Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Andrew och Alvin testar burgare - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Prylfeber

Andrew och Alvin testar burgare

Prylfeber - 13 Mar 19 kl. 11:00

George Motz fixar Hamburgerexperten George Motz lär här Andrew (Binging with Babish) och Alvin Cailan hur man fixar till burgarna Jucy Lucy, Cuban Frita och Lacey-Edge. Vill testa alla! Läs vidare och kommentera: https://tjock. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ford testar virtuell hastighetsbegränsning

Feber.se - 30 May 22 kl. 15:30

Sänker automatiskt farten utanför sjukhus och skolor Vi har tidigare skrivit om geofencing och om hur det används för att automatiskt kunna sänka hastigheten för bilar inom vissa zoner. Nu testar Ford detta i den tyska staden Köln där ett gäng med uppkopplade Ford Transit inte kommer att gå att köra över hastighetsgränsen på platser där det är 30 eller 50 km/h som max. När bilen kommer in i zonen spärras toppfarten och föraren får upp ett meddelande på instrumentpanelen.

Andrew Robinson snackar KLH Model 3

Feber.se - 25 Apr 22 kl. 17:00

Är lillebror lika vass som Model 5? Ett par högtalare som fått mycket bra kritik är KLH Model 5, relativt nyligen har företaget släppt en mindre och billigare variant av högtalarna och i sin senaste video kikar Andrew Robinson på om högtalarna Model 3 lever upp till förväntningarna som satts av storebror Model 5. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Tom Scott och Mrwhosetheboss testar stalkning

Feber.se - 04 Apr 22 kl. 19:15

Med Apples AirTags I videon ovan testar Arun från Mrwhosetheboss och Tom Scott stalkning med en av Apples AirTags, för att avgöra hur enkelt det faktiskt är att spåra en person med företagets pryl. Svaret är att det är ganska svårt, åtminstone när målet rör på sig aktiviteter i hopp om att inte bli hittad. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Hamburgerpizza

Kostdoktorn - 31 Mar 22 kl. 12:01

Är det en burgare? Eller är det en pizza? Det är faktiskt både också!

Carwow testar Tesla och Volvos automatiska nödbroms

Feber.se - 10 Mar 22 kl. 20:00

Dödar bilarna katter? I denna lite tramsiga video från Mat Watson och Carwow testar de hur Tesla och Volvos automatiska nödbroms fungerar på olika objekt. Bilarna i videon, som är en Tesla Model 3 och en Volvo V90, får köra mot en annan bil, Elon Musk, en känguru, en hund, en katt och en Jeff Bezos.

Seth Rogen och Nick Offerman testar hantverksprylar

Feber.se - 05 Mar 22 kl. 10:30

För att se om de är vettiga eller ej Seth Rogen och Nick Offerman fick uppdrag att titta närmare på några hantverksprylar för att se om de är vettiga eller ej. De testar bland annat en drejmaskin, magnetiska armband och fuktmätare. Bonus-Seth Rogen nedan.

Doug DeMuro testar BMW iX

Feber.se - 02 Mar 22 kl. 17:30

Relativt positiv recension I denna video testar Doug DeMuro BMW:s senaste elbil iX. Som Doug-score får bilen 65, vilket kan låta lågt men det är snäppet högre än bilar som Audi e-tron och BMW:s egna X5. Doug menar att bilen är bra och stabil överlag, bortsett från två saker vilket är priset och den kontroversiella designen.

The Verge testar att fotografera vilda djur

Feber.se - 17 Feb 22 kl. 19:30

Genom att ställa en kamera för 45 000 kr ute över natten I det senaste avsnittet av Full Frame testar Becca Farsace från The Verge att fota djur i naturen (och en katt) genom att lämna kameror, blixtar och sensorer som känner av når något kommer nära. De lyckas både fånga ganska fina bilder av en katt i trädgården och en rödräv. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Dave2D testar Intels Alder Lake i9 12900HK

Feber.se - 27 Jan 22 kl. 17:30

Verkar riktigt vass I denna video testar Dave Lee MSI:s laptop GE76, som fått senaste Intel-processorn Alder Lake i9 12900HK. Han är imponerad av prestandan i nya chippet och säger att det troligtvis är kraftfullare än det som ”sitter i din stationära dator hemma”. Han jämför sedan processorn med bland annat Apples M1 Max och AMD:s motsvarande chip i flera benchmarks.

Andrew Robinson testar LG Eclair

Feber.se - 21 Jan 22 kl. 13:00

En väldigt liten men tydligen bra soundbar I denna video testar Andrew Robinson LG:s lilla soundbar Eclair och verkar faktiskt ganska imponerad. Den lilla högtalaren ska till och med klara Dolby Atmos, något Robinson dock säger är en av Eclairs svaga punkter. I skrivande stund kostar LG Eclair cirka 3.


Fler inlägg från Prylfeber

Minidokumentär om Soft Boy Records

Prylfeber - 15 Mar 19 kl. 14:00

Hiphop på Irland Soft Boy Forever är en minidokumentär om skivbolaget och artistkollektivet Soft Boy Records. Vi får här hänga med och se lite hur hiphop-scenen ser ut på Irland och medverkar gör Kojaque, Kean Kavanagh, Luka Palm, Gaptoof, Brièn, Matt Finnegan, Five to Two, Henry Earnest, Wastefellow och jar jar jr som är några av de hetaste namnen inom genren just nu. www.

