Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Allt annat skulle bara vara korkat

Nyhetspressen - 05 Jan 19 kl. 19:26

VAL DI FIEMME. Mitt under Tour de ski lyfter vi blicken över de italienska bergen och blickar 300 mil norrut.Det är där vi hittar det verkligt intressanta denna dag. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

”Det är ett korkat beslut – svenskarna är blåögda...”

Nyhetspressen - 05 Aug 18 kl. 19:35

BERLIN. Sverige låter Meraf Bahta springa i EM – trots att hon är dopingmisstänkt.Beslutet väcker nu reaktioner i Finland.

Kritiken mot Zlatan: ”Korkat uttalande”

Nyhetspressen - 31 Mar 18 kl. 09:42

När pressen samlades efter Zlatan Ibrahimovics första träning för LA Galaxy skickade svensken en pik till det svenska landslaget.Nu kritiseras han av journalisten Olof Lundh.– Om han nu vill spela VM så var det ju faktiskt ett korkat uttalande, säger Lundh i TV4:s Nyhetsmorgon, enligt Fotbollskanalen.

Extrema köer på R40

Nyhetspressen - 15 Nov 17 kl. 08:02

Trafiken har korkat igen på R40 i riktning mot Göteborg..

Dario Colognas kritik: "Det är riktigt korkat"

Nyhetspressen - 05 Feb 17 kl. 06:58

Den här helgen avgörs världscupen i längdskidor i Pyeongchang, den sydkoreanska staden som står som OS-värd nästa år. Men de flesta stora stjärnorna avstår medverkan och Dario Cologna riktar nu hård kritik mot de som schemalagt tävlingarna nu. – Det är riktigt korkat, säger han till Blick..

Experten efter dopningsskandalen: "Otroligt korkat"

Nyhetspressen - 13 Oct 16 kl. 12:02

Therese Johaug har åkt fast för dopning.Skidstjärnans förklaring förbryllar expertisen.– Det är otroligt korkat att använda en anabol steroid mot detta, säger Åke Andrén-Sandberg, medicinsk expert i Riksidrottsförbundet..

Experten: "Otroligt korkat"

Nyhetspressen - 13 Oct 16 kl. 11:54

Therese Johaug har åkt fast för dopning. Skidstjärnans förklaring förbryllar expertisen. - Det är otroligt korkat att använda en anabol steroid mot detta, säger Åke Andrén-Sandberg, medicinsk expert i Riksidrottsförbundet.

LO-basen om förslaget från L: "korkat och oliberalt"

Nyhetspressen - 14 Feb 16 kl. 11:30

LO-ordförande Karl-Petter Thorwaldsson kallar Liberalernas förslag om startjobb för "korkat och oliberalt". Men Thorwaldsson efterlyser tuffare krav på nyanlända och göra om ersättningar till lön..

Leif GW:s råsop mot Margot Wallström

Nyhetspressen - 20 Jan 16 kl. 01:05

Leif GW Persson gav utrikesminister Margot Wallström en råsop i "Veckans brott" i går kväll. När lägenhetsaffären kom på tal dömde han ut utrikesministerns agerande. – Naturligtvis är det gediget korkat, säger han i programmet..

Asylboende utbränt - "Otroligt korkat"

Nyhetspressen - 07 Nov 15 kl. 16:08

Ett planerat boende för flyktingar i Bockaberg utanför Floda brann i morse ner till grunden. Händelsen utreds av polisen som mordbrand. – Det är tragiskt.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Polarkylan drar ned över landet i helgen

Nyhetspressen - 45 timmar sedan

I helgen blir det bister kyla i delar av landet.Samtidigt hotar ett lågtryck som kan ställa till med snökaos i de sydligaste landskapen.– Den riktig kalla polarluften kommer att dra ned norrifrån, säger Tora Tomasdottir, meteorolog vid väderinstitutet Storm..

