Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bloggkommentatorerna

Ärendet avslutat

Bloggkommentatorerna - 28 Jun 13 kl. 08:26

Blondinbella har verkligen drivit vidare den där grejen med de inställda föreläsningarna. Jag trodde bara det var tomma hot när hon sa att hon skulle stämma företaget som sålde biljetter, men de möttes i tingsrätten igår. Det blev förlikning och hon skriver att båda parterna är nöjda, men vill inte säga mer om vad förlikningen innebar. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Visselblåsare fälls i Macchiarini-ärendet

Nyhetspressen - 25 Jun 18 kl. 14:22

Sju forskare fälls för oredlighet i forskning i samband med Macchiarini-ärendet, uppger Karolinska institutet. En av dem är visselblåsare..

Efter deras avslöjanden – nu avskrivs bröderna

Nyhetspressen - 27 Mar 18 kl. 12:08

De två utpekade bröderna i Kevinfallet skrivs av från ärendet..

Domaren fattade beslut om bolag han själv ägde

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:32

Justitierådet och ordförande i Högsta domstolen Stefan Lindskog ägde aktier för miljoner i det värmländska bolaget Environiq.När bolagets grundare och företagsledningen stämdes av en annan av aktieägarna gick ärendet till slut upp i Högsta domstolen – och där avslog Lindskog själv prövningsansökan.– Enligt gängse jävsregler så är det en självklarhet att han skulle ha avsagt sig det här ärendet, säger jävsexperten och professor Folke Johansson.

DEBATT: MP: Varför inte en öppen process om Bussgods framtid?

Nyhetspressen - 10 Nov 17 kl. 12:27

Vid regionstyrelsens sammanträde 4 oktober behandlades och bereddes ärendet om Bussgods vara eller icke vara i länet. I samband med ärendet förklarade regionrådet Robert Uitto (S) att "man för disk....

[PLUS] Åklagaren: ”Jag förstår att anhöriga är besvikna”

UNDERBARACLARA - 08 Apr 17 kl. 10:00

Åklagaren accepterade den friande domen i Morö Backe-ärendet. Anhöriga till offret är upprörda. –...

JO utreder Bullmarksärendet

UNDERBARACLARA - 06 Apr 17 kl. 14:25

Nu står det klart att Justitieombudsmannen startat en utredning av Umeå kommuns hantering av offentliga handlingar kring skolbeslutet i Bullmark. Folkbladet har tidigare berättat om att Bullmarksbon och numera centerpartisten Robert Axebro har JO-anmält Umeå kommun, både politiker och ansvariga tjänstemän, för hanteringen av Bullmarksärendet.

Inkassohot mot KHK för stor hyresskuld

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 14:24

Karlskrona HK har fortfarande stora obetalda skulder till kommunen. Om hyresskulderna inte betalas innan fredag går ärendet till inkasso. – Vi ska betala i veckan.

Sametinget: Återremiss för parlamentsbyggnad

UNDERBARACLARA - 11 Feb 17 kl. 17:16

Sametingets plenum har beslutat om återremiss för ärendet samisk parlamentsbyggnad. Beslutet fattades kl 17.15.

[PLUS] Kan bli ett unikt rättsfall

UNDERBARACLARA - 12 Jan 17 kl. 10:00

Morö Backe-offrets familj överväger att överklaga den friande domen. Ärendet blir i så fall smått...

Louise Friberg blir sportchef på Rya Golfklubb

Nyhetspressen - 01 Dec 16 kl. 16:15

Rydebäckstjejen har avslutat den aktiva karriären..


Fler inlägg från Bloggkommentatorerna

Tillbaka

Bloggkommentatorerna - 12 Jan 17 kl. 09:34

Idag är det exakt nio år sedan vi drog igång projektet Bloggkommentatorerna. Vi hade pratat om det ett tag, och den 12 januari 2008 startade vi bloggen på blogg.se.

Vackert

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 20:50

Sagolikt vackert på Sri Lanka där Nicole Falciani är. Drömmer mig gärna bort till liknande platser vid den här typen av årstider. Det är precis som om min hjärna lurar mig, för när jag har surfat omkring och tittat på paradisbilder så är jag lite nöjdare efteråt.

Kommande gala

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 17:40

Januari är ju galornas tid. Så kul för dem som är där, så trist för folk i tv-soffan. Men allt är ju skit i januari, så varför inte en sövande tv-tablå också?

Kärlekstips

Bloggkommentatorerna - 10 Jan 17 kl. 10:41

Lyssnade precis på den finaste kärlekshistorien, på P4 dokumentär. “Han längtade efter henne i 50 år”. Den gick av någon anledning rakt in i hjärtat.

Kissie inläsaren

Bloggkommentatorerna - 09 Jan 17 kl. 18:11

Kissie har varit och testat rösten inför att eventuellt läsa in sin bok som ljudbok. Rösten visade sig passa, och snart ska hon spela in den. Jag tror att en bok oftast läses in av någon annan än författaren.

Svår barnlitteratur

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 20:06

Ett päron till morsa har varit på barnbio och börjat lipa. Bamse och häxans dotter. Den har jag också sett och blev inte särskilt berörd.

Hjälpa varandra

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 15:19

Januari

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 17 kl. 17:52

De senaste dagarna har det varit mitt värsta väder här på västkusten. Flera minusgrader och ganska blåsigt, som sedan övergick till snöblandad nederbörd. Vet ni vad jag gör då, efter att jag andats i en påse?

De 400 förälskelserna

Bloggkommentatorerna - 06 Jan 17 kl. 19:15

Den här äldre mannens råd till Elaine tycker jag var oerhört bra. Det är precis så jag tänker nämligen. Haha!

Göra något kul

Bloggkommentatorerna - 05 Jan 17 kl. 15:15

Listor över nyårslöften fortsätter att levereras. Kenza levererade igår sin långa lista och den är inte särskilt utmärkande. Nästan alla listor jag har sett (på stora men framförallt små bloggar) liknar varandra.

Låtsas vara vänner

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 22:13

Det här inlägget om Underbara Claras låtsaskompisar roar mig enormt. Det rör sig alltså inte om låtsasmänniskor, utan verkliga personer som Clara vill vara vän med. Sån igenkänningsfaktor eftersom jag och Anna-Maria alltid pratade om såna när vi lärde känna varandra!

Ödehus

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 15:52

Egoina har varit i Norge och besökt släktingar i julhelgerna. När jag läser hennes inlägg om den övergivna byggnaden så bultar hjärtat lite. Jag har precis läst ut en Kepler-deckare (Sandmannen) och den var så sjukt spännande att jag var tvungen att läsa mig till sömnbrist.