Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Alpint - Lenzerheide - Blytunga fjärdeplatser för irriterad Myhrer

Nyhetspressen - 17 Mar 13 kl. 12:25

Felix Neureuther, Tyskland, vann den avslutande slalomtävlingen i schweiziska Lenzerheide. André Myhrer klättrade två placeringar i det andra åket och blev bäste svensk på fjärde plats. Han blev fyra även i slalomcupen. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Två tunga Taifpoäng i Leksand

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 22:16

Målvakten Niklas Rubin och centern Daniel Öhrn blev stora matchhjältar för Tingsryd som tog två blytunga poäng efter straffseger med 4–3 borta mot Leksand..

"Kände bara att jag svalde min tunga"

Nyhetspressen - 15 Nov 17 kl. 16:09

Zlatan Ibrahimovic ådrog sig karriärens värsta skada.Nu bryter han tystnaden om den blytunga tiden.– Jag har aldrig haft ont, jag kände bara att jag svalde min tunga.

Spännande resa genom fjällstugans historia

UNDERBARACLARA - 07 Apr 17 kl. 06:30

I slutet av 1890-talet planerade Svenska Turistföreningens styrelse att skapa en fjälled genom Lappland. Tanken var att få till en kommunikationsled mellan Torneträsk och Kvikkjokk via Stora sjöfallet och bygga några enkla fjällhyddor med en dagsmarschs mellanrum.

Svensk besvikelse i slalomen – Hargin körde ur i ledning

Nyhetspressen - 19 Feb 17 kl. 14:07

Det blev ingen svensk medalj i VM-slalomen i St. Moritz.Mattias Hargin körde ur och André Myhrer blev bästa svensk på sjätteplats.

Hargin femma: "Ett skönt läge"

Nyhetspressen - 19 Feb 17 kl. 11:13

André Myhrer gick för guld i favoritbacken men är långt efter..

Brons belöningen för snabbaste laget

Nyhetspressen - 14 Feb 17 kl. 19:33

Sverige var snabbast i lagtävlingen i VM - men guld förvandlades till brons när André Myhrer missade i semifinalen mot Frankrike..

Maria PH åker lagtävlingen

UNDERBARACLARA - 13 Feb 17 kl. 16:31

Maria Pietilä Holmner, som kämpat mot klockan efter knäskadan, har gett klartecken att åka lagtävlingen i parallellslalom i VM. –Än så länge känns det bra. Jag mår bra, säger hon till TT.

Myhrer nöjd efter första träningen

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 12:29

Tummen pekade kanske inte rakt upp men André Myhrer tyckte att ryggen höll bra under den första försiktiga träningen på VM-förlägret i Pozza di Fassa i Italien. - Det kändes bra. Kul att åka skidor igen.

Myhrer vill köra allt - trots ryggen

Nyhetspressen - 09 Feb 17 kl. 21:58

För mindre än tre veckor sedan hade André Myhrer svårt att gå. I VM i S:t Moritz vill han köra tre grenar. - Förhoppningsvis känner jag inte någonting och då kör jag allt, säger slalomstjärnan med den krånglande ryggen.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Domaren fattade beslut om bolag han själv ägde

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:32

Justitierådet och ordförande i Högsta domstolen Stefan Lindskog ägde aktier för miljoner i det värmländska bolaget Environiq.När bolagets grundare och företagsledningen stämdes av en annan av aktieägarna gick ärendet till slut upp i Högsta domstolen – och där avslog Lindskog själv prövningsansökan.– Enligt gängse jävsregler så är det en självklarhet att han skulle ha avsagt sig det här ärendet, säger jävsexperten och professor Folke Johansson.

Baggö Marina i Ekenäs ska sätta fart på båtturismen med EU-bidrag

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:28

Småbåtshamnen i Ekenäs skärgård är en av sju hamnar i Finland som får EU-pengar för att utöka och förbättra sin service..

Därför inför vi integrationsplikt

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:30

För oss är det viktigt att signalera att rättigheter och skyldigheter hör ihop. Alla måste bidra för att upprätthålla det svenska samhället som byggts upp under decennier, skriver tre moderater i Vellinge efter beslutet om integrationsplikt..

"Vi vill bestämma hur pappa vårdas på sjukhuset" – skyhöga blodsockervärden fick anhöriga att reagera

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:21

Frank Norrgrann är strokepatient med diabetes. Den näringslösning som används inom sjukvården får hans blodsockervärden att rusa iväg. Men som patient eller anhörig är det svårt att utmana vårdrekommendationerna..

Skoterstriden: Kräver totalt fjällförbud nästa vår

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:05

Samebyarna kräver totalförbud för skotertrafik i fjällen nästa vår och hoppas att länsstyrelsen tillmötesgår dem..

Kattparasiten tar över vår hjärna

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:00

En parasit hos katter tar sig in i människors hjärnor och påverkar vårt beteende. Nu har forskare vid Stockholms universitet upptäckt hur parasiten tar över våra celler. "Vi har avkodat hur parasiten bär sig åt för att ta över kontrollen av immunceller,.

Mäktiga hyllningen – efter jätterysaren

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 23:17

3000 jämtar gjorde resan till Berlin för att se Östersund i Europa League.Nu hyllas de av lagkaptenen Brwa Nouri och tränaren Graham Potter,– Det är otroligt. Vi är så stolta över dem, säger Potter till Kanal 9.

ÖFK kryssade i årets sista match – missade förstaplatsen i gruppspelet

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Det var en jämn match på Olympiastadion i Berlin där ÖFK hade tufft under stora delar av tillställningen. Med drygt fyra minuter kvar hade ÖFK chansen att vinna, men Brwa Nouri missade straffen..

Missade straff – nu kan ÖFK få möta storklubb

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Brwa Nouri hade ett jätteläge att skjuta gruppsegern till Östersund.Då missade ÖFK:s lagkapten en straff – och ÖFK fick bara 1-1 borta mot Hertha Berlin.Nu riskerar man mardrömsmotstånd i form av Atlético Madrid, RB Leipzig eller CSKA Moskva i slutspelet.

Kamprads nya miljongåva – hjälper svenska sjukvården

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:22

Här är Ingvar Kamprads nya miljongåva.Ikea-grundaren skänker 4,5 miljoner till Ljungby lasarett, skriver Smålandsposten.– Ja, det stämmer att det är Ingvar själv som donerar dessa pengar och inte stiftelsen, säger Marie Jadner på Region Kronoberg..

Samhällsvetenskap eller samhällsvision?

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:10

Katalys, som är ett institut för facklig idéutveckling, publicerade nyligen en rapport med  titeln ”Finansialiseringen av Sverige: På väg mot nästa kris?” (DN-debatt hade den 25 november ett kondensat av rapporten.) Rapportförfattare är de två organisationsforskarna Claes Belfrage och Markus Kallifatides.

Papagiannopoulos bryter fram och ger sånär ÖFK ledningen – se skottet här

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 21:42

Med halvtimmen spelad begav sig ÖFK-backen Sotirios Papagiannopoulos iväg på offensiv räd och kunde dra iväg ett vänsterskott som sånär gav ÖFK ledningen..