Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från FCF på direkten

5A – Kode IF

FCF på direkten - 31 Mar 13 kl. 22:51

5A känns i år lite avig. Jag hittar egentligen inget lag som är favoriter till att vinna serien. Visst har vi Romelanda med sin inkörda spelidé, Mossen som känns på gång, Kode som trillade ner från fyran och Kozara som gjort någon form av nysatsning. Men inget av lagen är sådär råspikade i mitt känsloliv [... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Jay Leno spanar in Kode 0

Feber.se - 15 Nov 17 kl. 21:00

Lamborghini Aventador med nytt utseende Bildesignern Ken Okuyamas senaste projekt kallas för Kode 0 och det är en Lamborghini Aventador som har fått sig ett nytt utseende med rätt så härliga 80-talsvibbar. Ken tog med bilen till Jay Leno och så här såg det ut. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Kvalgrupp 8..

FCF på direkten - 15 Oct 16 kl. 09:59

Idag kan det avgöras om Kongahälla eller Kode tar klivet upp i trean och därmed om det blir minst kval för GAIK-Masthugget för att klara sig kvar och Näset-Nol om att gå upp i fyran. Men då skall vi ha en vinnare i mötet mellan Kode/Kongahälla och ett kryss mellan Falköping-Mellerud.

Grattis Lerum – ajaj Kode..!

FCF på direkten - 03 Oct 16 kl. 05:53

Iggår avgjordes div III. I den Nordvästra serien var det ju upplagt för spänning inför sista omgång och spännande blev det. Virgo tog tidigt ledningen borta mot Vänersborg som ju behövde vinna om Lerum gjorde det samma för att behålla serieledningen säsongen ut.

Dagens duo!

FCF på direkten - 26 Aug 16 kl. 12:54

Vi har två matcher som sticker ut extra idag. En toppmatch. Och en viktig match i kring kval och nedflyttning!

17/9

FCF på direkten - 17 Sep 15 kl. 09:16

4A Guldheden-Kode >>> Guldhedens megaskräll borta mot Kärra var vacker och visar ju hur svårt och enkelt detta kan vara. Nu verkar Kode som säkert tackade Guldheden förra omgången. Guldheden är ju pressade, hårt pressade men de lyckades klara av första hindret, nu väntar ju nästa.

Kode förlorade!!

FCF på direkten - 01 Sep 15 kl. 06:36

Efter seger på seger på seger åkte Kode till slut på en förlust. Borta mot Kärra låg de under med 3-0 efter 24 minuter. Ingen drömstart men de tog sig in i matchen igen men fick ge sig, 4-3 till Kärra.

30/4

FCF på direkten - 30 Apr 15 kl. 07:06

4A Kode-Romelanda >>> I förra veckan tog Kode en vacker derbyskalp mot Kongahälla, nu har man chansen igen och det är faktiskt så att en seger idag ger serieledning.

27/9

FCF på direkten - 27 Sep 14 kl. 07:37

4A Kode-Kongahälla >>> Kode är piskade till ett bra resultat då United Africa bara är tre poäng bakom och mycket väl kan slå Hisingsbacka. Att då ställas mot seriens kanske bästa lag i höst, Kongahälla känns väldigt tufft. Å andra sidan är det derby och då kan ju allting hända.

20/9 Del I.

FCF på direkten - 20 Sep 14 kl. 03:01

4A Virgo-Kode >>> Virgo fick ju en gratischans att nästan avgöra serien vid seger idag. Romelandas förlust mot Hisingsbacka gör att Virgo kan ha sex poängs försprång inför lagens möte i nästa vecka.

Sundh inför Kode och även inför Romelanda..

FCF på direkten - 18 Sep 14 kl. 14:53

Virgo har plockat hutlösa 50 poäng hittills i år men trots detta är man inte ensamma om att ha chansen att vinna 4A, Romelanda jagar med nio raka segrar och snart möts de båda. Men först skall Virgo ge sig i kast med Kode..


Fler inlägg från FCF på direkten

NY HEMSIDA!!! NY ADRESS!

FCF på direkten - 05 Feb 17 kl. 17:13

rastaochdalla.se Där har ni lokalfotbollen numera efter en sammanslagning med Rastas blogg!

Lucka 18 – Daniel Karlsson

FCF på direkten - 18 Dec 16 kl. 07:39

Efter flera år i Öckerö så står det klart att du tränar Jonsered 2017, hur kommer det sig att det inte blir vinrött som du numera är ganska synonym med och hur hamnade du i Jonsered?

