Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Prylfeber

Andrew och Alvin testar burgare

Prylfeber - 13 Mar 19 kl. 11:00

George Motz fixar Hamburgerexperten George Motz lär här Andrew (Binging with Babish) och Alvin Cailan hur man fixar till burgarna Jucy Lucy, Cuban Frita och Lacey-Edge. Vill testa alla! Läs vidare och kommentera: https://tjock. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Det här fiket har rörpost

Feber.se - 25 Feb 23 kl. 11:00

Som man skickar maten i Rörpost är coolt och det går att skicka annat än papper och sånt med dem. Det här fiket i Christchurch, Nya Zeeland, har rörpost installerat för att skicka ut maten från köket. Burgare och pommes går finfint men soppa går av naturliga skäl inge vidare.

Vice-dokumentär om Andrew Tate släpps på SVT Play

Feber.se - 24 Jan 23 kl. 12:30

Vem är han? I slutet av 2022 började Greta Thunberg bråka med Andrew Tate på Twitter, och bara någon dag senare åkte han in i häktet i Rumänien. Men vem är han?

Polis beslagtog Andrew Tates lyxbilar

Feber.se - 15 Jan 23 kl. 09:00

De som släppte ut som mycket avgaser Influencern Andrew Tate hamnade i rampljuset igen när han försökte reta upp Greta Thunberg genom att skryta om hur många lyxbilar han hade och hur mycket de förstörde miljön. Han åkte dock på bakslag eftersom han, genom sitt muckande, avslöjade var han befann sig, vilket gjorde att polisen kunde plocka upp honom då han var misstänkt för människohandel och våldtäkt. Det senaste i den här historien är att polisen i Rumänien nu har beslagtagit flera av Andrews lyxbilar som fanns vid hans villa i Voluntari utanför Bukarest.

Sveriges 100 Bästa Burgare 2023

Feber.se - 09 Jan 23 kl. 15:00

Enligt Burgerdudes Nu presenterar Burgerdudes en uppdaterad Sveriges 100 Bästa Burgare-lista för 2023. Sedan förra årets lista har ytterligare 170 burgarrestauranger recenserats och totalt har man nu över 600 recensioner på sin sida. Sverige är fortfarande bäst när det kommer till hantverksburgare tycker gänget och vi blir bara bättre.

Klipp från VICE-reportage om Andrew Tate

Feber.se - 07 Jan 23 kl. 11:00

Varning för starka grafiska beskrivningar Den före detta kickboxaren och sociala medie-profilen Andrew Tate hamnade i rampljuset igen när han förra året muckade gräl med den svenska klimataktivisten Greta Thunberg på Twitter. Allt det ledde till att han, tillsammans med sin bror, greps i Rumänien för någon vecka sedan. De båda är misstänkta för både våldtäkt, människohandel och för att ha lurat kvinnor att spela in pornografiskt material i syfte på att tjäna pengar på detta.

Andrew Tate gripen i Rumänien

Feber.se - 30 Dec 22 kl. 08:30

Misstänks för våldtäkt och människohandel Den före detta kickboxaren och sociala medie-profilen Andrew Tate har gripits tillsammans med sin bror Tristan i Rumänien uppger flera medier. De båda är misstänkta för både våldtäkt och människohandel skriver SVT. Här i Sverige är Tate antagligen mest känd för att de senaste dagarna försökt dra igång en beef på Twitter med den svenska klimataktivisten Greta Thunberg.

Greta Thunberg äger Andrew Tate på Twitter

Feber.se - 29 Dec 22 kl. 11:30

Han kan mejla smalldickenergy@getalife.com I en tweet riktad till klimataktivisten Greta Thunberg skryter internetpersonligheten Andrew Tate om sina 33 bilar och hur mycket avgaser dessa släpper ut. I tweeten ber han Thunberg att ge honom en mejladress så han kan skicka över sina utsläpp.

En trailer för This Place Rules

Feber.se - 08 Dec 22 kl. 22:00

Med Andrew Callaghan Här har vi en trailer för This Place Rules som har premiär på HBO den 30 december. Här får vi följa med Andrew Callaghan från All Gas No Brakes när han åker omkring i USA för att intervjua lite halvt excentriska människor. Den gemensamma nämnaren är att folket han träffar väldigt ofta har väldigt starka åsikter om olika saker som alla i hela världen kanske inte håller med om.

UFC-mästaren oväntade hyllning – till Andrew Tate!

MMAnytt - 11 Nov 22 kl. 10:44

UFC-mästaren Israel Adesanya och den kontroversielle influencern Andrew Tate har båda tävlat i professionell kickboxning. Inför helgens UFC 281 fick den 33-årige mästaren frågan om vad han tycker om sin forne kickboxningskollega. – Jag visste inte vem han var när han var aktiv (kickboxare), sade Adesanya under en intervju med The Mirror.

Jake Paul avslöjar nästa potentiella motståndare i viralt klipp!

MMAnytt - 11 Nov 22 kl. 05:56

YouTube-boxaren Jake Paul har satt siktet på sin nästa motståndare då han avslöjar att han är i förhandlingar med den forne kickboxningsmästaren Andrew Tate. I ett videoklipp på Twitter så står Paul och Tate öga mot öga framför Pauls manager Nikisa Bidarian. Att döma av kommentarerna är detta en match som skulle skapa stort intresse […] The post Jake Paul avslöjar nästa potentiella motståndare i viralt klipp!


