Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Heja Abbe.

Önskelista.

Heja Abbe. - 29 Sep 11 kl. 22:58

Abbe är tidigt ute i år. Han började skriva en önskelista till tomten i morse. Och han har dessutom tagit det här med önskelista till en helt ny nivå.Nåja, han fick lite hjälp genom att han sa vad han ville skriva, jag stavade orden bokstav för bokstav och han skrev. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Önskelista

Bokbloggar - 28 Mar 18 kl. 07:14

önskelista mars 2018

Bokbloggar - 11 Mar 18 kl. 01:27

Min önskelista

Bokbloggar - 03 Apr 17 kl. 13:00

Efter nytt teleavbrott: Fungerande telefoni högst på Ragnhilds önskelista

Nyhetspressen - 12 Dec 16 kl. 12:30

"Allt" fungerade i nästa tre dagar – sedan bröts telefonförbindelsen igen.– Den här gången åtgärdades felet på några timmar, men nu står fungerande telefoni högst på min önskelista, säger Ragnhild Lindberg i Håven..

Careys önskelista populärast vid jul

Nyhetspressen - 05 Dec 16 kl. 08:41

Av alla jullåtar är Mariah Careys "All I want for christmas is you" mest populär. I alla fall i USA, där den 22 år gamla dängan om Careys korta önskelista toppar Billboards "Holiday 100"-lista.(TT).

[PLUS] Handels kräver mer heltid

UNDERBARACLARA - 14 Oct 16 kl. 10:00

På Alexander Waaras önskelista finns ett heltidjobb. Siffror från Handels visar att han är i gott...

Vad stör högst upp på din önskelista för nya Google-telefonerna?

Swedroid.se - Allt om Google Android - 12 Sep 16 kl. 11:54

Allt pekar på att Google snart kommer att lansera två nya telefoner, vilka tillverkas av HTC. Till skillnad mot mobilerna i Nexus-serien sägs enheterna bära Googles logga och få robust marknadsföring. Rykten menar även att varumärket ”Nexus” övergivits till förmån för ”Pixel” – Googles serie med egna produkter.

Här får medborgarna tycka fritt

Nyhetspressen - 05 Sep 16 kl. 19:42

Sölvesborgs kommun vill ha medborgarnas önskelista för Svarta Led. – Vi vill skapa en mötesplats där man kan mer än att spela fotboll..

Ancelottis önskelista: Tre Real-stjärnor

Sportbladets SillySeason - 28 Dec 15 kl. 10:54

Carlo Ancelotti är klar för Bayern München till nästa säsong. Den förre Real Madrid-tränaren ersätter Pep Guardiola som lämnar den tyska storklubben efter säsongen. Nu påstår Gazzetta dello Sport att italienaren även lämnat in sin önskelista till Bayern München-ledningen och det blir tre gånger Real Madrid.


Fler inlägg från Heja Abbe.

Litteraturpristagare. Jo tjena.

Heja Abbe. - 02 May 18 kl. 20:43

– Jag är så glad att den här boken finns så att de här berättelserna blir berättade. Christina har gjort ett kanonjobb och satt samman en underbar bok, och när den nu belönas med Selmapriset är det så otroligt roligt! Ett erkännande och ett fint bevis på att boken behövs.

Tonåring.

Heja Abbe. - 16 Mar 18 kl. 20:47

Det är så mycket man tar för givet. Saker och ting rullar på, ditt och datt blir till självklarheter och man reflekterar liksom inte så mycket över det. Tick tack, glad påsk, god jul och så har ett år till gått.

Årets insamling.

Heja Abbe. - 18 Feb 18 kl. 21:57

Vet ni vad? Jag har ju helt glömt att skriva en rad om att jag, som vanligt under februari, samlar in pengar till förmån för barn som är födda med trasiga hjärtan. Jag har fokuserat så mycket på att försöka sprida min insamling i sociala medier så jag glömde bort att prata om det här, där allt började.

XV

Heja Abbe. - 27 Jan 18 kl. 20:43

Vad hände egentligen? Alldeles nyss kunde jag ta ett tag runt midjan på dig och kasta dig i en båge upp i luften så du landade med ett plask och ett gapskratt i vattnet. Nu är du lika lång som jag (sånär som på ett par centimeter) och för stor för att jag ska kunna slänga omkring dig i en pool.

