Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

16 januari: Boksamtal – Rösträttskämpen Elin Wägner och boken Väckarklocka

Bokbloggar - 07 Jan 19 kl. 11:48

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Elin Krantz mördare vädjar – vill isoleras

Nyhetspressen - 8 timmar sedan

Ephrem Yohannes mördade Elin Krantz för snart nio år sedan.Han vill avtjäna sitt straff i hemlandet, men nekas det.Nu har han ansökt om att få sitta isolerad på anstalten – men får återigen nobben..

Bankerna pumpar pengar till fossila bränsleföretag

Nyhetspressen - 17 timmar sedan

2015 slöts Parisavtalet med målsättningen att minska utsläppen av växthusgaser. Sedan dess har 33 världsbanker gett fossila bränsleföretag 17,6 biljoner kronor, enligt en ny rapport. ”Det är nästan lika illa som att missa några lektioner när man skolstrejkar för klimatet”, skriver klimatkämpen Greta Thunberg, 16, på Instagram.

Nicole Falcianis bok

Gossips.se - 17 timmar sedan

Nu avslöjar Nicole att hennes bok "Kära, Kärleken" släpps den 23 April. Jag gissade ju på att hennes bok skulle handla om hennes sjukdom men jag hade fel, istället är boken fylld med hela 108 kärleksdikter eftersom kärleken är det mäktigaste och största som finns. Här nedan ser ni den röda boken som är orginalet men ni ser också en svart som är en deluxutgåva.

Elin Cederroos världsmästare i boxning: ”Jag vill ta vid efter Laurén”

Nyhetspressen - Igår: 07:06

Sverige har fått en ny världsmästare i boxning. Elin Cederroos, 34, från Västerås stod för en jätteskräll i natt när hon tog hem IBF:s vakanta världsmästarbälte i supermellanvikt (76,2 kilo) på en gala i Belgien. – Jag vill sätta kvinnlig boxning på kartan.

Wärtsilä levererar motorer till nya Kvarkenfärjan

Nyhetspressen - 20 Mar 19 kl. 14:30

Det blir som väntat Wärtsilä som levererar motorerna till den nya Kvarkenfärjan. Färjan börjar byggas på varvet i Raumo i år och blir klar för leverans i maj 2021..

Kraftigt jordskalv i västra Turkiet

Nyhetspressen - 20 Mar 19 kl. 08:03

En jordbävning har inträffat i Denizli i västra Turkiet på onsdagen, rapporterar Reuters. I provinsen finns flera populära turistmål..

Elin Ersson begär ny rättegång efter misstanke om jäv

Nyhetspressen - 13 Mar 19 kl. 10:08

Aktivisten Elin Ersson begär en ny rättegång efter att det uppdagades att en av nämndemännen i målet kan ha varit jävig, skriver SvD.Elin Ersson dömdes i Göteborgs tingsrätt för att hon stoppat ett plan från att lyfta på Landvetter. .

Svenska PEN fördömer ny dom mot människorättskämpe

Nyhetspressen - 11 Mar 19 kl. 16:20

Den iranske människorättskämpen Nasrin Sotoudeh har i en ny rättegång dömts till ytterligare 38 års fängelse och 148 piskstraff. Detta meddelar hennes man Reza Khandan till författarorganisationen Svenska PEN. Författarorganisationen fördömer nu domen och kallar den grotesk..


Fler inlägg från Bokbloggar

Tips sökes

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Början

Bokbloggar - 3 timmar sedan