Lucka 16 – Cornelis Leckborn

FCF på direkten - 16 Dec 16 kl. 21:32

Efter en fantastisk säsong med nästan femtio mål i tävlingsmatcher, hur har din eftersäsong varit, telefon gått varm och provspelen flödat över? Och hur tänker du inför nästa år? Eftersäsongen har varit ganska så lugn.

Lucka 15 – Oskar Andersson

FCF på direkten - 15 Dec 16 kl. 00:01

Tjenare Dalla och FCF-bloggen! Först och främst, riktigt kul att vi får vara del av julkalendern. Vi är tacksamma för detta och tror på stor succé när FCF-bloggen och Götaholmaren nästa år kör en superblogg.

Lucka 14 – Peter Reitz!

FCF på direkten - 14 Dec 16 kl. 00:01

För någon vecka sedan kom beskedet att du lämnar Kärra, en klubb du har nära hjärtat och där du länge haft en viktig plats i truppen. Varför lämnar du, och vad tror du att du kommer sakna mest?

Lucka 13 – André Kapella

FCF på direkten - 13 Dec 16 kl. 04:36

Du blev en av sillyfönstrets bästa värvningar när du i veckan bestämde dig för att lämna Kungsbacka för att spela med Finlandia nästa år, håller du med och vad kommer det sig att det blev Finlandia? Det får vi se i okt 2017 om det vart någon bra värvning. Finlandia är nära och bra.

Lucka 12 – Josef La Carrubba!

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 13:55

I en av lokalfotbollens yngsta div IV-styrelser är du en otroligt viktig person både som sportchef men framförallt i ditt engagemang kring och för klubben, varifrån kommer all kärlek till Gårda och har det varit självklart sen du kom till föreningen att ge så mycket tid och energi till klubben?

Lucka 11 – Klubbdöden. Del III.

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 00:27

FÖRBUNDET Nu har vi ramlat igenom vad den enskilda spelaren och de enskilda klubbarna kan göra för att motarbeta klubbdöden. Nu landar vi då rimligen på vad jag tycker vi kan förvänta oss av förbundet och deras arbete. Detta är ju inte helt enkelt.

Lucka 10 – Klubbdöden. Del II.

FCF på direkten - 10 Dec 16 kl. 23:49

Lär gärna lucka nio först för att förstå. KLUBBEN Under de åren jag spelat seniorfotboll har det hänt massvis. 2000 isch kom jag upp i seniorlaget i Väster och har sedan dess representerat Väster, Habo, Smögen, Älvsborg och under längst tid FCF.

Lucka 9 – Klubbdöden del I.

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 21:28

Det har väl aldrig varit mer aktuellt än just nu. Klubbdöden. Skogen, Lindholmen, Kaverös, Guldringen, Fadini är bara några av alla klubbar som jag mött i FCF genom åren som inte finns kvar längre.

Lucka 8 – Kristofer Landahl

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 16:14

Efter flera år i Styrsö som avslutades med att du lämnade klubben i somras tar du dig nu an Partille i 4A, dina känslor just nu inför nästa säsong och finns det några likheter mellan lagen du tränat tidigare och Partille?

Lucka 7 – Danny-Jay Höglund

FCF på direkten - 07 Dec 16 kl. 21:58

Efter flera år som fotbollsnomad så startar du 2017 för samma klubb som 2016, det var längesen för din del, vad kommer det sig att du hoppat runt så mycket(Lekstorp, Rannebergen, Askim, Bergsjö, Styrsö, Stenkullen) och varför ser du ut att bli Angered IS trogen ytterligare en säsong?

Lucka 6 – Andreas Nilsson!

FCF på direkten - 06 Dec 16 kl. 23:18

Jag skulle kunna räkna upp, fem-sex klubbar du haft kontakt med under denna sillyn, till slut landade det på Älvsborg där du får assistera Adej kommande säsong, vad kommer det sig att du hamnar där och vad tror du det kommer sig att så många lag jagat dig?

Lucka 5 – Daniel Natanaelsson

FCF på direkten - 05 Dec 16 kl. 23:30

Efter flera år som spelande sportchef tar du över FCF som spelande tränare eller och hur gick den utnämningen till? Ja, det är en väldigt bra fråga. Många spelare i föreningen önskade en ny röst efter tre år med Jan och två år med Stefan ihop med Jan.