Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Falsk Sanning

Amiofsweden & jockiboi porrfilm

Falsk Sanning - 01 Apr 11 kl. 20:21

Amiofsweden publicerade en porrbild lite cencurerad och fick sina läsare att tro att det var Jockiboi och hon. Men någon kommenterade länken till filmen och de är inte de två. Så för er som trodde på det har ni det nu bekräftat att det hela var ett pr-trick. Tack för bilden: www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Skandalprofilen Jockiboi söker till årets Big Brother!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 16 May 14 kl. 13:36

Joakim "Jockiboi" Berg gjorde sig känd som en av deltagarna i skandalsåpan Kungarna av Tylösand under 2010. Nu vill dokusåpaprofilen göra comeback i rampljuset genom att delta i årets omgång av svenska Big Brother.På Facebook frågar Berg sina 84 000 följare om de skulle vilja se honom i programmet, vilket mötts av positiva reaktioner.

Nymphomaniac - accepterad porrfilm?

apg29 - 26 Jan 14 kl. 13:25

Filmen Nymphomaniac av Lars von Trier innehåller mycket sex - ja ren porr - trots att de påstår att de använde vagina-proteser och digital trickfilmning. Varför gör man sådana här sjuka filmer?SamlagsscenerJag tror att gränsen mellan porrfilm och vanlig film kommer att suddas ut.

Jockibois argument till att ha legat med Paow - Paow nekar

Falsk Sanning - 01 Dec 13 kl. 17:10

Glömma posta detta inlägg som är Jockibois vsra på tal till det Paow skrev om honom. Paow skrev bland annat att hon lovar att hon aldrig lagt sin han dpå Jockiboi. Men minns ni när Paow videobloggade då hon tog sönder Jockibois halsband (som betydde väldigt mycket för honom)?

Porrfilm för al-Qaida-terrorister

apg29 - 28 Nov 13 kl. 12:00

Ett antal al-Qaida-terrorister i Guantanamo-fängelset rekryterades som dubbelagenter. De fick bo i moderna villor med bland annat fri tillgång till porrfilm.Det här med porrsurfning verkar vara vanligt för muslimska terrorister.

Personal på äldreboende struntade i larm – tittade på porrfilm i stället"De äldre har det bra"

Nyhetspressen - 02 Oct 13 kl. 20:23

BORÅS. Ett äldreboende i Borås ska utredas efter en anmälan om allvarliga missförhållanden.Enligt anmälan har personalen upprepade gånger struntat i larm.

Fäbodjäntan - porrfilm värd att hyllas?

apg29 - 12 Aug 13 kl. 10:13

Bild: Aftonbladet.Aftonbladet skriver positivt om porrfilmen Fäbodjäntan från 70-talet och riktigt lyfter fram den som någonting stort och unik inom svensk film.Hur kan Aftonbladet, och dessutom andra tidningar, ha mage till att skriva positivt om porrfilmer?

JockiBoi blir stoppad i tullen pga drogmissbruk

Falsk Sanning - 15 Jul 13 kl. 02:59

Kanske inte så smart att komma ut, som en offentlig person i sin blogg, att man tagit droger och varit missbrukare. Det misstaget gjorde Jockiboi och nu ångrar han sig. Han säger att han blivit stoppad i tullen och att han fått ta stickprover hos polisen.

"Porrkungen" borde göra det som du borde göra

apg29 - 28 Apr 13 kl. 14:29

Aftonbladet smäller upp stort att "porrkungen" Bert Milton är i Sverige.SkämmasVad då "porrkung"? Det låter nästan som i Aftonbladets öron att det är någon slags fin titel.


Fler inlägg från Falsk Sanning

8 sanningar med Anja från Paradise

Falsk Sanning - Igår: 18:40

Vi får inte missa att Finest publicerade 8 sanningar med Anja Felicia. Hon som haft en hel del intriger med Samir efter deras medverkan i Paradise Hotel. Anja avslöjar att hon bland annat gått på thaiboxning i två år, vilket kanske var lite otippat.

Kissie - En snygg människa yttrar sig inte elakt om andra

Falsk Sanning - Igår: 18:34

Det läckte ut en bild på Kissie där hon inte var redo. Hon skriver även nu i efterhand när hon fått fula kommentarer om att hon såg fet ut att hon precis hade ätit och dessutom haft mens. Måste vara jobbigt att få en massa onödiga kommentarer, Kissie skriver att hon för det anledningen inte är bekväm i magtröja.

