Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondaa - Bög

Amiofsweden före och efter photoshop

Blondaa - Bög - 12 Aug 11 kl. 20:30

Kolla hudtonen, brösten, sminket, näsan, armen.HAHAHA. Så misslyckad brud. Kom precis över en del bilder på henne och två till bloggare där det är före och efter bilder med photoshop. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ansök om att testa Photoshop på iPad

Feber.se - 14 May 19 kl. 15:00

Semipublik beta på gång Adobe har börjat skicka ut förfrågningar till Adobe-användare om de vill testa Photoshop CC-versionen för iPad. För att ansöka behöver man peta in sin mail och varför man vill testa. Här ovan kan du kolla in hur iPad-versionen fungerar.

Xiaomi ansöker om patent för uppstickande sensorfält

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Apr 19 kl. 12:25

I höstas diskuterades huruvida sensorjack skulle kunna undvikas genom att låta fältet sticka upp en bit ovanför skärmen, istället för att sticka ned och vara ivägen. Någon hade skapat ett exempel i bildbehandlingsprogram (se bild ovan). Nu har Xiaomi enligt utsago ansökt om patent för just en sådan smartphonedesign, med ett fält som sticker upp i stil med en antenn på en klassisk gammal mobiltelefon.

Är det här en gångbar lösning för smartphones utan ramar och sensorjack?

Swedroid.se - Allt om Google Android - 22 Oct 18 kl. 12:29

Ett fält med sensorer som täcker en del av skärmen, kameror som fälls upp från ovansidan, skärmar som kan dras ned ett steg, teknik som agerar direkt genom skärmen… Vi har sett flera skilda idéer för att lyckas minimera ramarna kring telefoners skärmar med bibehållen funktionalitet. Ingen har dock implementerat den till synes enkla lösningen i bilden ovan, med ett litet parti som sticker upp högst upp i stil med antennerna i vissa äldre dumtelefoner. Bilden är förstås skapad i bildbehandlingsprogram och den har diskuterats av MKBHD.

Photoshop till Ipad

Prylkoll.se - 20 Jul 18 kl. 12:22

Enligt rykten så är en Ipad-version av bildverktyget Photoshop från Adobe på gång. Lanseringen förväntas bli under nästa år. Adobe vill givetvis att Photoshop ska fortsätta vara det självklara...

Photoshop använder AI för att markera saker i bilder

Feber.se - 01 Dec 17 kl. 17:15

Blir rätt mycket enklare att frilägga bilder och annat då Att markera och frilägga objekt från fotografier är bland de tråkigare och mer tidsödande saker man kan göra när man redigerar bilder. Photoshops utvecklare Adobe är givetvis mycket medvetna om det och därför har de utvecklat en funktion som de kallar för "smart select" till Photoshop som ser ut att göra den processen betydligt mycket enklare och snabbare. Smart select är byggd med hjälp av Adobes egen AI-plattform Sensei och funktionen använder maskinlärning för att förstå vad användaren faktiskt vill markera i bilden.

Nu har Photoshop fått stöd för Touch Bar

Feber.se - 13 Dec 16 kl. 18:44

Navigera bildbehandlingsprogram med MacBook Pros miniskärm Adobes bildbehandlingsprogram Photoshop har nu fått stöd för Macbook Pros lilla miniskärm Touch Bar som introducerades med de senaste Macbook Pro-modellerna. Funktionaliteten i Photoshops Touch Bar-meny är uppdelad "layers", "brushes" samt användarens egna favoritkommandon i bildbehandlingsprogrammet. Ni kan ta en titt på lite av grejerna man kan göra i Photoshop via Touch Bar i animationen nedan.

Fullfjädrade Windows 10-appar (äntligen) till ARM-processorer

Nyhetspressen - 08 Dec 16 kl. 12:22

Office och Photoshop CC - snart på en ARM-processor nära dig..

Nu finns Adobe Photoshop Elements 15 i Windowsaffären

Feber.se - 28 Nov 16 kl. 12:00

Microsoft breddar utbudet De som sneglat på Adobe Photoshop Elements 15, en lightversion av Photoshop, kan numera hitta programmet i Windowsaffären. Programmet fungerar bra för enklare redigeringar och är en portad variant av WIN32-versionen. För att köra Elements 15 från Windowsaffären krävs dock Windows 10 installerat.

Adobe släpper Photoshop Sketch och Comp CC i Play Store

Swedroid.se - Allt om Google Android - 02 Nov 16 kl. 17:57

Adobe har idag släppt två nya applikationer för Android – Photoshop Sketch och Comp CC. Första appen är ett ritverktyg medan Comp CC används till att skapa skisser och wireframes vilka kan innehålla foton, text, former och fonter. Photoshop Sketch låter användare rita med rad olika dragstift, pennor och borstar.

