Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

23-åring häktad för mord

Nyhetspressen - 18 May 12 kl. 12:59

En 23-årig man häktades i dag, misstänkt för mord på en 51-årig man utanför Haparanda. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tonårsflickor misstänks för mord i undre världen

Nyhetspressen - 12 Jul 18 kl. 19:58

Personal på hem där den 16-åriga flickan bott har uttryckt sin oro över hennes umgänge.Nu misstänks hon för mord i Göteborgs undre värld.– Jag har svårt att ta in det, säger hennes pappa.

Två IS-bröder dödade – tredje häktad för mord

Nyhetspressen - 10 Jul 18 kl. 06:56

ÖREBRO. Fyra bröder reste till Syrien för att ansluta sig till terrorn.Två dog i kriget.

23-åringen möts av hat – efter bilderna på håret

Nyhetspressen - 09 Jul 18 kl. 17:45

23-åringen är stolt över sin kroppsbehåring och delar gladeligen med sig av bilder på sina orakade armhålor i sociala medier.Nu möts hon av flertalet kritiska kommentarer för sitt beslut.”Det här håret framkallar kväljningar”, skriver en användare på Instagram..

IS-krigare misstänks för Örebro-mord

Nyhetspressen - 09 Jul 18 kl. 10:29

En fjärde person har begärts häktad efter tisdagens två mord i Örebro.Mannen – som är i 30-årsåldern – har tidigare anslutit sig till en terrorgrupp i Syrien kopplad till Islamiska staten, rapporterar SVT Örebro..

Felix, 22, hittades död på resan – nu kan familjen få upprättelse

Nyhetspressen - 09 Jul 18 kl. 07:30

Felix Dahl, 22, hittades död i Goa i Indien för tre år sedan och mycket pekar på mord.Den lokala polisen vägrar utreda dödsfallet som mord liksom hundratals andra fall där turister dött under mystiska omständigheter.Felix familj kämpar för att få klarhet och nu ger en högre indisk domstol dem rätt – och lämnar över fallet till den federala polisen.

Kvinna knivskuren till döds – man misstänks för mord

Nyhetspressen - 09 Jul 18 kl. 05:43

En svårt knivskuren kvinna hittades i en lägenhet under natten till måndagen, skriver Aftonbladet.Kvinnan dog senare av sina skador. Polisen har gripit en man som misstänks för mord..

Malmöterroristen Osama Krayem misstänks för inblandning i IS-mord

Nyhetspressen - 06 Jul 18 kl. 18:37

Osama Krayem från Malmö misstänks ha varit inblandad i terrorattentaten i Bryssel 2016.  Nu skriver den belgiska tidningen La Libre att Krayem också kan ha kopplingar till ett bestialiskt och ökänt IS-mord – där en pilot brändes till döds. Krayem utreds också för inblandning i Parisattackerna, hösten 2015.

Svensk terrormisstänkt kopplas till brutalt IS-mord på jordansk pilot

Nyhetspressen - 06 Jul 18 kl. 14:32

Svenske Osama Krayem – misstänkt för att ta deltagit i terrorattentaten i Bryssel 2016 – kopplas nu ihop med ett IS-mord där en pilot brändes levande till döds, skriver den belgiska tidningen La Libre..

92-åring dödade sin son – för att undvika äldreboende

Nyhetspressen - 05 Jul 18 kl. 09:00

Anna Mae Blessing, 92, från Arizona i USA ska ha skjutit ihjäl sin son med flera skott för att han ville flytta henne till ett äldreboende.Nu anklagas hon för mord och kidnappning, rapporterar CNN.– Om du försöker ta mitt liv så tar jag ditt, ska kvinnan ha sagt enligt polisen..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Ateism kan förbjudas i Egypten – ses som ett hot mot landet

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Att inte tro på gud kan bli förbjudet i Egypten. Landets parlament förbereder en lag som gör det olagligt att vara ateist, och åtalen för hädelse har ökat..

Vännens rörande gest till Avicii – i direktsändning

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

”Lotta på Liseberg” avslutades med Aviciis superhit ”Without you” – publiken ställde sig upp och formade händerna till hjärtan.  Det var Sandro Cavazza som stod för sången – han sjöng på inspelningen och var med och skrev låten tillsammans med Tim Bergling.  – Det är en världshit liksom, den ligger etta på Svensktoppen.

Kraftigt åskväder över Göteborg

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Ett intensivt åskoväder drog på måndagskvällen in över Göteborg. Räddningstjänsten har även fått in flera larm om bränder i Göteborgsområdet till följd av ovädret..

Därför ska du inte köpa piratkopior utomlands

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Nu i semestertider kan det vara lätt att lockas av billiga fynd utomlands. Men ser du inte upp kan det stå dig dyrt – och i värsta fall skada din hälsa..

Döms till fängelse efter VM-kuppen

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Mitt under brinnande VM-final sprang fyra personer inklädda polisuniform in på planen.Aktivistgruppen Pussy Riot har tagit på sig planstormningen.Nu har en av dem dömts till 15 dagars fängelse, uppger nyhetsbyrån Reuters..

Man skjuten i Malmö

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Vid halv tio sköts en man i stadsdelen Rosengård i Malmö.Polisen anträffade mannen skottskadad utomhus..

Åhus: Är en rättighet lika med gnäll?

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Angående ”gnället” i Kristianstadsbladet. Ska Peter Johanssons uttalanden i Kristianstadsbladet ses som ett försök att tysta ner de medborgareliga rättigheterna att lämna synpunkter till de myndigheter som har som funktion att bedriva tillsyn och tillse att de lagar som riksdagen beslutat om upprätthålls? Eller är de ett verk av en artikelförfattare vars objektivitet kan ifrågasättas?.

Larm om skottlossning vid Rosengårds centrum

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

En skottlossning har inträffat vid Rosengårds centrum..

Trump kritiseras hårt på hemmaplan efter mötet med Putin

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Flera republikanska politiker kritiserar USA:s president Donald Trump efter måndagens historiska möte med Rysslands president Vladimir Putin. – Presidenten måste förstå att Ryssland inte är vår vän, säger representanthusets talman Paul Ryan..

Beskedet: värmeböljan håller i sig

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

Upp mot trettio grader och strålande sol – det är vad nordöstra Skåne kan förvänta sig under veckan. Värmeböljan ser ut att hålla sig kvar i ännu en vecka..

”Sveriges återvinning av fosfor måste börja ta fart”

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

DN DEBATT 17/7. Fosfor är livsavgörande för produktionen av mat. Det är en ändlig resurs som Sverige under årtionden kastat bort genom att inte ta vara på avloppsslam.

Wiland hjälte – efter omdiskuterad straff

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

Hammarby har inte vunnit en allsvensk match på två månader.Borta mot Elfsborg fick stockholmarna med sig en poäng.Men det kunde slutat värre – Johan Wiland blev stor hjälte när han knep Issam Jebalis straff i slutminuten..

Moderaterna vill stoppa gymnasielagprövningar

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

Moderaterna kräver att Migrationsverket stoppar prövningarna av ensamkommande unga enligt den nya gymnasielagen tills dess att Migrationsöverdomstolen prövat lagen, vilket SVT Nyheter först rapporterade..