Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Falsk Sanning

Amiofsweden & jockiboi porrfilm

Falsk Sanning - 01 Apr 11 kl. 20:21

Amiofsweden publicerade en porrbild lite cencurerad och fick sina läsare att tro att det var Jockiboi och hon. Men någon kommenterade länken till filmen och de är inte de två. Så för er som trodde på det har ni det nu bekräftat att det hela var ett pr-trick. Tack för bilden: www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nu anmäler tv-profilen Joakim Berg socialtjänsten

Nyhetspressen - 20 Aug 16 kl. 13:08

Joakim "Jockiboi" Berg anmäler socialtjänsten i Vadstena, efter att de gjorde honom bostadslös. I en ny Youtubevideo berättar han om sitt svåra beslut. – När jag fick min diagnos fick jag ingen hjälp överhuvudtaget..

Jockiboi slutar med musiken – på grund av ångets

Nyhetspressen - 08 Aug 16 kl. 08:22

Gör sista framträdande på Youtubefestival.

Jockiboi har blivit utbränd

Gossips.se - 31 Jul 16 kl. 07:58

Nu har Jockiboi gått ut med att han blivit utbränd vilket har givit ett reultat av att han gått ner 10 kilo och fått extrem näringsbrist. Pga av detta så har hans läkare sjukskrivit honom och han har blivit tvungen att ställa in sommarens alla spelningar. Under tiden som Jockiboi försöker komma upp på fötterna igen så kommer Jonna att ta hand om deras youtubekanaler och hans plan är att komma tillbaka starkare än någonsin.

Jockiboi och Jonnas bröllop

Gossips.se - 30 Jul 16 kl. 13:53

Nu har alla avsnitt av Jockiboi och Jonnas serie "i nöd och lust" kommit ut på tv3play och ni kan se alla avsnitten HÄR. I det sista avsnittet så fick vi vara med och se hela deras bröllop och det är det avsnittet som ni kan se här nedan.

Tv-profilen ställer in allt efter läkarens besked

Nyhetspressen - 29 Jul 16 kl. 20:43

Joakim "Jockiboi" Lundell lider av utmattningssymptom och har rasat i vikt på grund av näringsbrist. Nu tvingas Youtubestjärnan genomgå stora livsförändringar, skriver han på Instagram: "Doktorn sa att det inte finns en annan utväg då läget var så pass illa"..

Tv-profilen i tårar efter bröllopspresenten

Nyhetspressen - 27 Jul 16 kl. 17:33

När Jonna kom skridandes längs med altargången blev det för mycket för Jockiboi. Tårar rann längs hans kinder – och han var inte ensam. Det blir många tårar i onsdagens avsnitt av "Jockiboi och Jonna i nöd och lust" – då kärleksparet äntligen får varandra..

Nu får ni se lite av Jockiboi och Jonnas bröllop

Gossips.se - 15 Jul 16 kl. 18:33

Nu har Jockiboi och Jonna snart varit gifta i en vecka och Bobby och Jimi har varit gifta i 2 veckor. Kändistv har fått varit med på båda bröllopen och filmat, här nedan kan ni se båda klippen. Ni kan även se bilder från Bobbys och Jimis bröllopsresa samt fler bilder från Jonna och Jockibois bröllop.

Såhär såg bröllopsparet ut

Gossips.se - 09 Jul 16 kl. 23:04

Nu har det kommit ut bilder på Jockiboi och Jonna från deras bröllop idag.

Jockiboi friade till Jonna live under Guldtuben

Gossips.se - 24 Mar 16 kl. 22:43

Ikväll är det Guldtuben ( nordens största youtubegala) och Jockiboi valde att att slå till stort på scenen efter att han vann priset för årets dolda kamera. När han står på scenen och ska ta emot sitt pris så väljer han att ställa sig på ett knä och fria till sin flckvän Jonna  och detta visades live under sändningen. Hon svarade ja och hela publiken jublade, för er som missat vad jockiboi gör nu så driver han en youtubekanal ihop med sin flickvän och ni hittar den HÄR.

Jockiboi: "Det är ett helvete att leva med"

Nyhetspressen - 17 Mar 16 kl. 10:49

Joakim "Jockiboi" Berg blev uppmärksammad för sina galna upptåg i Skandalsåpan "Kungarna av Tylösand" 2010. Nu berättar han om sin diagnos. – Det är rent utsagt ett helvete att leva med, säger han i en Youtube-video..


Fler inlägg från Falsk Sanning

Paula fick missfall!