God Jul!

Heja Abbe. - 24 Dec 17 kl. 11:13

Hösthav.

Heja Abbe. - 29 Oct 17 kl. 20:40

Det har blåst rätt bra här på Björkö i helgen. Jag tog kameran med mig till en vik på utsidan av Öckerö igår kväll. Det är ganska maffiga krafter som är i rörelse.

Abbe goes Ernst.

Heja Abbe. - 15 Aug 17 kl. 00:04

När vi ändå var igång med betongarbetet på ön så kom Abbe och jag på att vi kunde gjuta några spel som vi kan ha stående utomhus. Abbes favoritspel Kalaha kändes direkt som en given kandidat.Och eftersom det var väldigt länge sedan jag gjorde någon sån där liten film med Abbe så passade jag på att dokumentera hela rasket.

Drömmen om ett fritidshus – del 34. Betongbarn.

Heja Abbe. - 12 Aug 17 kl. 21:39

Hej på er. Nu har dagarna, veckorna och månaderna sprungit iväg sådär igen, men skit i det, här kommer en liten uppdatering. Och nu är jag tillbaka med ett inlägg om fritidshuset.

Blomstertid.

Heja Abbe. - 08 Jun 17 kl. 21:59

Det är den tiden på året. Småttingar i fina kläder står pirriga framför ett hav av föräldrar med kameror, telefoner och iPads i högsta hugg. På en given signal från en hukande pedagog klämmer de i med Idas sommarvisa, men när de kommit till "bena blir fulla med spring" är några redan färdiga, minst en textrad före de andra i gruppen.

Påsken i bilder

Heja Abbe. - 17 Apr 17 kl. 23:40

Vi tillbringade hela påskhelgen på ön. En helg med alla väder. Sol, regn, snö, vind och stiltje.

Funkispusslet

Heja Abbe. - 11 Apr 17 kl. 22:11

För ett tag sedan, med några dagars mellanrum, kom två olika brev med Västra Götalandsregionen logotyp i kuvertets vänstra hörn. Inget ovanligt med det. Vår brevlåda har vant sig vid en konstant, aldrig sinande ström av de där breven.

Tillfälligt avbrott.

Heja Abbe. - 09 Apr 17 kl. 22:49

Jag skrev egentligen det här inlägget i slutet på förra veckan. Hade egentligen bara några avslutande rader kvar som jag skulle knåpa ihop efter en tur på mountainbike i skogen i fredags. Men när kom hem och slog på datorn för att logga min runda möttes jag av de fruktansvärda nyheterna från Stockholm.

Chelsea vs Crystal Palace.

Heja Abbe. - 05 Apr 17 kl. 23:48

Så kom den stora dagen. Matchen skulle börja klockan tre men vi ville vara där åtminstone en timme innan för att se laget värma upp. Enligt välunderrättad källa brukar de alltid göra det framför "family section", helt enkelt eftersom det finns många barn och unga som vill se sina idoler på nära håll.

Julklappsöppning.

Heja Abbe. - 03 Apr 17 kl. 23:45

Jag vet inte riktigt hur det gått till eftersom aldrig varken jag eller min fru egentligen varit speciellt intresserade av fotboll. Men Abbes storebror Hugo är inte bara otroligt intresserad av fotboll och kan det mesta om var och varannan spelare runtom i världen (nåja, i första hand Europa och framför allt i Premier League). Han är dessutom en inbiten och hängiven supporter till Londonlaget Chelsea.

150 254

Heja Abbe. - 27 Mar 17 kl. 22:30

Nu har jag fått mejl från kansliet på Hjärtebarnsfonden med besked om alla bidrag till min februariinsamling som betalades via Swish och bank- eller plusgiro och alltså inte räknades in i räkneverket. Dvs alla de som märkt sin betalning med Heja Abbe.  Förutom de 132 205 kronorna som kom in via min insamlingssida, så blev summan av de Heja Abbe-märkta Swishgåvorna ytterligare 18 049 kronor.