Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

ATG får konkurrens av nytt spelbolag: " Galet att staten tar 35 procent av spelnettot"

Nyhetspressen - 28 Nov 16 kl. 11:15

ATG får konkurrens under 2017. Finansmannen och traventusiasten Rune Andersson startar ett eget spelbolag på Malta, enligt Dagens Industri.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Seiska: Staten står för Matti Nykänens begravningskostnader

Nyhetspressen - 18 Feb 19 kl. 10:37

Finska staten kommer att stå för Matti Nykänens begravningskostnader, rapporterar Seiska. Det är Europa-, kultur- och idrottsminister Sampo Terho (Blå) som bekräftar nyheten för tidningen. Tidigare utredde Terho ifall Nykänen kunde ha fått en statsbegravning..

Shekarabi (S) om spelbolagen: ”Efter 20 år av vilda västern kom staten in och reglerade”

Nyhetspressen - 14 Feb 19 kl. 08:56

Nu har civilminister Ardalan Shekarabi (S) bjudit in alla 69 spelbolag till möte för att diskutera deras marknadsföring. – Läget vi har i dag är ohållbart, sa civilminister Ardalan Shekarabi (S) i SVT:s Morgonstudion. Samtidigt sa han att det varit ”vilda västern” i 20 år på spelmarknaden i Sverige..

Förbjudna nätkasinon i Norge får licens i Sverige

Nyhetspressen - 14 Feb 19 kl. 07:41

Fyra spelbolag som godkänts i Sverige har samtidigt brutit mot lagen i Norge – där bankerna nu förbjuds föra över pengar till bolagen.  I Sverige anser Spelinspektionen att samma spelbolag kommer att följa lager och regler. – Det hade inte varit så många som hade fått licens om man skulle ta med det i bedömningen, säger chefsjuristen Johan Röhr.

Staten bedriver korståg mot svenska skogsägare

Nyhetspressen - 11 Feb 19 kl. 18:00

DEBATT. Staten överklagade förra veckan mark- och miljödomstolens beslut att tilldöma fem markägare ersättning för nekad skogsavverkning. En vinst för staten skulle innebära ett konkret hot mot äganderätten och skaka om den svenska skogs-näringen i grunden, skriver Helena Lindahl och Peter Helander (C)..

Kents låtar tar plats i svensk körtradition

Nyhetspressen - 11 Feb 19 kl. 07:00

Efter Kents avskedsturné 2016 har låtarna fått nytt liv i flera nybildade Kentkörer.  – Det känns väldigt fint, säger bandets tidigare basist Martin Sköld. DN har besökt terminsstarten för Kentkören i Stockholm.

Skogsstyrelsen överklagar dom om fjällnära skogar

Nyhetspressen - 07 Feb 19 kl. 10:38

För tre veckor sedan slog en dom fast att staten ska betala över 18 miljoner kronor till flera markägare, som inte fått avverka fjällnära skog. Nu överklagas domen av staten. Skogsstyrelsen hade stoppat ersättningar till markägarna, samtidigt som de inte fick avverka skog på sina egendomar.

Nytt pris för att hylla samarbete

Nyhetspressen - 06 Feb 19 kl. 08:22

Sju professionsorganisationer och Dagens Medicin tar initiativ till ett nytt pris för att belöna samarbete i vården. Årets brobyggare 2019 ska gå till den som samarbetar över gränserna och bekämpar stuprörstänk..

SVT backar – spelbolag får inte sponsra Melodifestivalen

Nyhetspressen - 30 Jan 19 kl. 16:55

Nyligen kunde DN avslöja att spelbolag sponsrar flera program i SVT. Men nu ändras reglerna och från och med nästa år blir det inte tillåtet för spelbolag att sponsra Melodifestivalen, rapporterar SVT Kulturnyheterna..

SVT backar efter kritiken – spelbolag får inte sponsra Melodifestivalen

Nyhetspressen - 30 Jan 19 kl. 17:11

SVT har kritiserats för att de låter spelbolag sponsra Melodifestivalen.Nu meddelar kanalen att de ändrar sina regler från och med nästa år så att spelbolag inte längre kan sponsra musikevenemanget.”Vi avstår helt från att ha spelbolag som sponsorer från och med turnén 2020” skriver SVT:s vd Hanna Stjärne i ett pressmeddelande..

