Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Allting är mycket osäkert, och det är just det som lugnar mig

Bokbloggar - 08 Dec 19 kl. 15:51

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Daniel Cormier: Osäkert om Khabib någonsin fightas i UFC igen

MMAnytt - 21 Jul 20 kl. 06:55

Den före detta dubbelmästaren Daniel Cormier är osäker på om vi kommer att få se lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov tillbaka i UFC- någonsin. Cormier och Khabib är lagkamrater på American Top Team och har kommit varandra nära under åren. När nyheterna om Khabibs pappa Abdulmanap Nurmagomedovs bortgång kablades ut så förstod Cormier att det skulle ha stora konsekvenser för Khabibs karriär.

Osäkert om Khabib återvänder i september: “Vi lämnar honom i fred”

MMAnytt - 13 Jul 20 kl. 09:42

Det kan komma att dröja innan vi får se lättviktmästaren Khabib Nurmagomedov försvara sitt bälte. I kölvattnet av Khabibs pappa Abdulmanap Nurmagomedovs dödsfall så säger UFC-chefen Dana White att de tar ett steg åt sidan.  – Det är fruktansvärt, sade White om Abdulmanaps dödsfall inför helgens UFC 251.

Corona i Sverige – när allting stänger ner

Freedomtravel - 14 Mar 20 kl. 06:00

Nu har vi corona i Sverige, och från en dag till en annan känns det som att allting stänger ner. Konferenser, mässor och idrottstävlingar ställs in. Det mesta i vår almanacka har strukits och det är bara att anpassa sig till nya förutsättningar.

Allting börjar här

Bokbloggar - 23 Feb 20 kl. 12:39

Chrome att blockera osäkert innehåll på HTTPS-sidor

Swedroid.se - Allt om Google Android - 04 Oct 19 kl. 09:32

Google har pushat hårt för att fler hemsidor ska anamma HTTPS; inte bara de sajter som berör överföring av känslig information. Protokollet är en säker förlängning av ”Hypertext Transfer Protocol” (HTTP) som tidigare var allrådande. Enligt Google tillbringar Chrome-användare idag 90 procent av sin surftid på HTTPS-sidor oavsett plattform.

Så bra blir året filmfestival i Cannes

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 13:59

Elton John gästar franska rivieran tillsammans med ”Rocketman”, en färgstark musikal om den legendariske artisten som ung valp. ”Vi kommer att ställa ett piano på scenen, lovade Cannes filmfestivals konstnärlige ledare Thierry Frémaux när han presenterade årets festivalprogram. Däremot är det fortfarande osäkert om Quentin Tarantino dyker upp..


Fler inlägg från Bokbloggar