Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Att leva i Monaco som ung.

24år

Att leva i Monaco som ung. - 16 Apr 11 kl. 08:53

Imorn fyller jag 24år. Jag flyger hem till Schweiz ikväll så kommer att vara där på min födelsedag. Det känns konstigt, 24år. För varje år man fyller år så tar det en stund att vänja sig vid talet. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Man grundlurad vid bilaffär på Blocket

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 11:46

Mannen betalade 24 000 kronor för bilen han hittat på Blocket. Men när han skulle hämta bilen dök säljaren aldrig upp..

Arken anordnar lovsångsdagar

Nyhetspressen - 19 Feb 17 kl. 11:01

Församlingen Arken i Kungs-ängen i Stockholm inbjuder till lovsångsdagar den 24–26 februari. Pastorsparet Petri och Caro-line Kosonen är två av dem som talar under kvällsmötena..

Jönsson frälste uddlöst Lugi

Nyhetspressen - 07 Dec 16 kl. 22:32

HANDBOLL Uselt spel och fyra bollars underläge med bara en dryg kvart kvar. Då tände Lugi till och vände på tillställningen borta mot nästjumbon Hammarby, 24–23. Segerskytt: 18-årige Alfred Jönsson.

[PLUS] Oavgjort igen för Gimonäs

UNDERBARACLARA - 13 Nov 16 kl. 18:06

Handboll damettan norra Västerås Irsta–Gimonäs UIF 24–24 Målskyttar: Elin Rydberg 5, Alicia...

Här är företagen där studenterna vill få jobb

Nyhetspressen - 17 Mar 16 kl. 10:47

När över 24 000 studenter har rangordnat arbetsgivare finns en solklar vinnare. Överst på listan hamnar Google..

Han ersätter Sutherland i ”24”

UNDERBARACLARA - 26 Jan 16 kl. 06:52

Tv-bolaget Fox kör vidare med sina planer på att fortsätta den hyllade serien ”24”, trots att den tidigare huvudrollsinnehavaren Kiefer Sutherland har meddelat att hans rollfigur Jack Bauer har stoppat sin sista terrorist. Variety skriver att Fox länge ögnat ”Straight outta Compton”-skådespelaren Corey Hawkins för den nya huvudrollen, och nu har det blivit verklighet.

Fairley tar över efter Davis i ”24″

UNDERBARACLARA - 12 Feb 14 kl. 07:56

Det blir skådespelerskan Michelle Fairley som tar över efter Judy Davis i thrillerserien ”24″, skriver Contactmusic. Davis hoppade av serien förra veckan av personliga anledningar och Fairley är nu inplockad för att spela en änka som blir terrorist. Michelle Fairley är mest känd för sin roll som Catelyn Stark i tv-serien ”Game of thrones”.

Stephen Fry i ”24″

UNDERBARACLARA - 27 Jan 14 kl. 13:50

Skådespelaren Stephen Fry ska spela den brittiske premiärministern i dramaserien ”24: Live another day”. Serien, som sändes mellan 2001 och 2010, kommer att utspelas 2014 när den har premiär i USA i maj. Keifer Sutherland återvänder till rollen som Jack Bauer.

24 000 kulturjobb borta i Spanien

UNDERBARACLARA - 30 Nov 13 kl. 12:33

Nedskärningar i det spanska kulturstödet drabbar landets kulturarbetare hårt. Förra året tvingades runt 2 000 företag i kulturbranschen stänga ner sina verksamheter och 24 000 kulturarbetare förlorade sina jobb, rapporterar SVT:s ”Kulturnyheterna”, som citerar den spanska dagstidningen El País. Det statliga stödet till kultur har minskat med runt 100 miljoner euro och spanjorerna spenderar allt mindre pengar [...

Lönekrav ”småpengar”

UNDERBARACLARA - 23 Sep 13 kl. 06:00

– Sjuksköterskornas lönekrav på 24 000 i månaden är små pengar i sammanhanget, hävdar Camilla Lingbro Dömstedt, Vårdförbundet. Fackförbundet uppmuntrar sina medlemmar till individuell lönesättning. – [...


Fler inlägg från Att leva i Monaco som ung.

Flexibelt jobb.

Att leva i Monaco som ung. - 30 Jan 12 kl. 14:42

Jag älskar mitt jobb. Det är skönt att det är så flexibelt och att man kan planera klienter efter hur man vill forma och boka upp dagen. Idag har jag tex en lucka mellan 14-17 där jag hinner springa lite ärenden, och gå hem och äta osv.

