Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Annabelle

Bokbloggar - 24 Jun 18 kl. 15:16

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Warner Brothers stäms för The Conjuring-filmerna

Feber.se - 10 Apr 17 kl. 20:20

Författare vill att de ska bevisa att spöken finns Författaren Gerald Brittle har stämt filmbolaget Warner Brothers för deras film The Conjuring och spinoffer på den. Anledningen till detta är att Brittle skrev ett kontrakt med mediumet Lorraine Warren, vars dokumentation The Conjuring anses baseras på, när Brittle skrev sin bok The Demonologist i slutet på 1970-talet. Brittle anser därför att han har ensamrätt på historier baserade på Lorraine Warrens och hennes makes journaler och det kontrakt som Lorraine Warren senare skrev med Warner Brothers inte är giltigt.

Ny trailer för Annabelle: Creation

Feber.se - 03 Apr 17 kl. 18:48

Så här gjordes den onda dockan Här är den officiella trailern till skräckfilmen Annabelle: Creation vilket är en prequel till The Conjuring och numera en del av något som filmbolaget Warner Bros. valt att kalla The Conjuring Universe. Filmen handlar om en dockmakare som är besatt av skapa dockan Annabelle, en docka som inte helt oväntat är väldigt ond.

Annabelle Prop Replica Doll

GeekAlerts - 18 Aug 16 kl. 00:23

The Annabelle Prop Replica Doll is the perfect bedtime companion for your little angel… if you’re sick and twisted, with a serious desire to scar your child for life.

Astrid Lindgrens röst tar över Spotify

Nyhetspressen - 17 Mar 16 kl. 15:07

För tre år sedan kom hennes världsberömda sagor till Spotify. Nu intar även Astrid Lindgrens egen röst den populära streamingtjänsten. – Det känns extra roligt att kunna tillgängliggöra så många klassiska radioinspelningar, säger Annabelle Jönsson, chef för licensering på Sveriges Radio som har gjort inläsningarna, i ett pressmeddelande.

Tvillingarna föddes inte under samma år

Nyhetspressen - 01 Jan 16 kl. 21:45

En familj i Danmark födde sina tvillingar på nyårsnatten. Men Silas och Annabelle föddes på var sin sida om tolvslaget: Klockan 23.59 och 00.

Kesha klar för ”Jane the virgin”

UNDERBARACLARA - 01 Sep 15 kl. 21:43

Artisten Kesha är klar för en roll i den amerikanska dramakomediserien ”Jane the virgin”. Enligt Billboard ska hon spela huvudrollen Janes nya granne – den rockiga Annabelle. ”Vi är så glada över att Kesha ska vara med.

Ny trailer för Annabelle

Feber.se - 22 Aug 14 kl. 11:12

Ond docka Warner Bros. har släppt en ny trailer för den kommande skräckfilmen Annabelle. Filmen är en spin-off på James Wans The Conjuring och kommer att berätta historien om Annabelle-dockan.


Fler inlägg från Bokbloggar

Kallbrand

Bokbloggar - 6 timmar sedan