressen - 30 Nov 17 kl. 07:30

Utsläppen i Sverige fortsatte att minska förra året, men takten måste öka om de nya klimatmålen ska nås. Det visar den första analysen av utsläpp och åtgärder som har gjorts sedan målen antogs i somras. Transporter är ett nyckelområde..

"Fäboland" kommer till Strömsund när kommunen satsar på kultur

Nyhetspressen - 10 Apr 17 kl. 10:48

Flera teateruppsättningar kommer till Strömsund i vår och under försommaren. En satsning inleddes i samband med kulturveckan i februari, nu ökar kommunen takten..

Regeringen vill öka takten att byta ut problemkemikalier

Nyhetspressen - 31 Mar 17 kl. 11:29

Idag överlämnar utredaren Annika Helker Lundström betänkandet ”Substitution i Centrum – stärkt konkurrenskraft med kemikaliesmarta lösningar” till miljöminiser Karolina Skog och närings- och innovationsminister Mikael Damberg..

Politiker ökar takten - gatubelysningen byts snabbare

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 20:44

Bytet av Växjö kommuns gatubelysning kommer att ske snabbare. På torsdagen ändrade sig de blågröna politikerna i tekniska nämnden..

Lånefest i USA - hushållens skulder nära toppnivåer

Nyhetspressen - 16 Feb 17 kl. 17:13

Amerikanska hushåll ökade sin upplåning i den snabbaste takten på tre år under fjärde kvartalet 2016. Det framgår av statistik från Federal Reserve New York, enligt Bloomberg News..

[PLUS] Ulf Nilsson bromsar inte in – gör ny långresa på cykel

UNDERBARACLARA - 06 Feb 17 kl. 10:00

Ulf Nilsson i Dorotea slår inte av på takten. Till sommaren, då han fyller 73, ger han sig på nytt...

Lite svalare på Kinas bostadsmarknad

Nyhetspressen - 18 Jan 17 kl. 06:36

Priserna på nya bostäder i Kina ökade i fjol i den snabbaste takten sedan 2011. Men i december mattades ökningen av något, vilket möjligen kan lindra oron för en kinesisk bostadsbubbla.(TT).

Stark försäljning i USA:s detaljhandel

Nyhetspressen - 29 Dec 16 kl. 08:09

En kraftig ökning i e-handeln och sista-minuten-kunder har hjälpt den amerikanska detaljhandeln att återhämta en svag start på årets helghandel. Prognoser pekar nu mot att årets helghandel kan öka i den starkaste takten på flera år. Det rapporterar Wall Street Journals nätutgåva och hänvisar till nya prognoser..


Fler inlägg från Bloggkommentatorerna

Tillbaka

Bloggkommentatorerna - 12 Jan 17 kl. 09:34

Idag är det exakt nio år sedan vi drog igång projektet Bloggkommentatorerna. Vi hade pratat om det ett tag, och den 12 januari 2008 startade vi bloggen på blogg.se.

Vackert

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 20:50

Sagolikt vackert på Sri Lanka där Nicole Falciani är. Drömmer mig gärna bort till liknande platser vid den här typen av årstider. Det är precis som om min hjärna lurar mig, för när jag har surfat omkring och tittat på paradisbilder så är jag lite nöjdare efteråt.

Kommande gala

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 17:40

Januari är ju galornas tid. Så kul för dem som är där, så trist för folk i tv-soffan. Men allt är ju skit i januari, så varför inte en sövande tv-tablå också?

Kärlekstips

Bloggkommentatorerna - 10 Jan 17 kl. 10:41

Lyssnade precis på den finaste kärlekshistorien, på P4 dokumentär. “Han längtade efter henne i 50 år”. Den gick av någon anledning rakt in i hjärtat.

Kissie inläsaren

Bloggkommentatorerna - 09 Jan 17 kl. 18:11

Kissie har varit och testat rösten inför att eventuellt läsa in sin bok som ljudbok. Rösten visade sig passa, och snart ska hon spela in den. Jag tror att en bok oftast läses in av någon annan än författaren.

Svår barnlitteratur

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 20:06

Ett päron till morsa har varit på barnbio och börjat lipa. Bamse och häxans dotter. Den har jag också sett och blev inte särskilt berörd.

Hjälpa varandra

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 15:19

Januari

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 17 kl. 17:52

De senaste dagarna har det varit mitt värsta väder här på västkusten. Flera minusgrader och ganska blåsigt, som sedan övergick till snöblandad nederbörd. Vet ni vad jag gör då, efter att jag andats i en påse?

De 400 förälskelserna

Bloggkommentatorerna - 06 Jan 17 kl. 19:15

Den här äldre mannens råd till Elaine tycker jag var oerhört bra. Det är precis så jag tänker nämligen. Haha!

Göra något kul

Bloggkommentatorerna - 05 Jan 17 kl. 15:15

Listor över nyårslöften fortsätter att levereras. Kenza levererade igår sin långa lista och den är inte särskilt utmärkande. Nästan alla listor jag har sett (på stora men framförallt små bloggar) liknar varandra.

Låtsas vara vänner

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 22:13

Det här inlägget om Underbara Claras låtsaskompisar roar mig enormt. Det rör sig alltså inte om låtsasmänniskor, utan verkliga personer som Clara vill vara vän med. Sån igenkänningsfaktor eftersom jag och Anna-Maria alltid pratade om såna när vi lärde känna varandra!

Ödehus

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 15:52

Egoina har varit i Norge och besökt släktingar i julhelgerna. När jag läser hennes inlägg om den övergivna byggnaden så bultar hjärtat lite. Jag har precis läst ut en Kepler-deckare (Sandmannen) och den var så sjukt spännande att jag var tvungen att läsa mig till sömnbrist.