Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Ammo NYC rekondar övergiven Volvo 850R - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Ammo NYC rekondar övergiven Volvo 850R

Feber.se - 26 Nov 22 kl. 08:00

Vackert att se Här har vi ett mycket tillfredsställande klipp där YouTube-kanalen Ammo NYC rengör en Volvo 850R som hittades övergiven i en skog borta i USA. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Snubbe besöker övergiven sovjetisk rymdhangar

Feber.se - Igår: 13:00

Som inte är helt lätt att nå Här har vi ett klipp där vi får följa med när YouTube-användaren Chris Luckhardt återvänder till hangaren där en övergiven Buran-rymdfärja från Sovjettiden står parkerad. Hangaren ligger i en öken i Kazakstan som man måste vandra cirka 80 kilometer för att nå. fram till den.

Bromsfel får Volvo att återkalla 106.000 bilar

Feber.se - 24 Jan 23 kl. 13:35

12.000 av dessa finns i Sverige Volvo-modellerna C40, XC40, S60, V60, XC60, V90 och XC90 av årsmodell 2023 måste återkallas och globalt handlar det om 106.000 bilar.

Volvo EX30 presenteras den 15 juni

Feber.se - 23 Jan 23 kl. 14:45

Blir mindre än XC40 När Volvo drog täcket av EX90 förra året fick vi även en dunkel skymt av dess småsyskon - EX30. Nu får vi reda på att den nya mindre elbilen kommer att presenteras den 15 juni. Med denna modell vill man locka yngre köpare och man säger att bilen kommer att få en "hygglig" räckvidd.

Volvo-chefen Henrik Green slutar

Feber.se - 20 Jan 23 kl. 08:00

Kunde ha blivit Volvos nästa vd För 27 år sedan började Henrik Green att jobba på Volvo Cars och de senaste åtta åren har han befordrats sex gånger. Sedan juli förra året har hans titel varit Head of Advanced Technology & Sustainability. Det var många som såg Henrik som en kandidat att bli nästa vd för Volvo Cars efter Håkan Samuelsson men så blev det aldrig utan den rollen gick istället till Jim Rowan.

Volvo Group Venture Capital investerar i Waabi

Feber.se - 19 Jan 23 kl. 17:00

Ett företag som utvecklar teknik för självkörande lastbilar Nu investerar Volvo Group Venture Capital i det kanadensiska företaget Waabi som utvecklar nästa generations AI-teknik för självkörande lastbilar. Självkörning skulle kunna ge bättre säkerhet, förbättrad effektivitet, ytterligare kapacitet samtidigt som det kan underlätta för förare på krävande rutter. Så här säger Martin Witt som är vd för Volvo Group Venture Capital: "Waabi använder avancerad artificiell intelligens för att testa, bedöma färdigheter och i slutänden, lära en virtuell förare att köra säkert och effektivt i en kommersiell lösning för självkörande lastbilar.

Snart laddar Volvo V60 och V90 snabbare

Feber.se - 16 Jan 23 kl. 17:45

Laddhybriderna då När det kommer till elbilar så känns 150 kW som ganska normalt och relativt långsamt men när det kommer till laddhybrider så är det sällan snack om ens tvåsiffriga hastigheter. Även om man har en laddbox hemma så kommer man sällan upp i full hastighet på den. Nu uppgraderar dock Volvo ombordladdarna för Volvo V60 och V90 och den nya kapaciteten ligger på 6,4 kW, vilket nästan är en fördubbling jämfört med tidigare då siffran låg på 3,7 kW.

Volvo ska släppa eldriven minibuss i Kina

Feber.se - 16 Jan 23 kl. 13:30

En Zeekr 009 i andra kläder Geely äger Volvo. De äger även elbilsmärket Zeekr som vi skrivit om tidigare. 009 är namnet på Zeekrs senaste modell och det är en minibuss.

Så blev Volvos försäljning 2022

Feber.se - 09 Jan 23 kl. 16:00

Elbilarna stod för 10,9 procent Förra året sålde Volvo Cars totalt 615.121 bilar. Jämfört med 2021 är det ett tapp på tolv procent.

