Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Angelina Jolies svåra kollaps: "De trodde hon var död!"

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 12 Dec 13 kl. 11:24

Angelina Jolie har pressat sig till en punkt då hon knappt orkar mer. Nyligen kollapsade stjärnan på inspelningen av nya filmen "Unbroken", och folk menar att det beror på att hennes viktnedgång och fullspäckade jobbschema börjar tära på henne."När Angelina föll till marken, visste vissa ur produktionen inte vad som hände. Sen, när de sprang fram till henne, trodde de hon var allvarligt sjuk - eller värre, död", berättar en källa för National Enquirer. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Miljöpartiets kollaps i Stockholm

Nyhetspressen - 05 Dec 17 kl. 12:51

Miljöpartiet har tappat mer än två tredjedelar av sitt stöd i Stockholm. Enligt SCB har partiet nu lägre stöd i Stockholm än riket som genomsnitt..

Andreas efter den svåra olyckan i Hammarkorset

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 05:12

Från ena sekunden till den andra och hela livet var förändrat. Andreas Jonasson berättar om olyckan, då han på cykel kolliderade med en mc-förare, och den svåra tid som följde. Andreas fick livshotande skador och att han överlevde är ett under..

Wolffs svåra kamp – Bergström knäckt

Nyhetspressen - 18 Nov 17 kl. 06:00

Rikard Wolff levde ensam, men hade nästan alltid vännerna omkring sig. Sjukdomen gjorde de sista åren svåra.I slutet av sommaren, kort innan han lades in på sjukhus, sålde han sin älskade lägenhet på Södermalm i Stockholm med ett utgångspris på över 11 miljoner kronor.

Han såg döden i vitögat under jakt - "Jag trodde jag skulle dö"

Nyhetspressen - 16 Nov 17 kl. 08:30

Rådjursjakten blev något helt annat än det var tänkt. Det blev en kamp på liv och död mellan Sören Torstensson och en rasande vildsvinsgalt som gick till anfall. - Jag trodde jag skulle dö, berättar Sören Torstensson.

Springande kycklingar på E20 – föll från lastbil

Nyhetspressen - 13 Nov 17 kl. 06:42

Räddningstjänsten ryckte ut på, vad de trodde var, en lastbilskrasch på E20 under söndagskvällen. När de kom till platsen möttes de av springande kycklingar på vägbanan..

Kaos på E20 – lastbil tappade kycklingar

Nyhetspressen - 13 Nov 17 kl. 00:03

Räddningstjänsten ryckte ut på, vad de trodde var, en lastbilskrasch på E20 under söndagskvällen. När de kommer till platsen möts de av kycklingar på vägbanan..

Polisjakt efter rånare beväpnade med svärd

Nyhetspressen - 12 Nov 17 kl. 17:33

Polisen jagar rånare som uppges vara beväpnade med svärd, rapporterar UNT.Rånarna ska ha rånat en restaurang för att sen försökta tvinga sig till en bil..

Sex barn vårdas i Dalarna efter svåra bussolyckan – alla omkomna var barn

Nyhetspressen - 03 Apr 17 kl. 09:30

Efter söndagens svåra bussolycka i Härjedalen vårdas sex stycken barn på lasaretten i Dalarna. Tre av dem ska vara svårt skadade..


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Låtarna som Hanna och Chris ska sjunga i finalen

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 06 Dec 17 kl. 06:21

Nu på fredag är det dags för finalen av "Idol". De två finalisterna Chris och Hanna ska sjunga tre låtar var i Globen. Efter semifinalen förra veckan kunde tittarna och fansen vara med och delta i låtvalet till en av de tre låtarna.