Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Falsk Sanning

Amiofsweden & jockiboi porrfilm

Falsk Sanning - 01 Apr 11 kl. 20:21

Amiofsweden publicerade en porrbild lite cencurerad och fick sina läsare att tro att det var Jockiboi och hon. Men någon kommenterade länken till filmen och de är inte de två. Så för er som trodde på det har ni det nu bekräftat att det hela var ett pr-trick. Tack för bilden: www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Skandalprofilen Jockiboi söker till årets Big Brother!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 16 May 14 kl. 13:36

Joakim "Jockiboi" Berg gjorde sig känd som en av deltagarna i skandalsåpan Kungarna av Tylösand under 2010. Nu vill dokusåpaprofilen göra comeback i rampljuset genom att delta i årets omgång av svenska Big Brother.På Facebook frågar Berg sina 84 000 följare om de skulle vilja se honom i programmet, vilket mötts av positiva reaktioner.

Nymphomaniac - accepterad porrfilm?

apg29 - 26 Jan 14 kl. 13:25

Filmen Nymphomaniac av Lars von Trier innehåller mycket sex - ja ren porr - trots att de påstår att de använde vagina-proteser och digital trickfilmning. Varför gör man sådana här sjuka filmer?SamlagsscenerJag tror att gränsen mellan porrfilm och vanlig film kommer att suddas ut.

Jockibois argument till att ha legat med Paow - Paow nekar

Falsk Sanning - 01 Dec 13 kl. 17:10

Glömma posta detta inlägg som är Jockibois vsra på tal till det Paow skrev om honom. Paow skrev bland annat att hon lovar att hon aldrig lagt sin han dpå Jockiboi. Men minns ni när Paow videobloggade då hon tog sönder Jockibois halsband (som betydde väldigt mycket för honom)?

Porrfilm för al-Qaida-terrorister

apg29 - 28 Nov 13 kl. 12:00

Ett antal al-Qaida-terrorister i Guantanamo-fängelset rekryterades som dubbelagenter. De fick bo i moderna villor med bland annat fri tillgång till porrfilm.Det här med porrsurfning verkar vara vanligt för muslimska terrorister.

Personal på äldreboende struntade i larm – tittade på porrfilm i stället"De äldre har det bra"

Nyhetspressen - 02 Oct 13 kl. 20:23

BORÅS. Ett äldreboende i Borås ska utredas efter en anmälan om allvarliga missförhållanden.Enligt anmälan har personalen upprepade gånger struntat i larm.

Fäbodjäntan - porrfilm värd att hyllas?

apg29 - 12 Aug 13 kl. 10:13

Bild: Aftonbladet.Aftonbladet skriver positivt om porrfilmen Fäbodjäntan från 70-talet och riktigt lyfter fram den som någonting stort och unik inom svensk film.Hur kan Aftonbladet, och dessutom andra tidningar, ha mage till att skriva positivt om porrfilmer?

JockiBoi blir stoppad i tullen pga drogmissbruk

Falsk Sanning - 15 Jul 13 kl. 02:59

Kanske inte så smart att komma ut, som en offentlig person i sin blogg, att man tagit droger och varit missbrukare. Det misstaget gjorde Jockiboi och nu ångrar han sig. Han säger att han blivit stoppad i tullen och att han fått ta stickprover hos polisen.

"Porrkungen" borde göra det som du borde göra

apg29 - 28 Apr 13 kl. 14:29

Aftonbladet smäller upp stort att "porrkungen" Bert Milton är i Sverige.SkämmasVad då "porrkung"? Det låter nästan som i Aftonbladets öron att det är någon slags fin titel.


Fler inlägg från Falsk Sanning

Blondinbella - Gamla goda tider!

Falsk Sanning - 07 Oct 14 kl. 00:13

Blondinbella har ju kommit en lång väg sen hennes gamla goda tider. Nu är hon ju stor företagare och väntar sitt andra barn. Hade man någon kunna gissa det?

Kenzas medverkan i Fångarna på Fortet visas nästa år

Falsk Sanning - 05 Oct 14 kl. 14:47

Kenza är en av bloggerskorna som är emd i årets Fångarna på Fortet som vi alla trodde skulle börja sända i Oktober. Nu har hon fått veta att avsnittet hon är med i inte kommer sändas förren nästa år..    Länk: http://kenzas.

Foki spelar in sin singel om två veckor!

Falsk Sanning - 05 Oct 14 kl. 14:20

Hon har redan fått höra en liten bit  av henens kommande sång och nu berättar hon att hon kommer spela in låten innan hon sticker iväg till Thailand.  Länk: http://fokis.

