Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Falsk Sanning

Amiofsweden & jockiboi porrfilm

Falsk Sanning - 01 Apr 11 kl. 20:21

Amiofsweden publicerade en porrbild lite cencurerad och fick sina läsare att tro att det var Jockiboi och hon. Men någon kommenterade länken till filmen och de är inte de två. Så för er som trodde på det har ni det nu bekräftat att det hela var ett pr-trick. Tack för bilden: www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Skandalprofilen Jockiboi söker till årets Big Brother!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 16 May 14 kl. 13:36

Joakim "Jockiboi" Berg gjorde sig känd som en av deltagarna i skandalsåpan Kungarna av Tylösand under 2010. Nu vill dokusåpaprofilen göra comeback i rampljuset genom att delta i årets omgång av svenska Big Brother.På Facebook frågar Berg sina 84 000 följare om de skulle vilja se honom i programmet, vilket mötts av positiva reaktioner.

Nymphomaniac - accepterad porrfilm?

apg29 - 26 Jan 14 kl. 13:25

Filmen Nymphomaniac av Lars von Trier innehåller mycket sex - ja ren porr - trots att de påstår att de använde vagina-proteser och digital trickfilmning. Varför gör man sådana här sjuka filmer?SamlagsscenerJag tror att gränsen mellan porrfilm och vanlig film kommer att suddas ut.

Jockibois argument till att ha legat med Paow - Paow nekar

Falsk Sanning - 01 Dec 13 kl. 17:10

Glömma posta detta inlägg som är Jockibois vsra på tal till det Paow skrev om honom. Paow skrev bland annat att hon lovar att hon aldrig lagt sin han dpå Jockiboi. Men minns ni när Paow videobloggade då hon tog sönder Jockibois halsband (som betydde väldigt mycket för honom)?

Porrfilm för al-Qaida-terrorister

apg29 - 28 Nov 13 kl. 12:00

Ett antal al-Qaida-terrorister i Guantanamo-fängelset rekryterades som dubbelagenter. De fick bo i moderna villor med bland annat fri tillgång till porrfilm.Det här med porrsurfning verkar vara vanligt för muslimska terrorister.

Personal på äldreboende struntade i larm – tittade på porrfilm i stället"De äldre har det bra"

Nyhetspressen - 02 Oct 13 kl. 20:23

BORÅS. Ett äldreboende i Borås ska utredas efter en anmälan om allvarliga missförhållanden.Enligt anmälan har personalen upprepade gånger struntat i larm.

Fäbodjäntan - porrfilm värd att hyllas?

apg29 - 12 Aug 13 kl. 10:13

Bild: Aftonbladet.Aftonbladet skriver positivt om porrfilmen Fäbodjäntan från 70-talet och riktigt lyfter fram den som någonting stort och unik inom svensk film.Hur kan Aftonbladet, och dessutom andra tidningar, ha mage till att skriva positivt om porrfilmer?

JockiBoi blir stoppad i tullen pga drogmissbruk

Falsk Sanning - 15 Jul 13 kl. 02:59

Kanske inte så smart att komma ut, som en offentlig person i sin blogg, att man tagit droger och varit missbrukare. Det misstaget gjorde Jockiboi och nu ångrar han sig. Han säger att han blivit stoppad i tullen och att han fått ta stickprover hos polisen.

"Porrkungen" borde göra det som du borde göra

apg29 - 28 Apr 13 kl. 14:29

Aftonbladet smäller upp stort att "porrkungen" Bert Milton är i Sverige.SkämmasVad då "porrkung"? Det låter nästan som i Aftonbladets öron att det är någon slags fin titel.


Fler inlägg från Falsk Sanning

Behind the scenes bakom Blondinbellas kommande parfym

Falsk Sanning - Igår: 23:50

Blondinbella fotade sin kampanjbild till sin kommande parfym som släpps i november. Blondinbella säger att hon inspirerats av Chanel medan andra tycker att det är plagiat. Vad tycker du?

Den 3 juli 2015 är Amir utbildad frisör!

Falsk Sanning - i förrgår: 00:46

Amir har valt att utbilda sig till frisör och tar den 22 september en intensivutbildning som innebär att han kommer spendera sina kommande vardagar vid skolbänken!  Länk: http://gaybloggen.myshowroom.

