Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bloggkommentatorerna

Allt går att sälja

Bloggkommentatorerna - 09 Mar 14 kl. 22:28

Hahahaa, va? Finns det påsar på Tradera? Säljs påsar? Om det finns en efterfrågan på märkespåsar så blir jag nästan deppig av vad människor håller på med för att fylla sina liv. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

IFK Göteborg vill sälja målkungen

Nyhetspressen - 25 Jul 18 kl. 11:58

GÖTEBORG. Elias Omarsson, 23, är IFK Göteborgs bästa målgörare med sina fem fullträffar i år.Nu vill klubben sälja anfallaren för att få in pengar, enligt uppgifter till GT..

Svantesson: Affären gör att staten måste sälja Telia

Nyhetspressen - 20 Jul 18 kl. 10:12

Elisabeth Svantesson, ekonomisk-politiska talesperson för Moderaterna, menar att Telias köp av TV4 sätter ljuset på behovet av att sälja Telia.  Hon öppnar för att stycka upp bolaget för att kunna sälja utan att det påverkar säkerhetsläget. .

Planen: De ska sälja över 1000 lägenheter i Linköping

Nyhetspressen - 31 Mar 17 kl. 16:35

Stångåstaden vill sälja 1 088 bostäder i Berga, Lambohov och Ryd..

Investor vill sälja i Tobii

Nyhetspressen - 09 Sep 16 kl. 07:41

Invifed, som kontrolleras av Investor, och riskkapitalbolaget Northzone vill sälja aktier i ögonsensorföretaget Tobii och har anlitat Carnegie för att sälja genom en så kallad accelererad bookbuilding-process. Det framgår av ett pressmeddelande efter börsstängning på torsdagen..

Följ fotbollsfestivalen med sportswik

UNDERBARACLARA - 24 Jul 14 kl. 10:57

Under Umeå Fotbollsfestival kommer du att kunna följa dina favoritlag hos VK med tjänsten sportswik. Sportswik är en tjänst där alla kan hjälpa till och rapportera om matcher som pågår eller avslutats. Det går även att följa matcher andra rapporterar om.

Staten säljer ut konstlager

UNDERBARACLARA - 13 Nov 13 kl. 10:19

Staten ska börja sälja ut delar av sitt konstlager. Enligt Göteborgs-Posten är tanken att sälja 100 konsterverk, exemplevis skrymmande personporträtt utan större konstnärligt och ekonomiskt värde, varje år för att få mer lagerutrymme. — Genom att sälja dem kan lagerkostnaderna minskas och resurser frigöras för nyinköp, säger Henrik Orrje, enhetschef på Statens konstråd, till tidningen.

Inget beslut om att sälja Ormsjö skola

UNDERBARACLARA - 22 Apr 13 kl. 23:26

Kommunfullmäktige i Dorotea kunde ikväll inte enas om att sälja före detta skolan i Västra Ormsjö, Dorotea. Majoriteten ville sälja byggnaden till företaget Dorotea Auto [...

Kommunen säljer av

UNDERBARACLARA - 26 Feb 13 kl. 08:13

Lycksele kommun ska sälja delar av Norrmalm 1:1. Kommunfullmäktige beslutade i går att ge Servicenämnden uppdraget att sälja det aktuella området till Ansia Resort AB. [...

”Armstrong ljög för Oprah”

Nyhetspressen - 26 Jan 13 kl. 01:51

Lance Armstrong ljög flera gånger när han erkände sin dopning för Oprah Winfrey.

Pressat Hemglass ska sälja annat än glass

Nyhetspressen - 13 Nov 12 kl. 11:53

Vd: ”Tanken är att sälja fler produkter.


Fler inlägg från Bloggkommentatorerna

Tillbaka

Bloggkommentatorerna - 12 Jan 17 kl. 09:34

Idag är det exakt nio år sedan vi drog igång projektet Bloggkommentatorerna. Vi hade pratat om det ett tag, och den 12 januari 2008 startade vi bloggen på blogg.se.

Vackert

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 20:50

Sagolikt vackert på Sri Lanka där Nicole Falciani är. Drömmer mig gärna bort till liknande platser vid den här typen av årstider. Det är precis som om min hjärna lurar mig, för när jag har surfat omkring och tittat på paradisbilder så är jag lite nöjdare efteråt.

Kommande gala

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 17:40

Januari är ju galornas tid. Så kul för dem som är där, så trist för folk i tv-soffan. Men allt är ju skit i januari, så varför inte en sövande tv-tablå också?

Kärlekstips

Bloggkommentatorerna - 10 Jan 17 kl. 10:41

Lyssnade precis på den finaste kärlekshistorien, på P4 dokumentär. “Han längtade efter henne i 50 år”. Den gick av någon anledning rakt in i hjärtat.

Kissie inläsaren

Bloggkommentatorerna - 09 Jan 17 kl. 18:11

Kissie har varit och testat rösten inför att eventuellt läsa in sin bok som ljudbok. Rösten visade sig passa, och snart ska hon spela in den. Jag tror att en bok oftast läses in av någon annan än författaren.

Svår barnlitteratur

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 20:06

Ett päron till morsa har varit på barnbio och börjat lipa. Bamse och häxans dotter. Den har jag också sett och blev inte särskilt berörd.

Hjälpa varandra

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 15:19

Januari

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 17 kl. 17:52

De senaste dagarna har det varit mitt värsta väder här på västkusten. Flera minusgrader och ganska blåsigt, som sedan övergick till snöblandad nederbörd. Vet ni vad jag gör då, efter att jag andats i en påse?

De 400 förälskelserna

Bloggkommentatorerna - 06 Jan 17 kl. 19:15

Den här äldre mannens råd till Elaine tycker jag var oerhört bra. Det är precis så jag tänker nämligen. Haha!

Göra något kul

Bloggkommentatorerna - 05 Jan 17 kl. 15:15

Listor över nyårslöften fortsätter att levereras. Kenza levererade igår sin långa lista och den är inte särskilt utmärkande. Nästan alla listor jag har sett (på stora men framförallt små bloggar) liknar varandra.

Låtsas vara vänner

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 22:13

Det här inlägget om Underbara Claras låtsaskompisar roar mig enormt. Det rör sig alltså inte om låtsasmänniskor, utan verkliga personer som Clara vill vara vän med. Sån igenkänningsfaktor eftersom jag och Anna-Maria alltid pratade om såna när vi lärde känna varandra!

Ödehus

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 15:52

Egoina har varit i Norge och besökt släktingar i julhelgerna. När jag läser hennes inlägg om den övergivna byggnaden så bultar hjärtat lite. Jag har precis läst ut en Kepler-deckare (Sandmannen) och den var så sjukt spännande att jag var tvungen att läsa mig till sömnbrist.