Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Amber Rose & Wiz Khalifa tänker visa droger för ofödda bebisen!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 27 Dec 12 kl. 08:26

Amber Rose och Wiz Khalifa ska snart bli föräldrar, och nu planerar de redan om hur de ska introducera honom (det är en pojke!) för världen. Paret, som är kända för sin kärlek till marijuana, har planerat att visa droger för den lille."Självklart kommer jag inte röka på ovanför bebisens säng, för rökning rent generellt och att vara hög är inte bra för barnet", sade Wiz Khalifa häromdagen. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Låste in bebisen i bilen – med fasttejpad napp

Nyhetspressen - 30 Nov 17 kl. 07:08

För att hålla det tre månader gamla barnet lugn tejpades nappen fast i munnen..

Unga startar podd mot droger

Nyhetspressen - 28 Nov 17 kl. 16:42

Fyra tjejer på Oscarsgymnasiet vill att ungdomar tänker till en extra gång innan de prövar att ta droger. Nu startar de en podd där de ska ta upp den aktuella diskussionen..

Vårdkrisen är oförsvarbar i välfärdslandet Sverige

Nyhetspressen - 25 Nov 17 kl. 05:00

Sverige behöver en politisk samling för svensk sjukvård där patienterna sätts i centrum och politisk prestige läggs åt sidan. Vi måste göra allt vi kan för att minska patienters lidande och rädda liv, skriver SD:s Jimmie Åkesson och Per Ramhorn..

Tänker Dramaten gestalta islamisternas framfart?

Nyhetspressen - 23 Nov 17 kl. 06:26

America Vera-Zavala hävdar i Expressen att kritiken mot "Muslim ban" på Dramaten genomsyras av islamofobi.Nalin Pekgul bemöter detta och undrar när Dramaten och Vera-Zavala tänker gestalta den skada som islamisterna orsakar i Sverige..

Köp Bris julstjärna och stöd barn under julen

Feber.se - 18 Nov 17 kl. 10:00

Visa att du tänker på dem Det här är väl lite utanför det vi brukar skriva om här på Feber, men Bris behövs och julen är en svår tid för många barn. För att få in pengar till verksamheten, som är helt beroende av personer och företags gåvor, har man nu börjat sälja en lite speciell julstjärna. Tanken med den är också att den som hänger den i sitt fönster visar att man ändå tänker på barnen som kanske inte ser fram mot julen ett dugg.

Johnny Depps ex, Amber Heard, är en riktig diva!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 16 Nov 17 kl. 11:04

Johnny Depps ex Amber Heard, 31, kom en timme för sent till tillställningen och klagade sedan på välkomstdrinken rapporterar The Daily Telegraph. Det inträffade på GQ-galan "Men of the Year" i Sydney, Australien. De rapporterar att de fick hålla röda mattan öppet längre än planerat för att invänta Amber.


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Låtarna som Hanna och Chris ska sjunga i finalen

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 06 Dec 17 kl. 06:21

Nu på fredag är det dags för finalen av "Idol". De två finalisterna Chris och Hanna ska sjunga tre låtar var i Globen. Efter semifinalen förra veckan kunde tittarna och fansen vara med och delta i låtvalet till en av de tre låtarna.