Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från typsteffi

Städat rummet!

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 13:23

Jag har precis städat klart mitt rum. Har inte ansträngt mig så mycket eftersom jag inte är jätte pigg och taggad på att städa. Men har tagit bort det värsta så att det åtminstonde känns som ett rum igen. Sedan så har jag vädrat. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Enestubbe: Elefanten har lämnat rummet

Nyhetspressen - 25 Mar 18 kl. 16:15

Vändningen i Gavlerinken var mäktig men vrålet efter 50 minuter och 31 sekunder var det viktigaste för Växjö Lakers. Elias Petterssons eruptiva målvrål. Nu har elefanten lämnat rummet..

FN: Soldater har dödat hundra personer

Nyhetspressen - 14 Feb 17 kl. 12:30

Kongolesiska soldater har dödat minst 101 personer i helgen, i striderna mot Kamwina Nsapu-milisen, enligt FN. 39 av de döda uppges vara kvinnor.(TT).

Johan Ingerö: Midnatt i Amerika

Nyhetspressen - 23 Jan 17 kl. 16:09

Det blev en av de märkligaste president- installationer Washington skådat..

Trump går direkt på Obamacare

Nyhetspressen - 21 Jan 17 kl. 01:40

President Trump har tagit plats i Ovala rummet i Vita huset. Där undertecknade han sitt första beslut – om att försvaga sjukvårdsreformen Obamacare. Donald Trump hann inte vara USA:s president i många timmar innan han stegade in i Ovala rummet, som Bara.

Man misstänks ha dödat ovanliga fjärilar

Nyhetspressen - 11 Jan 17 kl. 17:03

LONDON. Ett ovanligt fall ska snart bli föremål för rättegång i Storbritannien. Den tilltalade misstänks för att ha fångat och dödat två fjärilar, skriver The Telegraph..

Duterte säger att han själv dödat

Nyhetspressen - 14 Dec 16 kl. 08:31

Filippinernas president Rodrigo Duterte säger att han själv har dödat misstänkta brottslingar när han var borgmästare i staden Davao, för att statuera exempel för polisen..

Här spränger de huset - bebis sov i rummet bredvid

Nyhetspressen - 13 Dec 16 kl. 06:00

Bomben som sprängde bort garageporten briserade bara någon meter från rummet där en liten bebis låg och sov.Mirakulöst skadades ingen fysiskt vid attentatet - som sannolikt var en del av den våldsamma maktkampen om ett taxibolag i Malmö.Nu åtalas två män, 21 och 26 år, för bombattacken mot småbarnsfamiljen i höstas..

Dags att sätta välmåendet i första rummet

UNDERBARACLARA - 06 Nov 16 kl. 20:00

Arbetsmiljön måste sättas i främsta rummet, det skriver länsföreträdare för fackförbundet Unionen. Med drygt 12 600 medlemmar i Västerbottens län ser vi dagligen exempel på en oroande utveckling. Hur extremt slimmade arbetsplatser, höga krav och obalans i livet drabbar allt för många människor runt oss.


Fler inlägg från typsteffi

Flyttar till MyShowRoom !!

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 23:00

Äntligen slipper jag blogg.se haha det låter kanske lite hemskt men det var fan på tiden. MyShowRoom är lite mer inne just nu och mycket bättre så flyttar min blogg dit nu!

Den nakna sanningen!

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 22:20

Jag och Hanna drog ut och åt lite mat. Har inte varit ute på två dagar så det var skönt. Men märkte ändå snabbt att jag har det väldigt bra hemma.

Hanna kom precis hit!

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 17:57

Gick ner och mötte Hanna så gick vi och köpte lite godis och en cola. Ska egentligen inte äta dessa onyttigheter men är sjuk så får unna mig med lite godis och lite cola tycker jag. Vi ska nog slå på en film eller hitta något bra på tv.

Victor Otto Luziano Luciano

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 16:50

Klickar hem massor med saker!

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 16:11

Har kommit på en till bra och dålig grej med att bara ligga hemma och må dåligt. Jag har klickat hem så himla mycket saker så att det inte är sant haha. Det är både bra och dåligt.

Städat rummet!

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 13:23

Jag har precis städat klart mitt rum. Har inte ansträngt mig så mycket eftersom jag inte är jätte pigg och taggad på att städa. Men har tagit bort det värsta så att det åtminstonde känns som ett rum igen.

Lady G släpper ny singel snart!

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 11:56

För er som inte vet så släpper Lady Gaga snart en ny singel om två dagar tror jag till och med att det är. Det är hennes första uppkommande singel från hennes nya album. Singeln heter “Born This Way” Vi får hoppas på att den är lika bra som alla hennes ...

Mornin' , Hemma idag..!

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 10:45

Godmorgon bloggen! Jag är hemma från skolan idag eftersom att jag är sjuk.. Mår faktist bättre än igår men vill helst bli helt frisk innan jag går ut igen för annars blir det samma sak som händer.

Sovit fram tills nu..

typsteffi - 08 Feb 11 kl. 23:10

Har legat och sovit, mår ju som sagt inte så bra men är lite piggare nu. Ska slänga upp bilderna och sedan försöka sova igen. Natti!

Har myst hemma med Hanna!

typsteffi - 08 Feb 11 kl. 18:37

Hanna kom över för ett tag sen eller sprang på henne i min port när jag skulle ut och köpa mat. Haha typiskt oss! Men i allafall vi har legat hemma hos mig och kollat på tv.

We love Mondays!

typsteffi - 08 Feb 11 kl. 14:46

Fina Hanna!

Vilken härlig Måndag!

typsteffi - 08 Feb 11 kl. 14:12

Godmorgon är det för min del Igår var så himla kul!! Fast mår dock inte så bra idag.. hehe!

Jag och Hanna fixar oss lite ;)

typsteffi - 07 Feb 11 kl. 18:33

Kom hem för ett tag sen med Hanna oc Beenji. Vi har suttit och druckit lite vin och pratat. Har saknat honom!

Be cool stay in school

typsteffi - 07 Feb 11 kl. 10:22

Nu är jag klar och ska springa iväg till skolan. Blog you later!

Kämpar för att hålla ögonen öppna..!

typsteffi - 07 Feb 11 kl. 09:55

Godmorgon alla söta och glada! Jag är så himla trött.. Kan knappt hålla ögonen uppe haha!