Dessie illa behandlad

Falsk Sanning - Igår: 18:22

Dessie var på Tele2 Arena och skriver om att hon blev dåligt bemött av väktare där. Tydligen hade de känt igen henne och behandlat henne illa. Hon blev bland annat kallad fitta och varnar nu andra offentliga personer.

Natacha Peyre - Terapi

Falsk Sanning - 20 Jul 14 kl. 12:45

Natacha Peyre var tillsammans med den amerikanska modellen Michael Hudson för drygt ett år sedan. Det tog slut och än idag kämpar hon sig fortfarande igenom det och annat från hennes barndom. Hon delade med sig av att hon gått i terapi för att i fortsättningen kunna ha ett normalt liv och hitta någon annan.

Blondinbella hyllad av Klas Eklund

Falsk Sanning - 20 Jul 14 kl. 12:37

Blondinbella blev i förrigår hyllad av Klas Eklund under ett seminarium som ägde rum i Båstad. För er som inte är bekant vid det namnet har han bland annat varit rådgivare till Olof Palme och pappa till Fredrik och Sigge Eklund. Klas hissade hennes och Pingis bok, Economista.

Paula 23 år gammal!

Falsk Sanning - 20 Jul 14 kl. 12:33

Det är inte bara Peter som firat sin födelsedag utan även bruden Paula, som Hugo kallar sin blivande fru. Hon fyllde 23 år igår. Grattis!

Kommer Kevin och Ellinor hålla?

Falsk Sanning - 20 Jul 14 kl. 12:01

Ellinor och Kevin träffades i årets top model Sverige, när det för första gången var blandat med både tjejer och killar. Båda kom en lång väg i tävlingen, dock utan att kamma hem vinsten. Nu är de två ett par.

Grattis Peter !

Falsk Sanning - 19 Jul 14 kl. 21:56

Stort grattis till Peter, Kissies lillebror som fyllde 22 år häromdagen. Syrran gratulerade förstås honom, på både Instagram och i blogen.

Dessie - Aktiv på ny app

Falsk Sanning - 19 Jul 14 kl. 21:48

Nu är Dessie inte lika aktiv på Instagram som tidigare. Visst fortsätter hon uppdatera en hel del där, men hon gjorde konto på en ny app för drygt en vecka sedan, Mikz. Här har ni direktlänken dit: http://open.

Paow - Sjukhusbesök

Falsk Sanning - 19 Jul 14 kl. 21:44

Paows avbrott från paradiset fortsätter. Nu har hon fått åka in ill akuten. Där fick hon reda på att hon haft en infektion i magen och fick därefter motverkande medicin.

Dennis öppnar sin tredje butik!

Falsk Sanning - 19 Jul 14 kl. 21:35

Häromdagen bloggade Dennis om att han snart kunde avslöja en stor nyhet. Han var väldigt förväntansfull och jag funderade nästan på om han hade något sångprojekt på gång då han tidigare nämnt att han var sugen på att göra något åt det hållet. Det kanske blir nästa stora bomb?

Paows hemska dagar i Magaluf

Falsk Sanning - 18 Jul 14 kl. 02:59

Man kan ju säga att Paow inte levt i ett paradis de senaste dagarna. Hon har ju haft manisk fobi för att spy men har nu råkat ut för magsjuka. Sedan berättar hon också att hon fått höra några väldigt dåliga nyheter av sin mamma som fick henne att brtya ihop helt.

Perez Hilton skriver om Zara Larsson

Falsk Sanning - 18 Jul 14 kl. 02:45

Storbloggaren Perex Hilton som gossipar om Hollywood stjärnor har skrivit om våran Zara Larsson! Han jämför henne med en "vit" Rihanna och jämför hennes musik med Sia's!  Länk: http://perezhilton.

Foki är kär på nytt!

Falsk Sanning - 18 Jul 14 kl. 02:44

Senaste nytt såhär på kvällskvisten.. foki verkar vara kär igen! Efter uppbrottet med Ricky som nästan rubbade hela bloggvärlden så har hon nu fått känslor för en annan.

Kissie slutat samarbeta med Missme

Falsk Sanning - 17 Jul 14 kl. 23:02

Kissie har under en period samarbetat med företaget Missme. Nu har hon dock slutat med det och gått ut med sin version till varför det tog slut. Hon anser att att försäljning på sidan kom från att hon marknadsförde den, och att det var tack vare henne försäljningen fick fart.