Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Albin den store, tidsresenären astronaut i nöd – Mikael Rosengren

Bokbloggar - 27 Feb 20 kl. 09:34

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Astronauten Chris Hadfield svarar på Google-frågor

Feber.se - 13 Mar 20 kl. 17:40

Lite kvällsnörderi Vad var det som fick Chris Hadfield att vilja bli astronaut? Hur sover man i rymden? Hur kommunicerar man med jorden från ISS?

Epic Games Store erbjuder tre gratisspel

Feber.se - 12 Mar 20 kl. 19:20

Anodyne 2, A Short Hike och Mutazione Sugen på att bygga ut spelbiblioteket på Epic Games Store? Då har vi goda nyheter för idag är det torsdag, vilket betyder att Epic bjuckar på nya gratistitlar. Den här gången är det inte mindre än tre indie-titlar som blivit tillgängliga för användarna och dessa är Anodyne 2: Return to Dust, A Short Hike och Mutazione.

Kingdom Come: Deliverance nu gratis på Epic Games Store

Feber.se - 14 Feb 20 kl. 12:00

Och det stilistiska actionspelet Aztes Idag är det fredag och det betyder inte bara att man måste göra någonting romantiskt med sin partner, annars jävlar, men även att Epic Games byter ut gratisspelen i Epic Games Store. Den här veckan får vi lägga vantarna på det mästerliga och någorlunda realistiska Kingdom Come: Deliverance samt slåss mot horder av fiender som en aztec-kämpe i Aztez. Spelen hittar ni via länken här nere till vänster och trailers för spelen har ni ovan och under.

Norpa digitala brädspel gratis från Epic Games Store

Feber.se - 07 Feb 20 kl. 09:00

Carcassonne och Ticket To Ride Idag är det fredag och det betyder att Epic Games Store byter ut sina gratisspel. Den här gången är det brädspelsfest då gänget har gjort de digitala versionerna av Carcassonne och Ticket To Ride gratis att ladda ner för att spela med nära och kära. Spelen kommer vara tillgängliga fram till 13 februari och därefter kommer titlarna ersättas med Kingdom Come: Deliverance och Aztez.

Mi Store kommer öppna butik i Mall of Scandinavia

Swedroid.se - Allt om Google Android - 03 Feb 20 kl. 09:57

Mi Store kommer under våren att öppna en butik i Mall of Scandinavia i Stockholm. Den fysiska butiken ska sälja Xiaomis globala utbud tillsammans med produkter från relaterade varumärken som Amazfit och Roborock. Pressreleasen nämner mobiler, smartklockor, TV & ljud, elscooters, samt manicker för hemmet.


Fler inlägg från Bokbloggar

Norrtullsligan

Bokbloggar - 2 timmar sedan