Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

ATG får konkurrens av nytt spelbolag: " Galet att staten tar 35 procent av spelnettot"

Nyhetspressen - 28 Nov 16 kl. 11:15

ATG får konkurrens under 2017. Finansmannen och traventusiasten Rune Andersson startar ett eget spelbolag på Malta, enligt Dagens Industri.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Text-tv säger hejdå till Svenska Spel och ATG

Feber.se - 11 Dec 18 kl. 11:45

På grund av Sveriges nya spellag Den första januari får Sverige en ny spellag. Det innebär att vi kommer att få lite nya spelaktörer på den svenska marknaden och Svenska Spel samt ATG kommer att börja konkurrensutsättas på ett annat sätt än vad som varit fallet hittills. Som en konsekvens av den nya lagen så har SVT beslutat att ta bort sidor som reserverats för Svenska Spels och ATG:s spelresultat från Text-tv.

Svenska spel och ATG tas bort från text-tv

Nyhetspressen - 10 Dec 18 kl. 19:15

SVT väljer att ta bort allt spelinnehåll från text-tv med start den 1 januari nästa år. Anledningen är den nya spellagen som träder i kraft då. – Vårt beslut är en logisk följd av omregleringen av den svenska spelmarknaden, säger SVT:s programdirektör Jan Helin till SVT:s hemsida enligt Aftonbladet.

Haveri för ATG – inför århundradets jackpott

Nyhetspressen - 10 Nov 18 kl. 14:15

Under lördagen ska ATG dela ”tidernas jackpott” – en ensam vinnare kan vinna hela 120 miljoner kronor.Då är det stort strul i flera spelbutiker och spelbolagets sajt upplevs som seg av flera användare. – Felsökning pågår just nu, det är ett enormt tryck.

Kundernas ilska mot ATG: ”Har gått riktigt för långt”

Nyhetspressen - 31 Oct 18 kl. 15:55

Från och med den 1 november måste alla som spelar på ATG i butik eller på travbana – med få undantag – legitimera sig och skapa ett ATG-konto. Det är ett krav som upprör många inbitna spelare. Det menar Gösta Fält, 78, från Vänersborg.

”Svennis” nya förbundskaptensjobb – tar över Fillippinerna

Nyhetspressen - 27 Oct 18 kl. 10:49

Han har varit förbundskapten för England, Mexiko och Elfenbenskusten. Nu har Sven-Göran Eriksson gjort klart med ännu ett nytt förbundskaptensjobb – svensken tar över Fillipinernas landslag. – Han är en av de mest legendariska tränarna någonsin, säger sportchefen Dan Palami till Philippine Inquirer.

Tar över nytt landslag – i en fjärde världsdel

Nyhetspressen - 27 Oct 18 kl. 10:26

Sven-Göran Eriksson är inte redo att pensionera sig.70 år gammal uppges han nu ha gjort klart med ett nytt fotbollsjobb - som förbundskapten på andra sidan jordklotet.– Det är inte klart ännu, men det har förekommit diskussioner, säger ”Svennis” själv till GP..

Tony Ferguson besegrar Anthony Pettis efter GALET krig på UFC 229

MMAnytt - 07 Oct 18 kl. 06:14

Alldeles nyss avgjordes den delade huvudmatchen på UFC 229: Khabib vs. McGregor, som pågår live just nu i T-Mobile Arena i Las Vegas i skrivande stund. Där fick vi se ett högintressant toppmöte i lättvikt mellan den tidigare interimmästaren Tony Ferguson och den forne titelhållaren Anthony Pettis.

Rollén storsatsar i finländskt spelbolag

Nyhetspressen - 03 Oct 18 kl. 08:40

Även Swedbank Robur Ny Teknik och Ludvig Strigeus, som bland annat var en av nyckelpersonerna bakom Spotify, blir nya ägare. Det framgår av ett pressmeddelande med anledning av att Nitro Games gör en riktad emission som totalt väntas tillföra bolaget 47,4 miljoner kronor före emissionskostnader. Emissionen omfattar 998.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Rolandh begravdes i samma kökssoffa som han föddes i

Nyhetspressen - 30 minuter sedan

Rolandh Nilssons sista önskan var att få bli begravd i samma kökssoffa som han föddes i 85 år tidigare.På sociala medier har en bild från ceremonin rönt massvis med positiva reaktioner.– Kökssoffan stor där under Kristi kors och där låg min far, som om han hade legat i en vanlig kista.

Så blir nyårsfirandet i Linköping

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Linköpings officiella nyårsfirande sker utan fyrverkerier..

Inga fyrverkerier på Götaplatsen – kan inte garantera säkerheten

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Tusentals Göteborgare brukar ta sig till Götaplatsen för att fira in det nya året. När 2018 blir 2019 är det dock andra firanden som får gälla.Säkerheten för evenemanget kan inte garanteras, rapporterar SVT Nyheter Väst.

Aborträtt för kvinnor på Irland

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Rätt till fri abort har nu röstats igenom i parlamentet på Irland. Aborträtten är ett av flera tecken på en liberalisering av det irländska samhället..

Ny mätning: C och L straffas av väljarna

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Centern och Liberalernas hårda linje i regeringsfrågan tycks inte ha vunnit gehör hos väljarna, men maktbalansen tycks bli densamma om det skulle bli ett extraval..

Sifo: Björklund och Lööf straffas av väljarna

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

En ny undersökning från SVD/Sifo visar att C och L tappar sitt väljarstöd.– Centerns och Liberalernas hårda linje har inte vunnit gehör bland väljarna, säger statsvetaren Marja Lemne till SVD. .

Facebook drabbat av bugg – privata bilder har spridits

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Facebook har utsatts för en bugg som resulterat i att miljontals bilder spridits, rapporterar Business Insider.Bilderna har spridits till 1 500 appar. .

Här är miljongåvan som ska rädda liv

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Den kostar runt en miljon..

Löfven ger inte upp trots nej

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

S-ledaren Stefan Löfven beklagar att riksdagen ratade honom som ledare för en ny regering. Men han ger inte upp om att få ihop ett underlag för ett nytt försök..

BESLUT: Regionen fortsätter sponsra DBW – i tio år

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Sällskapet DBW kommer fortsatt att få miljonstöd av Region Gotland för att driva Botaniska trädgården i Visby..

Johnson & Johnson backar på uppgifter om asbest i babypuder

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Johnson & Johnson backar 3,9 procent på uppgifter om att bolaget kände till förekomsten av asbest i babypuder i flera decennier..

Uppdaterad: Person dog i tågolycka

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

En person har omkommit i efter att ha körts på av ett tåg i centrala Boden..

Nu är terrorskydden på plats i centrum

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Sedan terrordådet i Stockholm 2017 har Göteborgs Stad planerat för nya skyddsbarriärer i centrum. Nu är de första "gatumöblerna" på plats. Med en omkrets på fyra kvadratmeter och en vikt på fyra ton ska de förhindra eventuella fordonsattacker..