Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Allittererande uppföljare: Karl Kämpe & Malcolm Max

Bokbloggar - 04 Nov 18 kl. 15:18

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mental uppförsbacke

Blondinbella - 18 timmar sedan

Jag vaknade med en rejäl mental uppförsbacke imorse. Lite sömn i natt, regnigt och en obalans i kroppen av (antagligen) hormonella skäl.

Så här länge håller uppfällbara kameran i Oppo F11 Pro

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 13:37

Som tidigare diskuterats kan Oppo F11 Pro ge en god idé om designen för OnePlus 7. Telefonen har inget sensorjack då frontkameran är dold i konstruktion och fälls upp vid behov. Dylika lösningar kan förstås väcka oro angående hur länge de rörliga delarna kommer att hålla, samt hur det blir med vattentåligheten.

Nästa Suicide Squad-film blir inte en uppföljare

Feber.se - i förrgår: 09:00

The Suicide Squad blir en reboot Förra veckan blev det klart att James Gunn kommer att regissera Disney/Marvels kommande Guardians of the Galaxy 3 efter det att han blivit klar med att spela in DC/Warner Bros. The Suicide Squad. Detta gör Gunn till den förste regissören som regisserat både Marvel- och DC-filmer skriver Dark Horizons.

Svante, 68, är influencer – har tiotusentals följare

Nyhetspressen - 06 Mar 19 kl. 20:05

Svante Nybyggars, 68, lever inget vanligt pensionärsliv.Han reser världen runt, går på exklusiva modevisningar och lägger dagligen ut bilder inför sina 40 000 följare på sociala medier. – I den här åldern pratar många om att de känner sig marginaliserade, men jag upplever en ny vår, säger han..

Industrimiljardären slår tillbaka: ”Det ska svida”

Nyhetspressen - 01 Mar 19 kl. 11:30

Tre månader efter att Karl Hedin släppts ur häktet är industrimiljardären Karl Hedin ute efter revansch.En ny bok är på väg och om allt går som han hoppas följt av kraftiga skadeståndskrav.– Det ska svida så mycket som möjligt, säger han enligt VLT.

Ordentlig trailer för Dark Phoenix

Feber.se - 28 Feb 19 kl. 06:48

Dags för identitetskris! Fox har släppt en ordentlig trailer för Dark Phoenix där vi får möta Jean Grey som börjar få krafter hon inte riktigt kan kontrollera. Filmen är en uppföljare på X-Men: Apocalypse och Simon Kinberg regisserar.

Puss in Boots 2 regisseras av Into the Spider-Verse-regissör

Feber.se - 27 Feb 19 kl. 16:15

Oscarsvinnare får styra och ställa Puss in Boots släpptes 2011 och det har pratats om en uppföljare sedan filmens release, men det verkar gå långsamt fram i filmfabriken. Nu verkar det dock som att filmen kommer bli verklighet då Dreamworks anlitat Bob Persichetti, som var medregissör på Oscarsvinnande Spider-Man: Into the Spider-Verse, som regissör. Detta är inte Persichettis första äventyr i Shrek-världen.


Fler inlägg från Bokbloggar

Hett i hyllan #188

Bokbloggar - 15 minuter sedan

Stockholm-Motala

Bokbloggar - 15 minuter sedan

Hemma igen

Bokbloggar - 12 timmar sedan