Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från KENZA

KLARA’S BDAY

KENZA - 12 Jun 18 kl. 21:13

Some birthday celebration for my girl yesterday! I’m wearing top and shorts from Zara, hairband from Stradivarius, bikini from Monday Swimwear. Igår fyllde min fruga år! Så på morgonen överraskade jag henne med tårta vid poolen, sedan hade jag bokat bord på en beach club här på Mykonos som heter Kalua. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Få inbrott klaras upp: ”Chockartade siffror”

Nyhetspressen - 10 Apr 17 kl. 09:07

Bara 1,5 procent av bostadsinbrotten i Stockholms län klaras upp. Kriminalinspektören Stefan Tellqvist, 64, från Värmdö utanför Stockholm är en av de drabbade: – Vi fick huset länsat på alla smycken, men de ratade mina Apple-grejer, berättar han. Själv är han övertygad: Det var en guldbrevsliga som slog till..

Butiksägare slagen blodig vid rån – nu åtalas 35-årig man

Nyhetspressen - 23 Dec 16 kl. 11:30

En butiksägare blev rånad och misshandlad i samband med stängning. Nu kan det nästan tre år gamla rånet vara på väg att klaras upp – åtminstone delvis..

[PLUS] Rivstart för Navet – på väg mot målet

UNDERBARACLARA - 13 Dec 16 kl. 09:29

Avdelningschefen Patrik Samuelsson tror att besöksmålet för året kommer att klaras. Men det finns...

Nya bron klarar större flöden

Nyhetspressen - 21 Oct 16 kl. 15:12

Den nya bron över Blistorpsån är 1,5 meter högre än den gamla. Således klaras ett ökat vattenflöde. "Nu är vi förberedda", säger Mats Håkansson, ordförande i Sibbarps samfällighetsförening..

En person delgiven misstanke - rånet mot Joakim kan klaras upp

Nyhetspressen - 26 Sep 16 kl. 16:12

Rånet på Tjärna Ängar i Borlänge kan vara på väg att klaras upp. En person har delgivits misstanke i ärendet. Det bekräftar åklagare Kristoffer Magnusson..

Polisen tror att fallet med misstänkta väskan på Länsstyrelsen kommer att klaras upp snabbt

Nyhetspressen - 13 Sep 16 kl. 16:30

Polisen bedömer att fallet med den mystiska väskan på länsstyrelsen snart kommer att vara löst..

Misstänkt styckmord i dansk mc-miljö

Nyhetspressen - 06 Sep 16 kl. 18:25

Ett fall av bortförande och misshandel inom den danska mc-miljön håller på att klaras upp sedan polisen funnit ett lik i Albertslund. I måndags genomförde en minutiös husrannsakning i en lägenhet i Ballerup. På tisdagen blev två män häktade i Glostrup.

Löfven: Ingen poliskris

Nyhetspressen - 31 Aug 16 kl. 20:37

Poliser slutar och färre brott klaras upp. – Men att plötsligt bara skrika att det är kris i hela polisorganisationen, det tycker jag är att gå för långt, säger statsminister Stefan Löfven (S) till TT..

Rekordfå brott klaras upp efter polisens omorganisation

Nyhetspressen - 30 Aug 16 kl. 19:15

Polisens brottsuppklarning har inte varit så här låg på 16 år. Det visar DN:s granskning. Åklagare slår nu larm om att allvarliga brott inte blir utredda inom rimlig tid.

Fler tjuvar och bedragare klarar sig

Nyhetspressen - 30 Aug 16 kl. 19:28

Allt färre brott klaras upp - och det gäller alla typer av brott över hela landet. För den som stjäl, bedrar eller till exempel bränner bilar är utvecklingen särskilt gynnsam.(TT).


Fler inlägg från KENZA

PHOTOSHOOT TOMORROW

KENZA - Igår: 16:02

A photoshoot I did exactly one year ago! Hej hjärtan! Hoppas ni har haft en bra måndag so far.

DUSTY ROSE

KENZA - i förrgår: 13:01

– In collaboration with Daniel Wellington – Wearing the Classic bracelet from Daniel Wellington in colors Desert Sand and Dusty Rose Jag har tidigare visat upp DW’s Classic Bracelet och nu har de släppt armbandet i två nya färger som ni ser ovan! Vilken gillar ni mest? Jag tycker Desert Sand var väldigt fin till min stickade tröja.