Google presenterar Google HD Maps

Feber.se - 06 Jan 23 kl. 07:10

Kommer först till Volvo och Polestar Google ska börja erbjuda kartor med lite mer information till biltillverkare och de kallar det för Google HD Maps. Eller det fungerar egentligen som ett mer högupplöst lager med information ovanpå de vanliga kartorna så vi användare kommer inte att se någon skillnad i Google Maps. Istället är det biltillverkarna som får mer information om filer på motorvägen, placering av vägskyltar etcetera som kan vara ett bra komplement till annan data när man ska få bilen att köra själv.

Volvo öppnar tech hub i Stockholm

Feber.se - 09 Dec 22 kl. 13:30

Ska bli navet för regionen I mars berättade Volvo att de skulle öppna en tech hub i Stockholm och nu är den officiellt öppen. Tanken är inte att tvinga Volvo-anställda från västkusten att ta sitt pick och pack till östkusten (vilken som är framsidan får ni slåss om i kommentarerna) utan man har skapat platsen för att få plats med nya medarbetare. – För att öka takten i vår omställning håller vi just nu på att rekrytera hundratals talanger inom områden som mjukvaruteknik, datavetenskap och analys, produkthantering, onlineförsäljning och utveckling inom användarupplevelse, säger Björn Annwall som är vice vd på Volvo .


Fler inlägg från Feber.se

William populäraste namnet på nyfödda förra året

Feber.se - 1 timme sedan

Astrid toppar namnlistan för nyfödda flickor Idag presenterade SCB statistik över vilka tilltalsnamn som var populärast bland föräldrar att ge sina nyfödda barn förra året. Det absolut mest populära namnet var William som gavs till 690 barn förra året. 603 flickor döptes till Astrid vilket gjorde namnet till det mest populära bland nyfödda flickor 2022.

SmartThings-appen på iOS har nu stöd för Matter

Feber.se - 2 timmar sedan

Äntligen? För dig som använder en iPhone för att kontrollera ditt smarta hem med Samsungs SmartThings kommer här en god nyhet – appen har nämligen nu fått stöd för den nya standarden Matter. Stödet för Matter rullade ut för Android-appen i slutet av förra året, och Samsung lovade tidigare att uppdatera iOS-appen under januari, vilket man nu lyckats göra med en dag tillgodo.

DIGG lämnar förslag för statlig e-legitimation

Feber.se - 2 timmar sedan

Ska fungera som ett komplement till de privata alternativen DIGG, den statliga myndigheten för digital förvaltning, har tagit fram ett förslag på en säker och tillgänglig statlig e-legitimation som de publicerade igår. Tanken bakom den statliga e-legitimationen är att den ska komplettera de e-legitimationer som redan idag används på den svenska marknaden. Utredningen visar att runt en miljon människor i Sverige saknar e-legitimation och att det behövs åtgärder för att få ihop helheten i det e-legitimationssystemet.

Ford sänker priset på Mustang Mach-E

Feber.se - 3 timmar sedan

Med upp till 5900 dollar Ford planerar att skala upp tillverkningen av den eldrivna suven Mustang Mach-E rejält och för att kunna vara med och konkurrera efter Teslas stora prissänkning har de nu även justerat sina priser för modellen. Inte lika mycket som Tesla dock, men upp till 5900 dollar har priset sjunkit i alla fall. Mest pengar sparar man på GT Extended Range som går från 71.

Trailer för The Boogeyman

Feber.se - 3 timmar sedan

Mer Stephen King-skräck på ingång I sommar är det dags för ännu en skräckfilm som baseras på ett av Stephen Kings verk. Den här gången handlar det om The Boogeyman, en novell som King skrev 1973 och som ingår i hans novellsamling "Dödsbädden" (Night Shift) som kom på svenska 1985. Handlingen i filmatiseringen av The Boogeyman kretsar runt en familj där mamman i familjen nyligen dött.

Trailer för Murder Mystery 2

Feber.se - 14 timmar sedan

Adam Sandler och Jennifer Aniston löser brott igen Här kommer trailern för efterföljaren Murder Mystery, filmen som var en stor framgång för Netflix 2019. I uppföljaren, som fått titeln Murder Mystery 2, har Nick och Audrey Spitz (Adam Sandler och Jennifer Aniston) blivit privatdetektiver på heltid och gör sitt bästa för att hitta uppdrag till sin detektivbyrå. När de blir inbjudna till en väns bröllop vill det sig dock inte bättre än att de plötsligt befinner sig mitt i kidnappningsdrama som de åtar sig att försöka lösa.