Fler inlägg från Prylfeber

Minidokumentär om Soft Boy Records

Prylfeber - 15 Mar 19 kl. 14:00

Hiphop på Irland Soft Boy Forever är en minidokumentär om skivbolaget och artistkollektivet Soft Boy Records. Vi får här hänga med och se lite hur hiphop-scenen ser ut på Irland och medverkar gör Kojaque, Kean Kavanagh, Luka Palm, Gaptoof, Brièn, Matt Finnegan, Five to Two, Henry Earnest, Wastefellow och jar jar jr som är några av de hetaste namnen inom genren just nu. www.

3 Doors Down - Kryptonite

Prylfeber - 15 Mar 19 kl. 12:00

Fredagsklassikern 19 år går fort. År 2000 släppte gruppen 3 Doors Down låten Kryptonite och den är det nog inte bara jag som har lyssnat på mycket i mina dagar. Håller fortfarande bra, eller vad tycker ni?

Shaq sänker några heta kycklingvingar

Prylfeber - 15 Mar 19 kl. 11:00

Starkt jobbat! Denna veckas gäst hos Hot Ones är ingen mindre än Shaquille O'Neal eller Shaq som han ofta kallas. Han är vanligtvis inget fan av stark mat men han sätter ändå tänderna i det som Sean har att bjuda på.

Nya vegan-chips från OLW

Prylfeber - 15 Mar 19 kl. 10:00

Kikärtschips Fresh Salsa Igår fick vi ta del av tre nyheter från OLW och idag kommer ytterligare en. Dessa är dock inte gjorda av potatis utan istället kikärtor. De heter Fresh Salsa och ska ha en smak av solmogna tomater och lök.

Knock Knock - ny singel från Laleh

Prylfeber - 15 Mar 19 kl. 08:00

Album och turné i juni Lalehs andra nya singel efter Tack Förlåt är Knock Knock som släpptes idag. Bägge kommer att finnas med på det kommande albumet som släpps den 7 juni. Samma månad ger hon sig även ut på en ny turné.

Max nya är starkt för fegisar

Prylfeber - 14 Mar 19 kl. 17:00

Men det är inte så dumt det Jag är en sån där konstig människa som inte tycker att starkt är en smak. Med det menar jag att själva styrkan bara i sig inte tillför något alls, men jag kan tycka att det är härligt i rimliga nivåer. Nya Spicy brioche har lite sting, men bara lite.

Johnny's presenterar svart majonnäs

Prylfeber - 14 Mar 19 kl. 15:00

Spexigt! Grillsäsongen är snart här (kanske redan har börjat för vissa) och ni vet väl vad det innebär? Majonnäs!

Sommarchips från OLW återvänder

Prylfeber - 14 Mar 19 kl. 13:00

Sålde slut snabbt sist Förra sommaren skickade OLW ut chipssmakerna Creamy Summer BBQ och Grilled Cheddar Chillies i butikerna, men bara under en begränsad tid. Folk verkade gilla dem såpass mycket att de nu gör en comeback, dock återigen under en begränsad period. Sofia Johard som är Produktchef hos OLW säger följande: "Just smaken vet vi är a och o när det kommer till val av snacks.

Babish försöker återskapa Ribwich

Prylfeber - 14 Mar 19 kl. 11:00

Köttig macka från The Simpsons Ribwich är precis vad det låter - en sandwich med ribs på. En utsökt skapelse i The Simpsons som Homer beställer en gång. Nu har Binging with Babish försökt att återskapa den magnifika mackan och så här såg det ut.

Jonah Hill bakom Vampire Weekends senaste video

Prylfeber - 14 Mar 19 kl. 08:00

Jerry Seinfeld medverkar Musikvideon till Vampire Weekends nya låt Sunflower är här. Videon är regisserad av Jonah Hill och i den få vi bland annat se Jerry Seinfeld. Låten kommer att finnas med på det kommande albumet Father of the Bride som släpps den 3 maj.

Mysteriet kring Västerbottensosten

Prylfeber - 13 Mar 19 kl. 17:00

En av de bästa ostarna! I över hundra års tid har Västerbottensosten, eller Burträskosten som den också heter, tillverkats i samma fabrik. Man använder alltid mjölk från samma område och alla gånger man har försökt att kopiera osten på andra ställen har detta misslyckats.

Det här är årets nyheter från Hemglass

Prylfeber - 13 Mar 19 kl. 15:00

Glassigt! Nu presenterar Hemglass nyheterna som kommer att finnas i deras bilar i år. Bland annat följer man upp förra årets succé Lakritsbåt med Kärleksbåten som är en hallon/lakrits-skapelse.

Nylansering av Omega Speedmaster Professional

Prylfeber - 13 Mar 19 kl. 13:00

Den första klocka på månen Det är många som firar att det i år är 50 år sedan Apollo 11 landade på månen. För klocktillverkaren Omega är det hela extra speciellt eftersom astronauterna bar varsin Omega Speedmaster Professional vilket gjorde att den blev den första klockan på månen. Som en hyllning till detta lanseras nu modellen i en ny begränsad upplaga.

Andrew och Alvin testar burgare

Prylfeber - 13 Mar 19 kl. 11:00

George Motz fixar Hamburgerexperten George Motz lär här Andrew (Binging with Babish) och Alvin Cailan hur man fixar till burgarna Jucy Lucy, Cuban Frita och Lacey-Edge. Vill testa alla! Läs vidare och kommentera: https://tjock.

Robyn-fans sjunger tillsammans efter konsert

Prylfeber - 13 Mar 19 kl. 09:30

Ibland kan tunnelbanan vara trevlig För några dagar sedan uppträdde Robyn på ett fullsatt Madison Square Garden och det vi ser här är lite spontansång som inträffade på tunnelbanan efter konserten. Bonusklipp nedan. Läs vidare och kommentera: https://tjock.