Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Desiree Nilsson

-Trött idag-

Desiree Nilsson - 16 Apr 11 kl. 10:16

ZzzzZz.. Vi hörs seeenare.. Är INTE vaken nu alltså.. Behöver nog sova lite haha! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Höfter, träning, hållning och utseende fix på stan

Magdalena Graaf Blogg - 18 Sep 18 kl. 11:17

Kännetecken oerhörd lycka, ett lugn, en bubblande känsla i kroppen! Spritter, vill skratta och känner bara värmen i kroppen Har tränat som ett djur!! 1 mil på bandet, simmat och tränat med PT varje dag Idag har jag ✔️ av en sak på listan.

[PLUS] Flera äppelsorter – på ett och samma träd

UNDERBARACLARA - 10 Feb 17 kl. 10:00

Trångt i trädgården, men inte mätt på äppelsorter? Lösningen är att ympa in nya sorter på de träd...

Ullström har gått på is med HV

Nyhetspressen - 01 Feb 17 kl. 12:13

Idag klev en gammal bekanting ut på isen i Kinnarps Arena.David Ullström, som tidigare under säsongen bröt sitt kontrakt med KHL-klubben Dynamo Minsk, kommer att träna med HV71 från och med idag..

Måndag 28 Juli 2014

Tyra Sjöstedt - 28 Jul 14 kl. 14:12

Hej! Ett litet bakslag idag, men INTE i närheten av vad det skulle kunna vara. Jag är bara extremt TRÖTT.

Tränarfrågan i Storvreta - fortsatta frågetecken

Holmgrens innebandy - 16 May 14 kl. 14:59

Den senaste veckan har jag sökt personer, som jag gissar, skulle kunna tänkas vara intressanta för positionen som tränare för Storvreta. Och trots att jag gått fram med en offensiv strategi, jag skulle nästan vilja säga att jag kvalar in i programmet "Stalkers" för ett sådant envetet jagande har det varit, har jag gått bet. Är ledig idag så idag laddar jag batterierna.

Trött, tröttare och tröttast

Tyra Sjöstedt - 29 Jan 14 kl. 15:37

Hej! Alltså idag är jag så jeeeeeevla trött. Igår blev det mycket med att rida alla hästar och filma träningsvideo.

[PLUS] Sätt upp rimliga träningsmål

UNDERBARACLARA - 04 Jan 14 kl. 13:45

Börja lugnt och sätt upp realistiska delmål. Ida Rautila, personlig tränare, hjälper oss att få en bra start på det nya träningsåret.

Här är det inte fel att träna rätt

UNDERBARACLARA - 11 Nov 13 kl. 08:27

PT eller petig? En österrikisk kille står och pekar ut dem som tränar fel. Mitt i lokalen står Lina Strömvall som lever på att hjälpa personer att äta rätt och träna rätt.

Blir torsk idag.

Holmgrens innebandy - 17 Oct 13 kl. 15:54

Hemma efter kneget. Ska styra käk och åka iväg och träna om ett tag. Blir torsk idag.


Fler inlägg från Desiree Nilsson

Qvicktime

Desiree Nilsson - 04 May 18 kl. 11:28

Qvicktime säljer klockor och smycken från ett stort antal varumärken som exempelvis Burberry, Certina, Fossil, Oris, Calvin Klein, Gucci, Michael Kors, m.fl. samt säljer även klocktillbehör som klocketuier, läderband och Watchwinders.

Uret.se

Desiree Nilsson - 27 Jan 18 kl. 20:23

Uret.se är Skandinaviens största klockbutik och har tusentals klockor för alla smaker och en kunnig personal. Med snabba leveranser, trygga betalmetoder, 90 dagars öppet köp och framför allt inget krångel vid byte av varor, returer eller garantiärenden, är Uret.

Hallbergs Guld

Desiree Nilsson - 18 Jan 18 kl. 15:03

Hallbergs Guld har ett brett sortiment av smycken, både unika för Hallbergs Guld, men även smycken från välkända varumärken som exempelvis Thomas Sabo, Pilgrim, Dyrberg/Kern, Pandora, m.fl. De vänder sig främst till den modemedvetna kvinnan som gillar klassiska till moderna smycken i silver och guld och vill ha en känsla av lyx utan att det...

Bästa alkoholfria mousserande vinerna till nyår 2017

Desiree Nilsson - 29 Dec 17 kl. 15:22

Det finns alltid någon som av olika anledningar inte kan eller vill fira nyår med vanliga mousserande viner utan kräver ett alkoholfritt alternativ. Frågan är om det finns något alkoholfritt bubbel som kan mäta sig i smakupplevelse med ett riktigt mousserande vin med normal alkoholhalt. Vi har testat tre olika alkoholfria mousserande viner: Freixenet Legero...

