Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Whoa.nu

2013-06-20: Method Man

Whoa.nu - 20 Jun 13 kl. 13:20

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Most prevalent strategies of background work for training course get the job done

Charismatic Revolution - 16 Jan 17 kl. 14:14

Most prevalent strategies of background work for training course get the job done Dear reader, I think you will definitely agree with me when I say that training course perform is an important part of the educational concept from the school and university or college. Shows the ability of the students to succinctly express their thoughts, opinions and argue logically, even though this does not only test knowledge. Speaking the tongue of scientific discipline, the college or university person ought to put in training the study plans within school employment.

Method-1 tar sina första steg

Feber.se - 02 Jan 17 kl. 08:00

Inte riktigt MechWarrior än, men på god väg Den nästan fyra meter höga och ett drygt ton tunga mechroboten Method-1 har tagit sina första steg med en pilot i sig. Dessa små knattestegen mechen lyckades ta kan man beskåda i klippet ovan. Denna robot är framtagen för att användas i extrema förhållande där människor inte kan arbeta utan att vara skyddade.

Method-1 är en mechrobot

Feber.se - 21 Dec 16 kl. 19:30

Pacific Rim i miniformat Företaget Korea Future Technology har tagit en konceptdesigner från datorspels-världen till hjälp när man designat sin mechrobot Method-1 och en första prototyp av det samarbetet kan ni kolla in ovan. Den konceptuella designen har gjorts av Vitaly Bulgarov som tidigare varit inblandad i utvecklingen av spel som till exempel Starcraft II: Heart of the Swarm, World of Warcraft och Diablo III samt filmer som Transformers: Age of Extinction och Terminator Genisys. Exakt vad man i framtiden kommer att använda Method-1 till finns det just nu inga uppgifter om men man kanske skulle kunna tänka sig att den skulle kunna fungera som en arbetsrobot på månen eller andra planeter.

Twitters videodelningstjänst Vine upphör

Swedroid.se - Allt om Google Android - 27 Oct 16 kl. 21:22

Twitter lanserade videodelningsappen Vine för Android i början av sommaren 2013. Vid den tidpunkten hade Vine redan rönt framgångar för IOS i ett halvår. Nischen för Vine var att videosnuttarna inte kunde vara längre än sex sekunder.

Drobac inför Partille..

FCF på direkten - 07 Sep 16 kl. 15:31

Savo Drobacs Kozara har tuggat på hårt i höst och jagar Hisingsbacka och Kongahälla lite på avstånd.. Jakten fortsätter, riktigt stabil höst även om det inte tokimponerats varje gång den röda tröjan varit i spel, är det rimligt att tro att ni kan jaga ikapp Kongahälla eller Hisingsbacka?

FBI kanske inte behöver Apples hjälp med att låsa upp en iPhone

Feber.se - 21 Mar 16 kl. 23:30

Bakdörrs-härvan på gång att lösas? Det amerikanska justitiedepartementet har lämnat in en begäran till domstolen som imorgon skulle höra Apple och FBI i den numera välkända bakdörrshärvan och bett att domstolen ställer in morgondagens förhör. Man vill ställa in morgondagens förhör då FBI eventuellt har hittat ett annat sätt att komma åt datan som lagrats på en iPhone 5C som användes av en terrorist som låg bakom en masskjutning i San Bernadino förra året.

Lundby IF i graven?

FCF på direkten - 09 Feb 16 kl. 23:32

Igår började det sippra ut info om att ytterligare ett lag skall lägga ner. Lundby som levt på gränsen till vad som krävs för att det skall fungera under många år verkar nu slutligen få lägga ner. Dock så finns det inget taget styrelsebeslut ännu enligt en källa i klubben.

GAIK söker träningsmatch..

FCF på direkten - 08 Feb 16 kl. 11:24

GAIK, stabilt lag i 5B med flera nya spelare och som ser klart starkare ut i år söker träningsmatch till helgen. 13/2 något lag med tillgång till plan från div 4-6 som vill spela är det bara att höra av sig till Edgar eller Daniel i GAIK. Här finns kontaktuppgifter.

Hälsö söker match..!

FCF på direkten - 01 Feb 16 kl. 07:14

Hälsö huserande i 6D söker träningsmatch. 5/3 söker de motstånd från div 4-7. De har Prästängen bokad.

Öckerö söker träningsmatch!

FCF på direkten - 29 Jan 16 kl. 09:40

Öckerö har fått återbud från sin planerade match 6/2 och söker nu nytt motstånd. De har plan. Hör av dig till Danis på 0707-314092 eller Andreas om du inte vågar kontakta Danis på 0735-363774.


Fler inlägg från Whoa.nu

Instrumentalerna: Sherlock – Made To Measure & The Latin Kings – I skuggan av betongen

Whoa.nu - 01 Jan 14 kl. 12:43

Den 23:e och 24:e december lade vi upp två exklusiva julklappar i form av instrumentalversionerna av Sherlocks Made To Measure (1997) och The Latin Kings I skuggan av betongen (1997). Två riktiga rariteter, rippade direkt från vinyl, som du verkligen inte får missa! Hårt, smutsigt och äkta.