Falsk Sanning - 19 Nov 14 kl. 00:40

Lite tråkiga nyheter efter blondinbellas glädjebesked... Paula avslöjade igår att hon var gravid i fem veckor. Hon har vart arg och ledsen men sedan skrev hone tt till inlägg där hon bestämt att lägga allt åt sidan och kämpa vidare och nå sin målbild, att föda ett till barn.

Blondinbella är gravid med en flicka!

Falsk Sanning - 19 Nov 14 kl. 00:27

Imorgon fyller Blondinbellas första barn, sonen Gillis, 1 år! Och idag fick hon reda på att hennes andra barn kommer bli en dotter, och hon komme rha initialerna S S S. Följarna har kommenterat att de gissar på Saga, Silly, Selma osv.

Sommarplågan Success - Dubbel platina

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:49

Samir och Viktor sålde för ett tag sen dubbel platina på sommarplågan Success. Vidare har de över 11 miljoner spelningar på spotify. Vad tycker ni om låten?

Smail och Eric - QX

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:46

Paradise-Hotel deltagarna Smail och Eric är på omslaget av Sveriges största gay-tidning. Båda är heterosexuella men stödjer ändå homosexuella till hundra procent. Bilder lånade på Erics blogg.

Michelle - Bröstoperation

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:36

Michelle har alltid haft komplex över sina bröst och har funderat på bröstoperation under en lång period. Hon har alltid tyckt de varit för små och efter Paradise med lite information från Paow som gjort det, gjorde hon operationen. Läs hela artikeln här: http://bloggar.

Foki visar runt i hennes och Bills nya lägenhet

Falsk Sanning - 02 Nov 14 kl. 22:47

"Bikis" heter det nu, BIlls och Fokis nya lägenhet. Här tar hon läsarna på en rundtur!  Länk till videon: http://youtu.

Dessies halloween outfit - skjuten brud

Falsk Sanning - 02 Nov 14 kl. 22:26

Dessies halloween outfit igår skiljer väldigt mycket från hennes tidigare år då det var mer naket. Nu klädde hon sig i en brudklänning och sminkade till ett skott i pannan. Creepy!

Kissie och Samir - Övernattning i spökhus

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:32

Idag ska bland annat Kissie och Samir övernatta på ett spökhus som ligger i Jämntland. Programmet kommer sändas idag klockan 18 på aftonbladet TV. Det ska vara sändning hela natten LIVE.

Samir och Evelina - Uppdatering

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:31

Förut publicerade Samir en bild där han skrev ''fu'k love''. Många misstänkte då att det hade tagit slut med flickvännen Evelina. Det verkar dock inte ha varit fallet och allt verkar vara löst nu i alla fall.

Paow och Saga - Oralsex

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:26

Saga från Paradise Hotel nämnde förut i en intervju att hon var bisexuell och att hon hade sex med en tjej under programmets gång. Det hände nämligen i måndags tillsammans med Paow. De hade oralsex i en kista.

Paow, Kenza och Nicole Falciani med i DeVetDu's musikvideo

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 17:54

I DeVetDu's nya musikvideo "Swag i Skogen" kan ni se Kenza, Nicole och Paow en snabbis. Vi visste redan om att de skulle filmas när de är arga på killarna, och här är resultatet. Personligen tycker jag att Paow gjorde bäst ifrån sig (såg mest trovärdigt ut), men vad tycekr ni?

Kenza skriver att hon gärna betalar mer skatt

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 17:42

På twitter twittrade Kenza attt hon gärna betalar mer skatt för vår välfärd med pengar som hon får utav att bara blogga. Detta uppskattades av många och på Politism.se så hyllar de Kenza med att säga "Den där gången Kenza ägde er alla".

Dessie - Sneak Peek

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 15:00

Dessie släpper sin egna kollektion till Belle Shoes och på Mikz har hon publicerat en sneak peek på kollektionen. Vad tror ni om den?

Grattis till Paow!

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 14:53

Häromdagen fyllde Paow år, stort grattis! Flera av ph-deltagarna verkar ha kommit henne nära och hon fick flera gratulationer av de alla. Paow kom ju in i Paradise i veckan och körde ut Saga.

Samir och Evelina - Avslutat kapitel?

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 14:46

Samir gick för inte så länge sedan ut med att han var tillsammas med Evelina Kindvall: I förrigår publicerade han dock en bild där han skrev ''FU'K LOVE''. Nu undrar alla ifall de nyblivna paret gjort slut eller ifall de endast haft ett bråk och kanske varit på gränsen? Samir har dock raderat instabilden och Evelina har kvar förhållande status på sin facebook.