Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

"2013 avgörande för EU och Turkiet"

Nyhetspressen - 25 Jan 13 kl. 10:49

Efter år av fruktlöst bankande på EU:s port börjar Turkiet tröttna. Blir det inga genombrott under 2013 riskerar Europa att förlora sin chans, enligt landets EU-minister Egemen Bagis. - 2013 är ett avgörande år för relationen mellan Turkiet och EU. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

”Fick aldrig chansen att tacka dig för det”

Nyhetspressen - 12 timmar sedan

Oliver Ekman-Larsson fick ta ett kliv tillbaka från hockeyn när hans mamma gick bort i cancer.Nu har han återförenats med en person som stod för en avgörande insats mitt i hans sorg. .

Liberalerna tar avgörande beslut – om Stefan Löfven

Nyhetspressen - 13 Jan 19 kl. 11:01

Efter klockan 18 på söndagen kommer Liberalerna att ha tagit beslut i om de ska släppa fram Stefan Löfven som statsminister – och om de själva ska ingå i regeringen eller inte. Och det kan bli en riktig rysare. – Jag har aldrig varit så förvirrad över någon fråga förut, säger Bo Brännström, ordförande för Liberalerna i Dalarna, som samma morgon ännu inte bestämt sig.

"Det blev ingen fullbordad våldtäkt tack vare dem"

Nyhetspressen - 12 Jan 19 kl. 18:00

"Deras insats var direkt avgörande för att den här kvinnan inte skulle bli utsatt för en brutal våldtäkt", sägerområdespolisen Benjamin Prom..

Björklund smet in bakvägen på avgörande L-möte

Nyhetspressen - 12 Jan 19 kl. 12:20

Nu ska det avgöras – komemr L släppa fram Löfven som statsminister? Partiet har nu inlett sitt möte med riksdagsgruppen och partistyrelsen. Mötet ska mynna ut i en rekommendation till morgondagens partiråd.

”Skolan avgörande i kampen mot kriminaliteten”

Nyhetspressen - 09 Jan 19 kl. 14:00

”Den gemensamma nämnaren för många av dem som hamnar i brottslighet är ett skolmisslyckande. Så skolan är samhällets bästa chans när det gäller att förebygga kriminalitet”, skriver Åsa Fahlén..

”Umeå måste fortsätta växa”

Nyhetspressen - 08 Jan 19 kl. 20:00

Umeå får inte nöja sig med 200 000 invånare! Det är bara ett etappmål. Därför är satsningar på tillväxt avgörande, skriver Anders Ågren (M) i dagens debattartikel.

Löfven och Kristersson i möte med Liberalerna

Nyhetspressen - 07 Jan 19 kl. 12:01

Regeringsförhandlingarna går nu in i ett avgörande skede. På måndagsförmiddagen träffade både statsminister Stefan Löfven och Moderaternas partiledare Ulf Kristersson Liberalernas partiledning på ett möte i Gamla stan i Stockholm..

Avgörande vecka i politiken väntar

Nyhetspressen - 06 Jan 19 kl. 16:16

Under veckan gäller det för partierna att lyckas komma överens inför den tredje statsministeromröstningen. Nu måste det till ordentliga kompromisser och förhandlingar för att få regeringsfrågan i hamn, anser statsvetare. Men om det misslyckas kan spelplanen komma att ritas om helt inför den fjärde rundan..

JVM-guldet till Finland efter rafflande final

Nyhetspressen - 06 Jan 19 kl. 04:37

Finland vann JVM-finalen mot USA med 3–2 och tog sitt femte guld genom tiderna. Stjärnan Kaapo Kakko blev stor hjälte när han satte det avgörande målet med 1.26 kvar att spela..