FEELING LIKE BLAIR

KENZA - 09 Nov 18 kl. 19:28

Blouse from Nelly (I think it’s sold out) // old skirt from Mistress Rocks // Ivyrevel headband here (adlink/reklamlänk) Kan man ha på sig ett diadem utan att känna sig som Blair Waldorf? Jag tror inte det, hehe. But I löv it, orkar typ aldrig styla mitt hår längre men med ett diadem blir det ju genast lite roligare.

BREAKFAST MEETING

KENZA - 09 Nov 18 kl. 15:52

Breakfast with Stells today!

TEDDY BEAR

KENZA - 07 Nov 18 kl. 10:36

Ivyrevel coat here (adlink/reklamlänk!) // old pants from Ivyrevel // sweater and boots from Acne Studios // bag from Balenciaga God morgon! Vaknade till ännu en grå och mörk dag i Stockholm, fan vad deppig man blir haha.

EATALY

KENZA - 06 Nov 18 kl. 16:50

Pasta for lunch! Hej hjärtan! Hoppas ni mår bra.

DISCO BOWLING

KENZA - 05 Nov 18 kl. 11:14

Disco bowling with the Ivyrevel family! Har ju glömt berätta om i fredags! Fan vad kul vi hade haha, så mycket som jag skrattade (mest åt min kollega Sebastian som är den sjukaste roligaste jäveln i världen) har jag inte skrattat på länge.

ALL SAINTS DAY

KENZA - 03 Nov 18 kl. 20:15

Det är ju Alla helgons dag idag så jag och Aleks besökte kyrkogården nu på kvällen. Det var så fint med alla ljus överallt, men också så sorgligt. Att livet tar slut så fort och kvar är bara minnen och folk som saknar.

FRESH

KENZA - 02 Nov 18 kl. 16:11

Before and after Några av er har varit lite nyfikna på att se mitt “nya” hår hehe. Det blev dock inte så jättestor skillnad som ni kan se, förutom att vi kapade av allt det slitna. Men det vi gjorde iallafall var att vi la lite ljusa slingor samt en kall nyansering i hela håret.

PUMA X KENZA NEW COLLECTION

KENZA - 01 Nov 18 kl. 16:12

– In collaboration with PUMA –  My new PUMA collection is out today WORLDWIDE!! Shop it at PUMA.com HERE Det är äntligen dags att berätta att min fjärde PUMA-kollektion släpps idag!

A LITTLE SPA DAY

KENZA - 01 Nov 18 kl. 12:44

Igår hade jag och Dani planerat in en välbehövlig liten spadag ihop, så vid halv 11 promenerade jag ner till Stureplan med Rebecca & Vanessas podd i lurarna och mötte upp henne där. Först gick vi en runda inne på NK och kollade på bebisprylar! Dani ska nämligen få barn i februari och behövde kolla på vagn och lite annat.

TODAY’S MOOD

KENZA - 30 Oct 18 kl. 13:26

Need to do something about this hair ASAP Idag blir det inte mer spännande än såhär. Det vräker ner ute, jag känner mig ful och fryser ihjäl (vaaaarför är det så kallt på vårt kontor jämt? A HOUSE?!

DREAMY BRUNCH

KENZA - 29 Oct 18 kl. 17:10

Saturday’s brunch to celebrate Janni’s collection! Titta vilken fin brunch jag var på i lördags! Janni bjöd in till en partybrunch på Mister French för att fira hennes kollektion med mobilskal.

A WEEKEND WITH THE KIDS

KENZA - 29 Oct 18 kl. 10:27

Had my girls over for the weekend!

PARTY SEASON

KENZA - 27 Oct 18 kl. 16:00

– In collaboration with Gina Tricot – Stormi blazer here, Philippa belt here My dress here, Elvy top here Stormi blazer here, Samantha pants here, Ivy bra here I AM KENZA TRICOT Partysäsongen är här och det är ju ingen hemlighet att jag tycker att Gina Tricot är grymma på partyplagg. :-) Titta bara på plaggen ovan! Älskarrrr.