Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Amazon kan komma starkt - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Amazon kan komma starkt

Bokbloggar - 21 Dec 20 kl. 10:35

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Amazon lanserar print-on-demand i Sverige

Feber.se - 30 May 22 kl. 13:00

Böcker trycks när de beställs Nu lanserar Amazon sin tjänst print-on-demand-tjänst för böcker i Sverige. Målet med tjänsten är att göra det lättare för oberoende författare att ge ut sina titlar som fysiska böcker, genom ett system där boken trycks först efter att kunden lagt sin beställning. Gulfem Toygar, Sverigechef på Amazon säger: "Med Amazons print-on-demand-tjänst kan såväl eteblerade författare som skribenter med författardrömmar nå miljontals läsare runtom i världen, och vi är så glada att även lansera på amazon.

Amazon gör sin första svenska tv-serie

Feber.se - 18 May 22 kl. 09:00

Toppen är en politisk satirserie Amazon Studios kommer nu att börja spela in sin första svenska tv-serie till Amazons streamingtjänst Prime Video. Serien heter Toppen och beskrivs som en politisks satirserie. Bland de medverkande i Toppen hittas Sissela Benn, Robert Gustafsson och Klara Hodell Risberg.

En trailer för S03 av The Boys

Feber.se - 16 May 22 kl. 18:15

Hajp! Amazon bjuder här på den första ordentliga trailern för den tredje säsongen av The Boys. Trailern ger oss bland annat en bättre titt på Jensen Ackles som Soldier Boy!

Amazon släpper app för tv-rekommendationer

Feber.se - 06 May 22 kl. 13:30

Hitta något att kolla på genom att spela spel Amazon verkar ha insett att det ibland kan vara svårt att hitta något att titta på oavsett hur många streaming-tjänster man har tillgång till. För att göra det lite enklare har Amazon utvecklat appen "IMDb What to Watch" där man genom enklare spel kan ge tittaren rekommendationer om vad den kanske vill titta på. Initialt finns det tre spel tillgängliga i IMDb What to Watch-appen.

Trailer för Night Sky

Feber.se - 03 May 22 kl. 19:00

Ny scifi-serie på Amazon Prime Video Här kommer trailern för Amazons kommande tv-serie Night Sky, en serie som beskrivs som ett äventyrligt scifi-drama. I Night Sky får vi följa de Franklin (J.K.

ONE Championship avslöjar nya samarbetet – med Amazon!

MMAnytt - 28 Apr 22 kl. 19:41

Kampsportsorganisationen ONE Championship har säkrat ett nytt avtal med e-handelsföretaget Amazon. På onsdag avslöjade organisationen att de nått en överenskommelse med storföretaget Amazon för streaming i Nordamerika. Tolv ONE-galor kommer att sändas via Amazon Prime Video varje år.

It Takes Two-filmen ser ut att landa på Amazon

Feber.se - 21 Apr 22 kl. 19:30

Dwayne "The Rock" Johnson i en av huvudrollerna? Både Variety och Deadline har varit i kontakt med källor som uppger att filmatiseringen av svenska Hazelight Studios spel It Takes Two har köpts in av Amazon Studios och Dwayne "The Rock" Johnsons filmbolag Seven Bucks Productions. Förutom Amazon och Seven Bucks så är även dj2 Entertainment, samma företag som tidigare producerat Sonic the Hedgehog, inblandade i produktionen av It Takes Two-filmen.

Amazon öppnar upp Amazon Prime för andra leverantörer

Feber.se - 21 Apr 22 kl. 17:30

Ska börja konkurrera med UPS, FedEx och posten? Amazon meddelade idag att man kommer att öppna upp sitt leveransnätverk Amazon Prime för tredjeparts-handlare. Den nya tjänsten kommer att kallas för "Buy With Prime".

Red Band-trailer för nya Kids in the Hall

Feber.se - 14 Apr 22 kl. 18:30

Snart är det dags! Som bekant kommer Amazon återuppliva den legendariska sketchserien Kids in the Hall den 13 maj. Denna nya säsong fick i går kväll sig en ny trailer och den kan du kolla in ovan.

Nu kan man be Alexa att plantera ett träd

Feber.se - 12 Apr 22 kl. 16:30

Om man vill bidra till en lite grönare planet Amazon har lanserat en ny funktion till Alexa som gör att amerikanska användare nu kan be den smarta assistenten att plantera ett riktigt träd. Det hela är ett samarbete mellan Amazon och välgörenhetsorganisationen "One Tree Planted" som man inlett för att uppmärksamma den så kallade "Earth Month". Ber en användare Alexa att plantera ett träd så kommer det att dras 1 dollar från användarens Amazon-konto vilket går till One Tree Planted.


Fler inlägg från Bokbloggar

Hett i hyllan vecka 39 / 2021

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 14:17

”Så här skriver Monika om Hett i hyllan Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag.

Bokrecension: Till de döda

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 14:01

”Stort tack till Piratförlaget för recensionsexemplaret! TILL DE DÖDA EMMA ÅNGSTRÖM ?????, 4/5 Han ska vara borta i drygt en vecka.

Oväntat fin läsning

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 12:16

”Tre månader har gått sedan Mammas lilla prins kom ut och jag får väl erkänna att jag hoppat på lite mer mediabevakning. Men, på Instagram skriver Annika Lindeberg: ”Mammas lilla prins av Mårten Melin var en oväntat fin läsning. Denna kapitelbok för mellanåldern handlar ovanligt nog om Elvis Presleys barndom, där han är en ensam, fattig, lite udda kille som drömmer om att få sjunga.