Gamla Tesla Roadster mot Lotus Elise

Feber.se - 15 timmar sedan

Hur står sig Teslan mot bilen den baseras på? Teslas första modell heter Roadster och det är en Lotus Elise som man slängde ut förbränningsmotorn ur och gav en annan kaross och elmotor. Roadster hade mer effekt än Elise men vägde också mer då ett batteripack även behövde få plats.

Mercedes-Benz först ut i USA med självkörning i nivå tre

Feber.se - 15 timmar sedan

Spela Tetris medan du sitter i förarstolen Det finns fem nivåer av autonomi för självkörande bilar – vid nivå tre finns det inget krav på att händerna är på ratten, du behöver heller inte fokusera på vad som händer på vägen vilket är ett krav vid nivå två. Mercedes-Benz teknik Drive Pilot, som är av sorten nivå tre, har nu godkänts i delstaten Nevada i USA. Dock endast i hastigheter upp till cirka 65 km/h.

Nothing Phone 2 ska släppas i år

Feber.se - 16 timmar sedan

Carl Pei bekräftar Förra året släppte det nya företaget Nothing sin första telefon med Nothing Phone (1), med sin speciella baksida med led-belysning och sitt låga pris lyckades telefonen charma vissa kritiker. Nu berättar företagets vd Carl Pei för Inverse att Nothing kommer att släppa en efterträdare till telefonen i år. Prioriteten är att lansera telefonen i USA direkt, något som dröjt ett bra tag med Phone (1).

Trailer för Hitman World of Assassination

Feber.se - 16 timmar sedan

Alla Hitman-spel i ett och samma paket I slutet av förra veckan släppte IO Interactive Hitman World of Assassination vilket är Hitman 3 i en omförpackad version som även inkluderar Hitman och Hitman 2. Spelare som redan har införskaffat Hitman 3 kan uppgradera detta gratis till Hitman World of Assassination för att få de två tidigare titlarna i serien. I samband med att Hitman World of Assassination släpps kommer även Hitman och Hitman 2 att plockas bort från spelbutiker.

Nevs har fått nya ägare

Feber.se - 17 timmar sedan

Oklart vilka dock 2012 tog Nevs över Saab Automobiles fabrik i Trollhättan men som ni säkert alla redan vet blev det inget återupplivande av Saab. Tanken var först att bygga eldrivna Saabar men fokus har sedan dess ändrats till att utveckla mjukvara för självkörande fordon istället. De senaste åren har Nevs ägts av det kinesiska fastighetsbolaget Evergrande och i höstas skrev vi om de ofantliga skulder Evergrande hade.

Långtids-test av Intels Arc-grafikkort

Feber.se - 17 timmar sedan

Hur mycket sämre är Intels grafikkort? Vi har tidigare skrivit om Linus Tech Tips tester av Intels Arc-produkter, då handlade det dock om en laptop, men denna gång har både Linus och Luke testat grafikkortet Arc A770 under en längre period hemma. Resultatet?

Ännu fler koncept till elbilsmässa

Feber.se - 18 timmar sedan

Från Hyundai, Audi och Mini Ännu fler konceptbilar är klara för elbilsmässan eCarExpo som går av stapeln nu i helgen. Tidigare har vi berättat att Volkswagen kommer med sin ID. Life, Skoda med sin Vision 7S och Polestar med sin Precept.

Zeekr testar nya elbilen i Sverige

Feber.se - 18 timmar sedan

Syskon till kommande Volvo EX30 Zeekr har nu släppt maskerade bilder på deras kommande tredje modell som kanske, och troligtvis, får namnet 003. Den här är syskon med kommande Volvo EX30 och som vi kan se kommer dessa bilder från Sverige, närmare bestämt Göteborg. Bilen som givetvis är en crossover bygger på Geelys SEA-plattform och är cirka 4,3 meter lång.

Vikbar iPad kan släppas nästa år

Feber.se - 18 timmar sedan

Med ett kickstand i kolfiber Apple ska enligt analytikern Ming-Chi Kuo planera att lansera en böjbar iPad med ett kickstand i kolfiber någon gång under nästa år. Stativet i kolfiber ska enligt Kuo göra enheten både lätt och hållbar, men det är oklart på vilket sätt det skulle hålla enheten uppe. I den senaste serien tweets skriver han även att han förväntar sig att iPad-försäljningen kommer att minska 10–15 procent jämfört med förra året, men att han förväntar sig att en vikbar enhet skulle kunna vända denna trend nästa år.