3 Doors Down - Kryptonite

Prylfeber - 15 Mar 19 kl. 12:00

Fredagsklassikern 19 år går fort. År 2000 släppte gruppen 3 Doors Down låten Kryptonite och den är det nog inte bara jag som har lyssnat på mycket i mina dagar. Håller fortfarande bra, eller vad tycker ni?

Shaq sänker några heta kycklingvingar

Prylfeber - 15 Mar 19 kl. 11:00

Starkt jobbat! Denna veckas gäst hos Hot Ones är ingen mindre än Shaquille O'Neal eller Shaq som han ofta kallas. Han är vanligtvis inget fan av stark mat men han sätter ändå tänderna i det som Sean har att bjuda på.

Nya vegan-chips från OLW

Prylfeber - 15 Mar 19 kl. 10:00

Kikärtschips Fresh Salsa Igår fick vi ta del av tre nyheter från OLW och idag kommer ytterligare en. Dessa är dock inte gjorda av potatis utan istället kikärtor. De heter Fresh Salsa och ska ha en smak av solmogna tomater och lök.

Knock Knock - ny singel från Laleh

Prylfeber - 15 Mar 19 kl. 08:00

Album och turné i juni Lalehs andra nya singel efter Tack Förlåt är Knock Knock som släpptes idag. Bägge kommer att finnas med på det kommande albumet som släpps den 7 juni. Samma månad ger hon sig även ut på en ny turné.

Max nya är starkt för fegisar

Prylfeber - 14 Mar 19 kl. 17:00

Men det är inte så dumt det Jag är en sån där konstig människa som inte tycker att starkt är en smak. Med det menar jag att själva styrkan bara i sig inte tillför något alls, men jag kan tycka att det är härligt i rimliga nivåer. Nya Spicy brioche har lite sting, men bara lite.

Johnny's presenterar svart majonnäs

Prylfeber - 14 Mar 19 kl. 15:00

Spexigt! Grillsäsongen är snart här (kanske redan har börjat för vissa) och ni vet väl vad det innebär? Majonnäs!

Sommarchips från OLW återvänder

Prylfeber - 14 Mar 19 kl. 13:00

Sålde slut snabbt sist Förra sommaren skickade OLW ut chipssmakerna Creamy Summer BBQ och Grilled Cheddar Chillies i butikerna, men bara under en begränsad tid. Folk verkade gilla dem såpass mycket att de nu gör en comeback, dock återigen under en begränsad period. Sofia Johard som är Produktchef hos OLW säger följande: "Just smaken vet vi är a och o när det kommer till val av snacks.

Babish försöker återskapa Ribwich

Prylfeber - 14 Mar 19 kl. 11:00

Köttig macka från The Simpsons Ribwich är precis vad det låter - en sandwich med ribs på. En utsökt skapelse i The Simpsons som Homer beställer en gång. Nu har Binging with Babish försökt att återskapa den magnifika mackan och så här såg det ut.

Jonah Hill bakom Vampire Weekends senaste video

Prylfeber - 14 Mar 19 kl. 08:00

Jerry Seinfeld medverkar Musikvideon till Vampire Weekends nya låt Sunflower är här. Videon är regisserad av Jonah Hill och i den få vi bland annat se Jerry Seinfeld. Låten kommer att finnas med på det kommande albumet Father of the Bride som släpps den 3 maj.

Mysteriet kring Västerbottensosten

Prylfeber - 13 Mar 19 kl. 17:00

En av de bästa ostarna! I över hundra års tid har Västerbottensosten, eller Burträskosten som den också heter, tillverkats i samma fabrik. Man använder alltid mjölk från samma område och alla gånger man har försökt att kopiera osten på andra ställen har detta misslyckats.

Det här är årets nyheter från Hemglass

Prylfeber - 13 Mar 19 kl. 15:00

Glassigt! Nu presenterar Hemglass nyheterna som kommer att finnas i deras bilar i år. Bland annat följer man upp förra årets succé Lakritsbåt med Kärleksbåten som är en hallon/lakrits-skapelse.

Nylansering av Omega Speedmaster Professional

Prylfeber - 13 Mar 19 kl. 13:00

Den första klocka på månen Det är många som firar att det i år är 50 år sedan Apollo 11 landade på månen. För klocktillverkaren Omega är det hela extra speciellt eftersom astronauterna bar varsin Omega Speedmaster Professional vilket gjorde att den blev den första klockan på månen. Som en hyllning till detta lanseras nu modellen i en ny begränsad upplaga.

Andrew och Alvin testar burgare

Prylfeber - 13 Mar 19 kl. 11:00

George Motz fixar Hamburgerexperten George Motz lär här Andrew (Binging with Babish) och Alvin Cailan hur man fixar till burgarna Jucy Lucy, Cuban Frita och Lacey-Edge. Vill testa alla! Läs vidare och kommentera: https://tjock.

Robyn-fans sjunger tillsammans efter konsert

Prylfeber - 13 Mar 19 kl. 09:30

Ibland kan tunnelbanan vara trevlig För några dagar sedan uppträdde Robyn på ett fullsatt Madison Square Garden och det vi ser här är lite spontansång som inträffade på tunnelbanan efter konserten. Bonusklipp nedan. Läs vidare och kommentera: https://tjock.