85 st hiphopsläpp i Guldgruvan-arkivet

Whoa.nu - 01 Jan 14 kl. 12:41

Mellan mars 2011 och december 2013 släppte vi massor av större, klassiska släpp för gratis nedladdning i sektionen Guldgruvan. Musik som av någon anledning glömts bort och inte finns seedad på svenska torrentsidor, musik som du saknat efter din hårddiskkrasch eller som du inte ens visste att du ville ha eller ens visste fanns. Allt från vinylsinglar, mixtapes till hela album.

114 st hiphopsläpp i Netplay-arkivet

Whoa.nu - 01 Jan 14 kl. 12:40

Mellan 2002 och 2013 släppte vi massor av större släpp för gratis nedladdning på Whoa. Flera av dem betydde mycket för den svensk hiphopscenen. Nya, hungriga artister introducerade sig, redan etablerade akter befäste sin populära ställning och många grupper fick sina stora genombrott.

Matias minns (och tackar för micken)

Whoa.nu - 30 Dec 13 kl. 21:06

Hiphopare, framför allt rappare, pratar ofta om att ”greppa micken”. Det verkar nästan finnas ett slags passion för det rent mekaniska i att låta fingrarna omsluta en mikrofon. Och det är ju lätt att bli lite fångad i det där; att få känslan av att vilja ”greppa en mick”.

2013-12-28: Supreme

Whoa.nu - 28 Dec 13 kl. 00:15

Brev från Queff

Whoa.nu - 26 Dec 13 kl. 17:59

2013-12-24: Big L

Whoa.nu - 24 Dec 13 kl. 19:39

Lucka 24: Guldgruvan: The Latin Kings – I skuggan av betongen instrumentals (1997)

Whoa.nu - 24 Dec 13 kl. 07:00

Precis som Sherlocks skiva Made To Measure så fick The Latin Kings andra skiva I skuggan av betongen aldrig någon kommersiell framgång trots att det än idag måste klassas som en av de absolut bästa svenska hiphopskivorna. Albumet innehåller mängder av klassiska minnesvärda Dogge-citat som kanoniseras än idag. Soundet är mörkt men blandar ändå allvar med humor.

2013-12-23: Eminem

Whoa.nu - 23 Dec 13 kl. 23:33

Lucka 23: Guldgruvan: Sherlock – Made To Measure Instrumentals (1997)

Whoa.nu - 23 Dec 13 kl. 07:00

Få skivor har haft så stor betydelse för svensk hiphop som Sherlocks första och enda album Made To Measure. Vi snackar riktig klassisk hiphop. Mörkt, hårt och odiskutabelt äkta.

Stämningsfull julmusik

Whoa.nu - 22 Dec 13 kl. 13:22

Att tipsa om julmusik har varit ett återkommande inslag på Whoa de senaste åren och i år är inget undantag. Nytt för i år är däremot att vi valt att komplettera videobonanzan med en Spotify-playlist. Som ni vet finns inte allt tillgängligt där men spellistan klockar ändå in på 6,5 timmar och räcker därmed från jullunchen ända fram till julklappsöppningen, Kalle Anka-paus inräknat.

Lucka 22: Guldgruvan: Robert Valsinger – Robert Valsinger (2003)

Whoa.nu - 22 Dec 13 kl. 07:00

Robert Valsinger eller Bashie, som han kallar sig när han rappar på engelska, föddes i Linköping under slutet av 70-talet och startade sin musikaliska karriär som trummis i hardcorebandet Outlast innan han 1996 bildade gruppen Stacs of Stamina som han lämnade några år senare. Idag håller Robert fortfarande på med musik och väntar på att släppa sin tredje soloskiva under sitt eget namn Robert Valsinger men också en klassisk hiphopskiva under sitt alias Bashie. Efter att tidigare ha givit er hiphoprariteterna Bashies nya CD (1998) och From The Smoke (2000) för nedladdning, presenterar vi nu även artistens underskattade debutalbum på svenska från 2003.

There’s a war going on outside no man is safe from…

Whoa.nu - 22 Dec 13 kl. 00:04

Jag är heligt förbannad. Detta kommer bli min sista krönika här på Whoa och det kommer också vara den som har minst med hiphop att göra. Eller kanske den som har mest med hiphop att göra, beroende på hur man vill se på saken.

Video: Prop Dylan – Family First

Whoa.nu - 21 Dec 13 kl. 20:10

Prop Dylan, högaktuell med nya albumet The Cardinal Sin, släppte idag en ny video till en av låtarna på plattan. Närmare bestämt spåret Family First, producerat av Logophobia. Kolla in den nedan och glöm inte att lyssna in dig på resten av fullängdaren om du ännu inte gjort det.