Parkeringsvakter påkörda – förda till sjukhus

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Parkeringsvakterna arbetade med att få bort en felparkerad bil i Södertälje. En man satt i bilen - och mitt i deras arbete började han köra därifrån. "När han blev hindrad körde han på de tre parkeringsvakterna och åkte sedan i väg", skriver polisen på sin hemsida.

Bondens dotter, 7: "De säger att de kanske ska döda mamma"

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Nattliga inbrott, telefonsamtal med dödshot och okända personer i djurmask som knackar på dörren. Det är verklighet för en del barn till svenska lantbrukare.– Det är läskigt.

Undersköterska misstänks ha kidnappat spädbarn

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Den 39-åriga undersköterskans tillvaro har kantats av hemlöshet, missbruk, kriminalitet och psykiska svårigheter.För några år sedan tvingades hon bort från sitt arbete inom vården – nu sitter hon anhållen misstänkt för att ha rövat bort en bebis.– Jag är hemlös nu, har inga pengar och mitt liv är förstört, berättade hon för polisen i samband med att hon greps efter att ha stulit kött på Ica för några år sedan..

Kulturarbetarna i Stockholm erbjuds avgångsvederlag

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Kulturförvaltningen i Stockholms stad står inför besparingar – och nu erbjuds anställda avtalspensionslösningar eller avgångsvederlag.  – Vi kommer att göra allting vi kan för att inte behöva hamna i ett läge där vi säger upp personer på grund av arbetsbrist, säger stadsbibliotekarie Daniel Forsman. .

Hundratusentals i demonstrationer mot Maduro i Venezuela

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Fyra personer uppges ha dödats i samband med demonstrationer i Venezuela. En 16-årig flicka sköts ihjäl i Caracas och ytterligare tre personer har dödats i protester i de södra delarna av landet..

Förhandlar om att lämna – mitt under IFK:s säsong

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Mycket talar för att Ola Lindgren, 54, lämnar IFK Kristianstad innan säsongen är slut.Enligt uppgifter till Kvällsposten har guldmakaren bestämt sig för att lämna klubben inom kort.– Vi sitter i diskussioner hur vi ska göra med den här säsongen, bekräftar IFK:s ordförande Johan Cosmo..

Sverige tredje bäst i världen – bland länderna som gör mest nytta

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Sverige är trea i den nya mätningen "The Good Country Index", där länder bedöms utifrån hur stor nytta de gör i världen. Finland ligger i topp och Irland är näst bäst, enligt listan som offentliggjordes under onsdagen..

970 kilo kebabkött låg öppet i skåpbil – stoppades av gränspolis på Öresundsbron

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Inga intyg om köttets ursprung. Miljöförvaltningen: ”Vi tror att mycket kött kommer in den vägen”..

Klart: Här är Håkan Milds nya uppdrag

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Håkan Mild, 47, är tillbaka i fotbollsbranschen. Nu väntar ett uppdrag hos hårdsatsande FC Trollhättan. – Det finns i dag ett intresse som saknar motsvarighet, säger han till klubbens hemsida.

Säkerhetsskyddschefen larmade Säpo om brister på Svenska kraftnät

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Svenska kraftnäts dåvarande säkerhetsskyddschef Alireza Hafezi varnade redan i maj förra året Säpo för luckor i myndighetens säkerhetsarbete. Hans bedömning: bristerna kunde få allvarliga konsekvenser för verksamheten, samhället och Sveriges säkerhet. – Jag upplevde att det var svårt att få gehör internt så jag ville att vår tillsynsmyndighet skulle få kännedom om vad som var på gång, säger han till DN..

Ryck upp er, M och KD – nu behövs en rak höger

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Det finns skäl att vara arg och besviken över att Löfven vann dragkampen om C och L, men för politiker som vill se en annan politik är det bättre att visa oss väljare alternativ än att gnälla. Borsta av er dammet och res er. NU..

Narkotikahund söka igenom skolor i Lomma

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Kommunpolisen: ”Det förekommer också bland högstadieelever.”.