SVT backar: Spelbolag kommer inte att få sponsra Melodifestivalen

Nyhetspressen - 30 Jan 19 kl. 16:29

Spelbolag kommer inte att kunna vara sponsorer för Melodifestivalevenemanget från och med 2020. Det meddelar Hanna Stjärne, vd på SVT, under onsdagen i ett pressmeddelande. – I samband med SVT:s sportevenemang råder redan i dag restriktivitet, och vi ser nu över hur vi på ett bra sätt kan skärpa regelverket ytterligare.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Hattrick av Sandin i Rögles femetta

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Enkel seger mot Mora..

Stina Nilsson och Maja Dahlqvist i sprintstafetten

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Stina Nilsson och Maja Dahlqvist har valts ut att köra i sprintstafetten..

Danskar beväpnar sig – köper pepparsprej

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Sedan 1 januari är det lagligt att sälja och förvara pepparsprey i Danmark.Enligt flera butiksinnehavare är intresset från kunderna stort - samtidigt som kunskapen om lagen är låg.  .

Svenskt JVM-guld i kombination

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Tobias Hedström tog guld i den alpina kombinationen på JVM i italienska Val di Fassa. Detta efter ett strålande slalomåk, näst snabbast av alla, där han klättrade från en 19:e plats efter det inledande super-G-loppet..

Experten: Hon borde stängts av på livstid

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

SEEFELD. Therese Johaug krossade alla i sin första VM-start efter dopingskandalen.Efteråt hyllades hon av rivalerna.

Paketjätten stoppar sina leveranser till Rosengård

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Malmöstadsdelen Rosengård är för farlig för fraktföretaget UPS.Sedan två månader tillbaka gör företaget inga hemleveranser i området, skriver Sydsvenskan.– Det är diskriminering och ett en grov generalisering från deras sida, säger Marko Padoan som inte fick hem sitt paket..

Innebandyklubben i Munka samlar in pengar mot cancer

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Målvakten Tuva Jensen från Munka Ljungby miste sin bästa vän i cancer..

Moderatledaren Ulf Kristersson glömde låsa vapenskåpet – polisen omhändertog jaktvapnen

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Moderatledaren Ulf Kristersson lämnade vapenskåpet olåst hemma i villan. Polisen har nu omhändertagit hans jaktvapen och startat en utredning, uppger Aftonbladet. – Jag begick ett misstag, säger partiledaren..

Här kan du panta din snusdosa för miljöns skull

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Nu kan du som snusar vara med och rädda klimatet. I Norge testas nu ett system där pengar skänks till plaströjning för varje pantad dosa.  .

Det vardagliga våldet

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Boel Gerell har sett Public Plots ”Kropp och straff” på Inkonst i Malmö..

Kristersson glömde vapenskåp olåst – utreds

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson utreds av polis efter att ha haft ett vapenskåp med vapen och ammunition olåst i sitt hem, skriver Aftonbladet..

Danska polisen larmades om kvinna som bar burka

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Polisen i Danmark larmades tidigt på lördagsförmiddagen till ett idrottsevenemang i Esbjerg.Anledningen: en kvinna som bar burka trots att det är förbjudet på allmän plats enligt lagen om maskeringsförbud..

JUST NU: Kristersson utreds för brott

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

M-ledaren Ulf Kristersson utreds efter att ett vapenskåp med vapen och ammunition stått olåst i hans hem, enligt Aftonbladets uppgifter.– Jag begick ett misstag när jag glömde låsa skåpet. Det har aldrig hänt förr - och det kommer inte hända igen, säger Ulf Kristersson i ett uttalande till tidningen..

Viktors Frisks dramatiska natt – utelåst i 12 timmar

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Lita aldrig på dina vänner - i alla fall med dina nycklar. Den läxan har Viktor Frisk fått lära sig den hårda vägen. – Jag kommer inte hem, säger Viktor Frisk, 23, som inte kan identifiera sig och därför inte får hjälp av en låssmed.