Seger efter jätterysare – Sverige nära gruppseger

Nyhetspressen - 30 Dec 18 kl. 07:13

Sverige hade 4-0 mot USA och rusade mot utklassning i gruppfinalen.Då kollapsade det svenska spelet och USA kunde hämta ikapp till 4-4.I förlängningen kunde dock Sverige avgöra och nu har man gruppsegern i egna händer efter Adam Boqvists avgörande mål.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Bonde-Simons beslut – efter historiska sveket

Nyhetspressen - 1 timme sedan

"Bonde söker fru"-bonden Simon Ohlsson blev historiskt sviken av sin valda brevskrivare Frida Eriksson inför alla tittare, när hon valde att inte dyka upp för deras semesterresa.Nu berättar bonden om sina tankar efter att ha lämnats – och framtida kärleksbeslut.– Det var kul att jag såg att hon var vid liv i alla fall, för jag hade inte sett eller hört någonting från henne, säger Simon Ohlsson till Hänt..

Tusentals lägenheter på väg i Malmös största byggsatsning på decennier

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Minst 3 400 lägenheter på Jägersro kan blandas med bostadsrätter – och radhus..

Lärarnas kritik fick aldrig gehör från regionen

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Lärarna på Västerhejde skola skriver i en insändare att de gång på gång påtalat för regionen att deras elever får för få undervisningstimmar..

Historisk seger i natt: ”Det känns speciellt”

Nyhetspressen - 1 timme sedan

LOS ANGELES. Henrik Lundqvist räddade 24 skott och hade stor del i New York Rangers 4-3-seger över Chicago i natt, svensk tid.Men det var inte vilken kväll som helst för den 36-årige svenske målvaktsstjärnan.

Anne Lundberg sorg – dolde tragedin bakom kulisserna

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Kort innan inspelningarna av ”Antikrundans” trettionde säsong fick produktionen sorgebeskedet att smyckesexperten Lars-Yngve Johansson gått bort.Lars-Yngve Johanssons begravning skedde i samband med att det avsnitt som visas i veckan spelades in.– Hela ”Antikrundan” var med på begravningen.

180 årstjänster ska plockas bort

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Vård och omsorg ska banta bort motsvarande 180 årstjänster, men det omdiskuterade vikarie- och övertidsstoppet har skjutits fram lite..

Familj riskerar att splittras efter beslutet

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

I somras flyttade Morgan Holmström och Leile de Souza Holmström till Linköping..

Busskorten blir dyrare – Alliansen drar in subvention

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Subventionen för Västtrafiks periodkort slopas och korten ska bli 135 kronor dyrare för göteborgarna. Trots att det kan dröja innan avtalet sägs upp har Alliansen redan tagit bort finansieringen på 126 miljoner kronor.Och ju längre uppsägningen dröjer desto större blir hålet i stadens budget.

Henrik Ripa (M) vet inte vad rädsla är

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Krisen på Sahlgrenska kan inte tystas eller hållas intern vilket Sjukhusets styrelseordförande, moderaten Henrik Ripa önskar. Problemen är av allmänintresse och det är utmärkt att läkarna varnar för överbeläggning och dåliga arbetsvillkor..

Museum tar bort McDonalds-Jesus efter protest

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

En skulptur som föreställer den kända snabbmatsclownen Ronald McDonald hängande på ett kors har rört upp starka känslor i Israel. Skulpturen ”McJesus”, som uppenbart anspelar på Jesus korsfästelse, är en del av en utställning om konsumtion och religion på Haifas konstmuseum..

Trump ställer in hela USA-delegationens resa till Davos

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

USA:s president Donald Trump ställer in hela den amerikanska delegationens resa till Världsekonomiskt forum i Davos nästa vecka. Anledningen är den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten..

Matvara utses till ”årets matbluff”

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

En vara som annonserar att den innehåller något som det egentligen finns väldigt lite av i produkten menar Äkta Varas Björn Berhardson är en matbluff och snart delar konsumentföreningen ut antipriset priset ”Årets matbluff”..

”Han använder dem – det är helt sjukt”

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

Elias Pettersson har haft en minst sagt framgångsrik inledning på sin NHL-karriär.Det har till och med gått så pass bra att den norska stjärnan Mats Zuccarello bytte till sig en av svenskens klubbor – för att sedan själv använda den i en match..

Ny norsk regering – Solberg får majoritet

Nyhetspressen - 8 timmar sedan

Regeringsförhandlingarna i Norge är klara: Kristelig Folkeparti (KRF) tar plats i en utökad koalition. Statsminister Erna Solbergs regering får därmed majoritet i stortinget. – Detta är en historisk dag.