Paow bråkar med PH-Jocke för Jassas skull

Falsk Sanning - 03 Oct 14 kl. 18:24

Paow har ingen broms! Trots att hon är ovän med halva bloggvärlden så söker hon fler fiender. Ni som följer Paradise Hotel vet att hennes bästavän Jassa inte gillar Jocke, och har sagt att hon hellre begår självmord än att stå med honom.

Kenmza kommer synas i De Vet Du's kommande musikvideo

Falsk Sanning - 01 Oct 14 kl. 23:55

Vad kul det ska bli att se Kenza i De Vet Du's kommande musikvideo, med tanke på att hon ofta inte är delaktig i liknande saker. Men hon skriver nu i bloggen (på ett väldigt skrytit sätt) att hon kommer vara med och synas en snabbis. Andra bloggare som Nicole Falciani kommer också vara med och Nicole fick filma sig själv när hon är "sur på killarna", undra om Kenza får göra detsamma?

Paow är rädd för kärlek och sex

Falsk Sanning - 01 Oct 14 kl. 23:48

Paow är ju känd för att vara brutalt ärligt med åsikter i bloggen. Nu skriver hon att hon på senaste tiden varit rädd för kärlek och sex, och hon är livrädd för att träffa en kille hon är intresserad av och/eller ha sex. Såhär skriver hon: Länk: http://www.

Foki i Disneyfilm - Big hero 6

Falsk Sanning - 01 Oct 14 kl. 22:38

FS avslöjade tidigare att Foki skulle medverka i en Disney film. Nu har hon gått ut med vilken film hennes röst kommer finnas med i och det är Big Hero 6, en film som är baserad på Marvel Comics. Vad tror ni om resultatet?

Blondinbella gravid igen

Falsk Sanning - 01 Oct 14 kl. 22:33

Blondinbella är gravid, igen. Nu väntar hon sitt andra barn och är alldeles full av lycka. Hon är i vecka 13 och Gillis syskon beräknas alltså komma 14 april.

Foki kommer vara med i Mohombis musikvideo

Falsk Sanning - 30 Sep 14 kl. 00:20

Om tio dagar kommer Mohombi att spela in sin nya musikvideo i Sverige, och då ska Foki vara med. Mohombi är svensk men har tidigare samarbetat men kända internationella artister som Pitbull, Akon och Nelly osv.  Länk: fokis.

Paow VS Dessie i spottbråk

Falsk Sanning - 29 Sep 14 kl. 23:57

För några dagar sedan skrev Dessei att hon har riktigt mycket ångest efter hur hon betedde sig på Blog Awards. Paow har nu valt att skriva ut vad det egentligen var som hände. Dessie har sedan tidigare bråkat med Jassa från Paradise Hotel, PAows nuvarande bästa vän.

Anledningen till varför Paow och Isabelle bråkar

Falsk Sanning - 27 Sep 14 kl. 19:13

Paow har svarat på frågor angående sin vänskap med Steffi och sitt bråk med Isballe. Hon skriver att Steffi dissade henne för Isabelle och därifrån började deras bråk.  Länk: http://www.

Foki ska satsa på musiken - hör henne sjunga här

Falsk Sanning - 27 Sep 14 kl. 19:03

Foki har lagt upp ett klipp där pojkvännen Bill spelar gitarr och hon sjunger till Bruno Mars. Hon har redan producenter och låtskrivare som kommer hjälpa henne med musiken. Ni kan följa hennes resa via Mikz.

Blondinbella - Körkortssugen

Falsk Sanning - 27 Sep 14 kl. 09:54

Blondinbella och Odd är på gång att köpa en ny familjebil. Bella är ju utan körtkort men verkar vara sugen på att försöka ta körtkoret. Hon har bokat in en intensivkurs nu.

Paradise Hotel över för Samir

Falsk Sanning - 27 Sep 14 kl. 09:48

Samirs vistelse i Paradise Hotel blev väldigt kort. Det berodde dels på att han endast kom in som joker, bara för att röra om i grytan. Han splittrade ju bland annat ''kärleksparet'' Saga och Calle.

Foki har fått en biroll i en Disneyfilm

Falsk Sanning - 24 Sep 14 kl. 01:06

Foki avlsutade gårkvällen med att meddela att hon fått en biroll i en animerad diseyfilm som hon ska spela in nästa vecka. Ska bli spännande att se resultatet!  Länk: http://fokis.