Date with the gym

Att leva i Monaco som ung. - 30 Jan 12 kl. 08:29

Det är sällan jag hinner med att köra morgonpass på måndagar, men fick 2avbok så tänkte testa det idag innan jobbet. Har mkt ikväll så blir stressigt annars. Rygg blir det idag:) Jag älskar att köra rygg (haha jag älskar att köra allt!

Kampsportlabbet

Att leva i Monaco som ung. - 29 Jan 12 kl. 09:32

Idag är det dags för kampsportlabbet igen. Min kollega Johan har kampsport/fys klasser där några dagar i veckan. Superkul är det men också SUUUPERJOBBIGT!

Ny Människa.

Att leva i Monaco som ung. - 28 Jan 12 kl. 13:09

Jag älskar behandlingar och det är verkligen något som är viktigt att unna sig ngn gång ibland. Jag försöker att skämma bort mig själv iaf en gång i veckan såsom manikyr,brynplockning,fransförlängning,pedikyr,anisktsbehandling,peeling,vax etc. Det är viktigt att ta hand om sig själv mellan stress och andra måsten.

Ben ben ben!

Att leva i Monaco som ung. - 28 Jan 12 kl. 12:08

Jag älskar att träna ben. Kan hålla på i timmar. Men försöker hålla mig till en timme;) Rejält benpass idag och mkt fokus på rumpan.

Dags för lördagspasset.

Att leva i Monaco som ung. - 28 Jan 12 kl. 09:56

Sitter och laddar inför dagens benpass. Jag har slutat köra specifika muskelgrupper på en bestämd dag (för att på så sätt istället lyssna på kroppen och bestämma mina vilodagar därefter). Så min lördag som det normalt brukar stå axlar på blir idag ett benpass:) Jag har precis lagt upp passet och känner mig riktigt peppad.

Gissa.

Att leva i Monaco som ung. - 27 Jan 12 kl. 17:43

En gång i veckan så brukar jag ha ett riktigt fylla på mål. Är jag sugen så kan jag köpa godis eller glass, om inte så äter jag kanske pannkakor,extra ris eller bröd. Idag kunde jag välja precis vad jag ville till fredagsmyset.

Dagens pass.

Att leva i Monaco som ung. - 27 Jan 12 kl. 13:15

Riktigt riktigt bra pass. Idag körde jag ett högrepspass, då brukar jag ligga mellan 20-30reps (alt 2superset á 15reps var): Stående hantelpress  Stående hantellyft åt sidan  Liggande lutande hantelpress för framsida och bröst Stående hantellyft för baksida Framåtlutande omv.flys med hantlar Axelpress maskinen Jag vill bjuda på filmer och bilder när jag kör, men det är svårt när man tränar själv.

Shoulders

Att leva i Monaco som ung. - 27 Jan 12 kl. 10:58

Dags för axlar:) Det är det snyggaste som finns med markerade axlar men endå kvinnliga slanka armar. Just nu lägger jag mkt fokus på baksidan som ni vet då det är min sämsta del. Obalans i en muskelgrupp är inget vi tkr om utan då jobbar vi på det;) Kreatin och PWO i.

Inspiration.

Att leva i Monaco som ung. - 26 Jan 12 kl. 23:26

Lite inspiration inför morgondagens pass. Jag älskar att kolla inspiration. Bästa laddningen innan passet.

Ro i själen.

Att leva i Monaco som ung. - 26 Jan 12 kl. 19:56

Hur svårt jag en har att slappna av så älskar jag när jag väl lyckas. Har tänt ljus, tagit en varm dusch, lagt ansiktsmask. Sitter nu med hårinpackning och ansiktmask i soffan och ska snart sätta på en film i min ensamhet.

Vila eller inte

Att leva i Monaco som ung. - 26 Jan 12 kl. 16:56

Jag sitter i valet och kvalet. Ska jag träna, ska jag inte. Jag ska egentligen ha vilodag, min kropp skulle ha det bra med det.

Kampsportlabbet

Att leva i Monaco som ung. - 25 Jan 12 kl. 22:13

Nu är jag heeelt slut. Vet inte vad jag tänkte när jag bokade in ett steenhårt 90min fys/kampsportpass på Kampsportlabbet efter ett likahårt ryggpass. Sista 30min trodde jag att jag skulle avlida.

Mina kosttillskott

Att leva i Monaco som ung. - 25 Jan 12 kl. 16:29

Mina kosttillskott: Många frågar om jag kan säga vad jag tar för tillskott och när. Jag varierar mkt och tycker om att testa nytt, men detta är vad jag tar JUST NU. Samtliga (utan Scitec essentials magnesium/kalcium) kan du hitta här till bästa pris under kosttillskott.