Månadsstenar

Desiree Nilsson - 13 Dec 17 kl. 09:46

Månadsstenar, även kallat zodiakstenar, är de ädelstenar som symboliserar specifika månader under året enligt den gregorianska kalendern eller zodiakens tolv stjärntecken. Sedan urminnes tider har tron funnits att den som bär en sten i det stjärntecken som personen är född i kommer skänkas lycka och framgång, men det var först 1912 som Jewellers of America,... Inlägget Månadsstenar dök först upp på LyxBling.

Maya Selway

Desiree Nilsson - 10 Dec 17 kl. 11:42

Smyckesdesignern Maya Selway föddes 1977 och växte upp i en tydligt kreativ atmosfär. Hon påverkades tidigt av hennes mormor som var juvelerare. År 1997 deltog Maya i Camberwell College of Art där hon fick en BA inom silversmide och metallarbete.

Stilrenaklockor.se

Desiree Nilsson - 26 Nov 17 kl. 13:51

Stilrenaklockor.se drivs sedan 2013 av företaget Oxpand AB med hjälp av grundarna Carl Fridsjö & Oskar Andersson och har fokus på ett kvalitativt sortiment. Hos Stilrenaklockor.

2trendy

Desiree Nilsson - 26 Nov 17 kl. 13:01

2trendy grundades 2011 av Ejner Nielsen och har ett stort sortiment av smycken, klockor och andra trendiga livsstilsprodukter. De arbetar enligt dem själva väldigt hårt för att ge dig den bästa shoppingupplevelsen när du handlar livsstilsprodukter på nätet. Inlägget 2trendy dök först upp på LyxBling.

Klockia

Desiree Nilsson - 26 Nov 17 kl. 12:12

Klockia lanserades 2008 av Gotlands Ur AB som 1946 grundades under namnet Tell Ur & Optik på södra Gotland av urmakaren och optikern Karl-Erik Tell. Inlägget Klockia dök först upp på LyxBling.se.

Klockor.nu

Desiree Nilsson - 02 Nov 17 kl. 11:56

Klockor.nu ägs av AB Nymans Ur 1851, och har förutom sin webbshop även fem fysiska butiker. Nymans Ur startades 1851 med sin flaggskeppsbutik på Biblioteksgatan 1 i Stockholm.

Stayhard.se

Desiree Nilsson - 01 Nov 17 kl. 21:20

Stayhard är webbshoppen för alla män med modeintresse som startades 2005 av två unga entreprenörer, klädentusiasterna Daniel Möller och Joakim Naumburg. Det var när de var i New York som de upptäckte flera varumärken som skiljde sig från allt annat de sett förut och där startades idén att starta en webbutik för att sälja dessa... Inlägget Stayhard.

En Rolex Submariner såld för rekordpriset £50,000 hos auktionsfirman Chiswick

Desiree Nilsson - 26 Sep 17 kl. 15:58

Den 12 september 2017 såldes en Rolex Submariner från 1962 av rostfritt stål för rekordpriset £50.430 (drygt SEK 500.000:-).

Albrekts Guld

Desiree Nilsson - 13 Sep 17 kl. 20:14

Albrekts Guld är en del av företaget Iduna AB och erbjuder ett mycket stort och välutvecklat utbud av diamant-, guld- och silversmycken samt matsilver, pärlor, bijouterier och klockor. Affärsidén har sedan företaget startades varit att köpa varor direkt från tillverkarna för att på så sätt kunna erbjuda kunderna lägsta möjliga pris. Albrekts Guld ägde en...

Ur&Penn

Desiree Nilsson - 03 Sep 17 kl. 22:20

Ur&Penn är en av Sveriges äldsta och mest välkända klock- och smyckesbutikskedjor. De öppnade sin första butik 1943 och har sedan starten erbjudit klockor och accessoarer till bra priser. Det var ingen mindre än Hennez & Mauritz grundare, Erling Person, som grundade Ur&Penn.

Shieldmaid – Prisat smyckesvarumärke från Precious Talent of the Year 2015!

Desiree Nilsson - 01 Dec 15 kl. 19:29

Hej Lyxblingare! Första december och inte långt kvar till jul. Ett personligt smycke är någonting som är både kul att ge och att få, något som man kan bära med sig hela livet.