Kenza, Blondinbella och Kissie om valet

Falsk Sanning - 15 Sep 14 kl. 20:03

Blondinbella och Kissie röstade blått medan Kenza är lutad åt det rödagröna hållet (antas att hon röstat på Fi). Här är bloggarnas inlägg angående deras åsitker.  Länk: http://www.

Egoina får nog av sin stalker och hotar med att out:a honom!

Falsk Sanning - 15 Sep 14 kl. 19:15

Egoina har hittills håll tyst om sin stalkers identiet. Trots att hon gått igenom otroligt mycket skit och dessutom förlorat i rättegången så har hon fortfarande hållt tyst. Nu skriver hon att hon ger honom, Anders i Göteborg en sista varning.

50 saker ni inte visste om Kissie

Falsk Sanning - 15 Sep 14 kl. 19:01

Kissie kände sig som en typisk youtube:are så hon fixade en video därhon avslojar 50 saker om sig själv, bland annat att hon inte tål snåla människor, lakrits och fiskar.  Länk: http://www.youtube.

Jasmines ansökningsvideo

Falsk Sanning - 11 Sep 14 kl. 21:36

Alltid kul att se människor från start. Tittare har fått lära känna Paradise-Jasmine i programmet men hur såg hennes ansökningsvideo ut? Här kan ni se den: http://tv.

Alla har vi varit små...

Falsk Sanning - 11 Sep 14 kl. 20:48

Gissa bloggerskan, med sin syster till höger.

Paow - PH SPOILER!!

Falsk Sanning - 11 Sep 14 kl. 20:46

Nu börjar det nästan bli självklart att Paow kommer komma in i Paradise Hotel en andra gång. Hon publicerar bilder här och där med deltagare och nånstans måste hon ju lärt känna alla. Det ryktas även att hon kommer stå i final.

Tyra - MIKZ

Falsk Sanning - 10 Sep 14 kl. 10:28

Som tidigare nämnt ska Tyra sluta blogga i vinter. Hon ska dessutom stänga ner Instagram. Nyligen öppnande hon dock upp ett konto på en ny app, Mikz.

Kissie om en nominering i Blogawards

Falsk Sanning - 10 Sep 14 kl. 10:24

Kissie ska gå på Blogawards igår. Hon verkar ha hittat en klänning som hon känner sig nöjd med.Tidigare har ju Kissie bojkottat blogawards men så blir det inte i år.

Kissie vs PH-Eric - Vet alla vem Kissie är?

Falsk Sanning - 10 Sep 14 kl. 10:16

Kissie har fört vidare bloggbråket med PH- Eric. FS publicerade förut hans svar på tal, där han förklarade sitt uttalande i programmet. Nu har Kissie slagit tillbaka en gång till.

PH-Calle lägger upp videos så PH-Saga får en massa hat

Falsk Sanning - 09 Sep 14 kl. 02:31

Ni som följer Paradise Hotel vet att Saga och Calle var ett par innan Calle åkte ut förra veckan. Saga sa att hon saknar honom jättemycket och att hon inte vet vad hon gör i huset utan honom då hon fick lite känslor.  Kvällen efter kommer en asiat kille in i huset vid namn Chris, och Saga som är svag för asiater ligger med honom första kvällen.

Tyra slutar blogga HELT i december

Falsk Sanning - 09 Sep 14 kl. 01:11

Innan 2015 börjar kommer Tyra att stänga ner sin blogg och sin instagram. Denna blogg har hon haft i tio år och den har varit väldigt personlig. Hon säger att hon saknar ett privarliv.

Kissie röstar på ett parti som sänker skatterna

Falsk Sanning - 08 Sep 14 kl. 17:31

Snart är det dags för val, det har ni förmodligen inte missat. Vart står de olika bloggarna i politiken? Blondinbella är ju t.

Vanita Bergman knivhögg sitt ex

Falsk Sanning - 08 Sep 14 kl. 16:46

Kissie skrev ett om en gammal kompis som knivhögg sitt ex och nu sitter häktad Hon tycker att det känns obehagligt och är förstås glad över att de inte tog upp kontakten igen. Vanita Bergman hennes kvinnan i fråga och har dessutom varit med i Lyxfällan. Det finns en artikel om henne där det står att hon knivhöggsitt sitt ex då hon påstår att han våldtog hennes hund.