Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Allt mer stöd till kulturbevakning!

Bokbloggar - 23 Oct 19 kl. 11:23

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Marit Lindqvist: När mångfald blir enfald

Nyhetspressen - 25 Aug 16 kl. 07:00

På bokmässan i Helsingfors ifjol höll jag och min kollega Anna Dönsberg en diskussion om kulturbevakning och litteraturkritik i det offentliga rummet i Svenskfinland idag. Gäster i vår paneldiskussion på den välbesökta Tottiscenen var litteraturvetaren och frilanskritikern Tatjana Brandt samt Camilla Lindberg, kulturredaktör på tidningen Västra Nyland. Jag minns att Camilla den oktoberlördagen var oerhört stolt över att hennes arbetsgivare, KSF Media, alla nedskärningar och omställningar till trots hade sagt sig vela satsa på kulturbevakningen - också i regionerna.

Då startar P1:s nya kulturprogram

UNDERBARACLARA - 08 Dec 15 kl. 23:28

Sveriges Radio P1:s kulturbevakning kommer att sändas i en ny form från och med i mitten av januari – och öppnar upp för bevakning av fler ämnen än tidigare. Det nya programmet ”P1 Kultur” blir en mix av de fem tidigare programmen ”Kino”, ”Kritiken”, ”OBS Magasin”, ”Kulturradion special” och ”Kulturreportaget”.

Danskt presstöd kräver kulturjournalistik

UNDERBARACLARA - 03 Apr 15 kl. 09:34

Kulturjournalistiken krisar, redaktioner krymper. Vem ska lyfta och bevaka det lokala kulturlivet om inte tidningarna längre orkar? Ännu verkar kulturministern inte redo att följa det danska exemplet att kräva kulturbevakning för att ge presstöd.


Fler inlägg från Bokbloggar

Making plans

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Parallelläsning

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Röda Rummet

Bokbloggar - 6 timmar sedan