Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Falsk Sanning

Amiofsweden & jockiboi porrfilm

Falsk Sanning - 01 Apr 11 kl. 20:21

Amiofsweden publicerade en porrbild lite cencurerad och fick sina läsare att tro att det var Jockiboi och hon. Men någon kommenterade länken till filmen och de är inte de två. Så för er som trodde på det har ni det nu bekräftat att det hela var ett pr-trick. Tack för bilden: www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nymphomaniac - accepterad porrfilm?

apg29 - 26 Jan 14 kl. 13:25

Filmen Nymphomaniac av Lars von Trier innehåller mycket sex - ja ren porr - trots att de påstår att de använde vagina-proteser och digital trickfilmning. Varför gör man sådana här sjuka filmer?SamlagsscenerJag tror att gränsen mellan porrfilm och vanlig film kommer att suddas ut.

Jockibois argument till att ha legat med Paow - Paow nekar

Falsk Sanning - 01 Dec 13 kl. 17:10

Glömma posta detta inlägg som är Jockibois vsra på tal till det Paow skrev om honom. Paow skrev bland annat att hon lovar att hon aldrig lagt sin han dpå Jockiboi. Men minns ni när Paow videobloggade då hon tog sönder Jockibois halsband (som betydde väldigt mycket för honom)?

Porrfilm för al-Qaida-terrorister

apg29 - 28 Nov 13 kl. 12:00

Ett antal al-Qaida-terrorister i Guantanamo-fängelset rekryterades som dubbelagenter. De fick bo i moderna villor med bland annat fri tillgång till porrfilm.Det här med porrsurfning verkar vara vanligt för muslimska terrorister.

Personal på äldreboende struntade i larm – tittade på porrfilm i stället"De äldre har det bra"

Nyhetspressen - 02 Oct 13 kl. 20:23

BORÅS. Ett äldreboende i Borås ska utredas efter en anmälan om allvarliga missförhållanden.Enligt anmälan har personalen upprepade gånger struntat i larm.

Fäbodjäntan - porrfilm värd att hyllas?

apg29 - 12 Aug 13 kl. 10:13

Bild: Aftonbladet.Aftonbladet skriver positivt om porrfilmen Fäbodjäntan från 70-talet och riktigt lyfter fram den som någonting stort och unik inom svensk film.Hur kan Aftonbladet, och dessutom andra tidningar, ha mage till att skriva positivt om porrfilmer?

JockiBoi blir stoppad i tullen pga drogmissbruk

Falsk Sanning - 15 Jul 13 kl. 02:59

Kanske inte så smart att komma ut, som en offentlig person i sin blogg, att man tagit droger och varit missbrukare. Det misstaget gjorde Jockiboi och nu ångrar han sig. Han säger att han blivit stoppad i tullen och att han fått ta stickprover hos polisen.

"Porrkungen" borde göra det som du borde göra

apg29 - 28 Apr 13 kl. 14:29

Aftonbladet smäller upp stort att "porrkungen" Bert Milton är i Sverige.SkämmasVad då "porrkung"? Det låter nästan som i Aftonbladets öron att det är någon slags fin titel.


Fler inlägg från Falsk Sanning

Egoina överklagar - Uppföljningsinlägg

Falsk Sanning - 3 timmar sedan

Detta är ett litet uppföljningsinlägg på inlägget nedanför.. Egoina har valt att överklaga till högsta domstol. Sannolikheten att hon får prövningstillstånd är liten men hon tycker det är värt ett försök då hon endast kommer behöva betala ifall det tas upp och hon förlorar.

Egoinas stalker ''vann''

Falsk Sanning - 3 timmar sedan

FS har tidigare tagit upp Egoinas stalker som hon haft på sig sen fem år tillbaka. I tingsrätten fick hon det bekräftat på papper att hon blivit kränkt och förföljt och dessutom ett skadestånd på 15 000. Men det överklagade hennes stalker och hovrätten ändrade hans dom.

Kenza och Tyras version av "MICROPHONE" fick mest views

Falsk Sanning - 12 timmar sedan

När Kenza och Tyra fick spela in sin version av Darins låt Microphone (med Darin) under Kenza&Tyra show så la de båda upp resultatet på bloggen. Deras video har fått mer views än vad Darins låt överlag fått på youtube!  Så det är väl Darin som ska tacka dem...