Läst i september

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 10:50

”The Essential Dykes to Watch Out For av Alison Bechdel Samling med Alison Bechdels klassiska tecknade serie. Efter solen av Jonas Eika Märklig dansk novellsamling. Raskrigaren: Seriemördaren Peter Mangs av Mattias Gardell Bokcirkelbok.

Kort-kort: Dick Fight Island

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 10:24

”Alltså, ibland förstår jag inte varför jag satt upp en serie på min lista över serier jag borde kolla in. Jag läser någonting om en serie och tycker av någon anledning den låter intressant, lägger till den i listan, och sen glömmer jag prompt bort varför den finns där. När jag sedan till slut läser serien förundras jag över hur den hamnade där en gång i tiden.

Bokmässan 2021: Yttrandefrihetstorget och demokratiseminarium

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 10:01

”Demokrati var ett av bokmässans stora teman 2021 och jag bevakade det ganska så flitigt eftersom jag var där för Tidningen Nu , som är en politisk tidning och vars läsare inte sällan är otroligt intresserade av demokrati, och yttrandefrihetsfrågor. Jag träffade Simona Mohamsson och besökte seminariet med henne om situationen i Hongkong och det kommer en större artikel om det senare. Först måste jag bara säga att Yttrandefrihetstorget, där många av demokratiseminarierna ägde rum, var ett digitalt torg.

gör snart som Jane Austen

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 09:08

”hittade en liten fin Encyclopedia of Needlework (fully illustrated 1930) by Therese de Dillmont. This handsome hardback contains the full text and all 890 illustrations. The chapters are Sewing, Mending, Single and Cut Open Work, Net and Damask Stitches, White Embroidery, Flat and Gold Stitch Embroidery, Tapestry and Line Embroidery, Knitting, Crochet, Tatting, Netting, Irish Lace, Laces of Different Kinds, Miscellaneous Fancy Work, and Practical Directions.

Bokrecension – Vilda barn

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 09:00

”Författare : Maria Borda Förlag : Domeratzky Utgivningsår : 2020 Antal sidor : 209 Handling Vilda barn är berättelsen om föräldracoachen Maria Bordas egen resa som förälder. Det är en inspirerande samling texter om livet med barn, amning och närhet utifrån såväl vetenskapliga som personliga perspektiv. Texterna är till största del hämtade från Bordas blogg Vilda barn som drevs mellan 2009,2014, men boken innehåller också nyare material och ett bonuskapitel med recept och pyssel.

Monday´s Not Coming av Tiffany D. Jackson

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 09:00

”Originaltitel: Monday´s Not Coming Sidor: 435 (Häftad) Ålder: Unga vuxna ”Monday Charles is missing, and only Claudia seems to notice. Claudia and Monday have always been inseparable , more sisters than friends. So when Monday doesn’t turn up for the first day of school, Claudia’s worried.

Den mänskliga apans uppgång och fall av Jared Diamond

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 08:55

”Hur har vi utvecklats genom evolutionen och varför? Hur lika är vi egentligen våra närmaste släktingar och vad är det som har gjort att vi utvecklats åt olika håll? Sexualitet, redskap, språket och domesticeringen av djur.

Mer om bibliotek som slopar avgifter för försenade böcker

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 08:45

”BookRiot Times Are Changing: Covid,19 and Library Late Fees And yet, as Sabrina Unrein states in the opening of her report, “ Overdue Fines: Advantages, Disadvantages, and How Eliminating Them Can Benefit Public Libraries ,” libraries have traditionally also had an aspect of public shame associated with them. After all, what happens when you speak too loudly in the library? Or when you return your books late?

Klas Östergren — Två pistoler

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 08:00

”Klas Östergren , inläst av författaren själv 8 h 34 min. Bokförlaget Polaris 2021 (2021) Efter tungviktaren Renegater (2020) och vad som nog får anses vara avslutningen på berättelsen om bröderna Morgan (men man vet aldrig!) begav sig Klas Östergren (f.

Pestön — en riktigt bra tvåa

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 07:42

”Marie Hermanson låter oss återse polisen Nils Gunnarsson i boken Pestön som inleds med att en död man hittas i en kåkstad byggd på pålar vid Säveån. Han verkar inte tillhöra några av de så kallade vrakarna som bor i området och när Gunnarsson söker efter mannens identitet tar sökandet oväntade och ibland farliga vägar. Det har hunnit bli 1925 och sedan Den stora utställningen har Ellen träffat en fästman och gått hushållsskola.

Hett i hyllan #125 – I sanningens tjänst

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 07:06

”I sanningens tjänst handlar om Ned, en erfaren brittisk agent, som undervisar underrättelsetjänstens unga rekryter. På avslutningskvällen bjuder han in sin före detta chef, George Smiley, att föreläsa. Smiley ställer allt på sin spets och får Ned att återuppleva det förflutna.

Rouge Protocol, Martha Wells

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 07:04

”Titel : Rogue Protocol Serie: The Murderbot Diaries #3 Författare: Martha Wells U tgivningsår: 2018 Förlag: Recorded books, Inc Sidor/tid: 3 timmar 46 minuter Genre: SciFi Språk: Engelska Ljudbok Inläsare: Kevin R. Free Handling: SciFi’s favourite antisocial A.I.