Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Knivlisa

Akutamning på gatan

Knivlisa - 24 Mar 12 kl. 20:13

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Lizettes hund Floyd åt kött på gatan – fick åka akut till sjukhuset

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 15:51

Hundpromenaden tog en otäck vändning när Lizette Pärlebrings hund Floyd började äta på en köttbit på gatan. Efter en ilfärd till Blå stjärnans djursjukhus vill hon nu varna andra. – En frisk människa gör inte såhär.

Hunden Floyd åt kött på gatan – fick åka akut till sjukhuset

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 16:43

Hundpromenaden tog en otäck vändning när Lizette Pärlebrings hund Floyd började äta på en köttbit på gatan. Efter en ilfärd till Blå stjärnans djursjukhus vill hon nu varna andra. – En frisk människa gör inte såhär.

Skomärket Kavat öppnar butik på gågatan i Malmö

Nyhetspressen - 01 Apr 17 kl. 10:34

Blir grannar med modebutiken Meadow som flyttar in i sommar..

Dom ska avgöra gågatan

UNDERBARACLARA - 13 Feb 17 kl. 14:39

Det är fortfarande inga bilar på det tilltäkta gångfartsområdet i Lycksele. Det är på grund av två överklagande som lämnats in till förvaltningsrätten i Umeå. Bland annat menar kritikerna att politikerna valt att inte lyssna på folket.

Pizzeria på Ågatan mister alkoholtillstånd

Nyhetspressen - 27 Dec 16 kl. 13:00

En pizzeria på Ågatan blir nu av med sitt alkoholtillstånd efter att haft öppet längre än vad tillståndet ger lov för samt att inte erbjudit sina kunder kvitto vid ett tillfälle..

Glasa in hela gågatan – få folk att vilja stanna

UNDERBARACLARA - 05 Dec 16 kl. 20:00

De vikande resultaten för handeln i Lycksele är ju något som angår oss alla Lyckselebor, vad skall man då göra? Att öppna gågatan för trafik (under affärstid) från höst till tidig vår ger nog inga större avtryck i kassaböckerna.

Folkets röst: Stäng gågatan för biltrafiken

UNDERBARACLARA - 02 Dec 16 kl. 20:00

Att öppna gågatan för biltrafik för att öka handel tycker jag personligen verkar långsökt. Så mycket mer kunder tror jag inte det blir, men sämre luft det kan man nog garantera. Samtidigt kan man undra över den gatsten som finns på gågatan.

Fick stryk på Ågatan

Nyhetspressen - 11 Nov 16 kl. 13:30

Natten mot torsdag så var det bråk och misshandel på Ågatan i centrala Linköping..

Ramones får gata i New York

Nyhetspressen - 04 Oct 16 kl. 20:47

Punkbandet Ramones kommer snart att ha en egen gata i New York-stadsdelen Queens, skriver Pitchfork. Den 23 oktober kommer gatan som ligger mellan 67th Avenue och 110th Street att döpas om till Ramones Way. Gatan ligger vid skolan Forest Hills High Scho.


Fler inlägg från Knivlisa

Minne! - person nr. 3

Knivlisa - 23 Oct 13 kl. 10:22

Andreas (Andy) Nilsson  Ja herregud, det är här är en viktig varelse. Från det att jag började ro och många år framåt har jag tillsammans med denna underbara människa haft sjukt roligt. Vi har gjort så himla mycket roligt tillsammans och DU är en av anledningarna till att jag fortsatte träna och ro.

PRIVAT SPELNING

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 22:12

Lyssna på Envys "Am I Wrong" eller nya låt "In Your Arms" HÄR Okej, det sjuka i att den låt jag velat festa till hela sommaren men aldrig haft det där perfekta tillfället tillsammans med, det sjuka i att den låten sjöngs live, precis framför mig ikväll! Vi var 12 tjejer hemma hos Forni som fick ett glas bubbel, en charkbricka och en privat spelning av norska Envy. Asså.

Ett litet viktigt instick !

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 22:03

När jag var påväg hem från träningen idag så ringde min mobil. Det var en otroligt saknad vän som undrade hur allt var och hur nya skolan var etc.. Han sa även att han ville klargöra för mig att jag INTE skulle tro att jag är bortglömd bara för jag bytt skola.

6 Saker som gör mig glad

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 20:32

1. De utflippade och töntiga stunderna med mina vänner. När man skrattar så mycket att tårarna rinner och man får ont i magen av allt skrattande.

Surfade med min babe idag

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 20:15

Minnen & person nr. 2!

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 15:59

Karl (Vise) Vinberg Till höger om mig ser ni en pöjk som gör mina dagar väldigt mycket roligare nu för tiden. Jag lärde känna honom i 8:an ordentligt om jag inte är helt fel på det, vi har under högstadiet gått på samma skola men det var först då som vi började snacka. Tror vi både förstod att vi hade samma humor, haha..

If this is a dream won't open my eyes.

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 13:09

Helgen var perfekt. Vill tillbaks här och nu. Fredag for vi till Oravais på kvällen på lite äventyr, lördag hade vi revy övningar som vanligt.

THE BEST COATS

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 10:39

Hitta säsongens 14 bästa rockar och pälsar på Fashioncorner, HÄR!

Första personen, viktiga minnen.

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 21:46

Sandra (Lotta) Larsson  Detta är min kära barndomsvän Sandra. Jag har känt henne så länge jag kan minnas och även fast vi nästan aldrig ses mer än på bussen/tåget och spontanträffar, känns det som man setts varje dag.. Har alltid roligt med dig.

The comforter.

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 20:46

Min favoritsyssla såhär höst/vinter är att bada. Jag kan lova att det används väldigt mycket badbomber, skum, och dylikt. Detta är min absoluta favorit bomb.

MAKE UP

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 17:40

Fanny Lagerwall bloggar tillsammans med en kollega, HÄR Jävlarrrr vad jag älskar mitt jobb lite extra när man kommer ut på fält (underbar och i mitt fall, oklar term) och träffar folk inom samma bransch. Idag plåtade vi Fanny Lagerwall, makeupartist på bland annat Aftonblandet. Bra tjej.

ALLT ÄR FÖR BRA NU

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 13:30

17 månader med världens bästa. Kan inte bli lyckligare och har aldrig varit såhär kär.

work hard..

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 10:33

Idag la jag på tyngre vikter under styrketräningen och det kändes bra. Nästa gång börjar jag där som startvikt och jobbar mig uppåt.  Trots att klockan var 7 på morgonen var vi 5 friska själar som var där och tränade.

Givande Testhelg!

Knivlisa - 20 Oct 13 kl. 15:37

Nu i helgen har jag tillsammans med några av Sveriges roddare utfört olika tester på roddmaskinen. Bland annat 100m, 500m och en 30 minuters intervall i låg takt. En av tankarna med detta är att ha en liten översiktlig koll på hur man ligger i jämförelse med andra roddare runt om i världen.

Hej pärlplattor

Knivlisa - 19 Oct 13 kl. 23:16

Dagens projekt utöver plugg har varit pärlplattor :) Har använt mig av stora pärlor till de som sitter på kylen. Mini till örhängena.