"Kan" Kenza sjunga?

Falsk Sanning - 13 timmar sedan

Nu när vi ändå tagit upp Peters senaste låt, och skrivit om Kenza och Tyras version av låten Microphone så kan man passa på att ställa frågan; tycker du att Kenza kan sjunga?  Det finns ju några (många..) riktigt fina röster folk har här i Sverige, och sedan har vi de som bara borde vara tyst...

Anjas svar på Paows inlägg - hyllar det

Falsk Sanning - 13 timmar sedan

Anja har svarat på inlägget Paow skrev om både henne och Dennis. Anja börjar med att säga att hon och Paulina inte är vänner men länkar till inlägget då hon tycker att det är så bra skrivet!  Länk: http://blogg.

Tyra - Rehab

Falsk Sanning - Igår: 13:35

Som många vid det här laget nu vet har Tyra varit deprimerad och mått dåligt under en lång tid. Inte för så länge sen kom hon ut med att hon är tablettmissbrukare. Att hon mår bra vissa dagar är tyvärr inte en självklarhet som man ser i exempel som det här: ''Hur mår ni?

Anja - Om bloggportalbyte och hon drar nytta av Paow

Falsk Sanning - Igår: 13:06

I inlägget nedanför fick ni ju ett uttalande från Paow, om Dennis, hans butik och hur han behandlade Anja som bloggade på hans portal. Vi vet ju att Paow och Anja inte älskar varandra, med i detta kunde de dra nytta av varandra. Anja har inte direkt gått ut med varför hon bytte bloggportal, men det förstår man där man läser mellan raderna.

Dennis vs Paow

Falsk Sanning - Igår: 12:37

De som följt med en längre bit i bloggvärlden vet att Dennis och Paow brukade vara vänner, men att de slutade då bland annat Paow tyckte hon blev utnyttjad. Nu har hon skrivit ett inlägg där hon sågar Dennis  som person och skriver varför man inte bör handla i hans butik Dm retro. Hon skriver att det är billiga saker och av riktigt dålig kvalité.

SOS Samir - Best of

Falsk Sanning - Igår: 12:27

Nu har Samir publicerat sista klippet på ett tag, från hans youtubekanal. Man kan ju inte förneka att Samir är väldigt speciell fast underhållande är han ju också. Eller vad säger ni?

Peters nya låt - Botten upp

Falsk Sanning - Igår: 11:59

Nu har Peter, Kissies bror släppt ännu en låt. Den heter Botten upp och ska tydligen få människor att tagga till innan fest. Kissie verkar stolt över sin bror.

Kissie gråter i TV men förstör gärna för andra

Falsk Sanning - i förrgår: 23:59

Är det okej för Kissie att bete sig såhär efter sin medverkan och upplysning i Trolljägarna undrar Dennis.  Dennis tycker att det inte går ihop då hon gråter i TV om hot och hat men så fort hon får chansen så föstör hon för andra. hmm..

Paow om sina namn-tatueringar på kroppen: Sårad

Falsk Sanning - i förrgår: 23:45

Paow har blivit aningen bättre på att skriva hela och fylliga inlägg som inte bara handlar om reklam. Nu skriver hon om hur mycket hon blivit sviken och sårad. Hon pratar också om sin Jeppe-tatuering på foten och Steffi-tatuering på armen som trots övertäckning, lyser igenom.

Blondinbella visar sin riktiga utseende - med acnen

Falsk Sanning - i förrgår: 23:33

Inlägget/videon Blondinbella postat har fått otroligt mycket bra feedback av både unga och äldre som hyllar henne för att visa sitt "riktiga jag" och lär unga att det är okej att ha acne.  Här kan ni se videon:  Länk: http://blondinbella.

Jackie och pappa Svartenbrandts första möte - ett freakshow

Falsk Sanning - i förrgår: 23:03

Detta inlägg skulle postas 06:06 imorse. Ber om ursäkt för felinställningarna!  Jackie har skrivit ett inlägg om att journalisterna skjutsade hem hennes pappa hem till henne för att filma deras första möte.

Tyra och hennes 3 syskon gästar Efter Tio med Malou

Falsk Sanning - 25 Mar 14 kl. 23:52

På onsdag kommer Tyra och hennes tre syskon att gästa Efter Tio hos Malou på kanal 4. Kommer ni att kolla?    Länk: http://tyras.