Så ser Foki ut i verkligeheten

Gossips.se - 28 Feb 16 kl. 21:34

Något som många reagerar på när det gäller bloggarna är hur perfekta alla bilder ser ut när dom lägger upp bilder på sig själva, Photoshop är något som alla bloggarna använder och det är inte ofta dom bjuder på helt naturliga bilder på sig själva. Nu har Foki valt att visa hur hon ser ut helt naturligt och ni kan se bilderna här nedan. Blondinbella är en bloggare som lagt upp allt med naturliga bilder på sig själv sedan hon fick barn.


Fler inlägg från Blondaa - Bög

EUROPE VS USA

Blondaa - Bög - 08 Nov 12 kl. 10:39

  Skillnaden mellan europa/sverige och usa   HAHA jag älskar det här av hela mitt hjärta. Jag älskar ju egentligen USA, men brukar googla runt på såna här bilder för att trösta mig om att jag inte är amerikansk medborgare haha.

Kill it before it lays eggs

Blondaa - Bög - 07 Nov 12 kl. 10:44

"kill it with fire" "kill it before it lays eggs"   Jag får 100tals kommentarer på youtube varje dag. På youtube är folk verkligen omänskliga. (Som Mitt Romney btw, go Obama, off topic) Det är hur många som helst som kommenterar på youtube till mig "kill it before it lays eggs" varje dag?!

fyller 20år idag!!

Blondaa - Bög - 01 Oct 12 kl. 23:08

åh har glömt att säga till er att jag fyller 20 år idag!!! fast min födelsedag är slut om 50minuter men ändå!!

hej

Blondaa - Bög - 25 Sep 12 kl. 16:38

Trött som ett djur...

Blondaa - Bög - 12 Sep 12 kl. 14:19

Trött som ett djur måste sitta i bur :( Är inte van med det här att gå i skolan alltså, har liksom inte energi till något annat just nu haha :( Men snart kommer jag väl in i rutinerna antar jag. Känner mig som ett litet lik, helt tom i huvudet haha. (Fast det är jag väl alltid?

The Ballerina Stunt

Blondaa - Bög - 12 Sep 12 kl. 09:37

Föreställ dig ett stunt aldrig utfört förut, inte ens i Hollywood. Ett stunt så spektakulärt att läkarteamet på plats bara skakar på huvudet och säger att det är galet. Föreställ dig två lastbilar som i hög fart åker längs en motorväg i Kroatien – och en kvinna som går på lina mellan dem.

Martin Schibbye och Johan Persson får skylla sig själva.

Blondaa - Bög - 11 Sep 12 kl. 14:02

  Har ni läst om journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson som åkte till Etiopien för att ta reda på företagshemligheter på ett förbjudet terrorist-område som dom smög sig in på utan tillstånd? Och dessutom tog hjälp av smugglare och beväpnade män?   De blev tillfångatagna av etiopisk polis och dömdes till 11års fängelse för terroristbrott.

Min naturliga hårfärg!!

Blondaa - Bög - 10 Sep 12 kl. 11:09

  HEEEEEEEEEJ!   Jag vet att jag sa att jag inte skulle börja blogga förrän om typ någon vecka eller två, men kunde inte hålla mig :( Men ni gillar ju när jag bloggar så det gör inget! (hehe)   Jag har klippt mig!

Jag är här, lever och mår bra.

Blondaa - Bög - 06 Sep 12 kl. 20:18

Hej hörni!           Jag har haft min blogg nedstängd ett tag! Skälet till det har ingen betydelse, men jag ber om ursäkt!

Sluta va så vidriga

Blondaa - Bög - 28 May 12 kl. 22:33

KAN ALLA GUBBAR sluta skicka nakenbilder till min bloggmail?! Vad vill ni att jag ska göra med dom egentligen? Jag är inte intresserad av att se det där över huvudtaget.

Det är JUST NU en beväpnad man inne i stad...

Blondaa - Bög - 13 Apr 12 kl. 17:51

Det är JUST NU en beväpnad man inne i stadshuset i Uppsala. Polisen har spärrat av massa gator haha. Shit vad spännande och kul!!

Hej pullor! Är hemma från Barcelona nu! Ha...

Blondaa - Bög - 09 Apr 12 kl. 19:03

Hej pullor! Är hemma från Barcelona nu! Har lagt upp en del bilder på instagram, jag heter martinlilja där!

Vill bara säga att jag åker till Barcelona...

Blondaa - Bög - 02 Apr 12 kl. 10:22

Vill bara säga att jag åker till Barcelona nu och kommer hem på lördag!

Sjuk tjej hej

Blondaa - Bög - 26 Mar 12 kl. 21:29

Jag orkar inte vara sjuk längre. Jag är skitsjuk. Nu har jag bihåleinflammation.

Driver vädret med mina gudars gravar?! Det...

Blondaa - Bög - 19 Mar 12 kl. 08:04

Driver vädret med mina gudars gravar?! Det snöar! Jag som trodde skiten var över.