Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från UNDERBARACLARA

Annie Lööf träffar Metallklubben

UNDERBARACLARA - 28 Jun 13 kl. 11:24

Näringsministern har nu tackat ja till Metallklubben på Volvos inbjudan. När Volvo i april meddelade att de påbörjade en utredning om att flytta monteringen av [... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Han bygger några av världens starkaste lasrar

Feber.se - 8 timmar sedan

Motherboard träffar Styropyro Drake Anthony, eller Styropyro som han kallar sig på YouTube, bygger och experimenterar med lasrar och har över en halv miljon följare på sin kanal. Motherboard har åkt till Illinois för att träffa honom och se vad det är han egentligen pysslar med. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Löfven: "Bedrövad och förbannad"

Nyhetspressen - i förrgår: 14:57

Politikerna reagerar starkt efter de många bilbränderna i Västsverige. Centerpartiets Annie Lööf kallar dåden avskyvärda..

Annie Lööf: "Vi har inte ändrat oss en tum om SD"

Nyhetspressen - i förrgår: 06:31

Trots Moderaternas upprepade besked om att de är beredda att samtala med Sverigedemokraterna viker inte Centerledaren Annie Lööf. "Vi har inte ändrat oss en tum, vi kommer inte att förhandla eller samarbeta med SD", säger hon i en TT-intervju..

Annie Lööf: ”Jag har ingen förståelse för samvetsfrihet”

Nyhetspressen - 10 Aug 18 kl. 08:03

Centerpartiets ledare berättade tidigare i år att hon svängt i frågan om dödshjälp med motiveringen att vårdpersonal ska värna livet. Men när Världen idag frågar Annie Lööf om hennes syn på samvetsfrihet för barnmorskor vid aborter, är hållningen en helt annan. – Då behöver man inte jobba med det yrket, säger hon..

Ramberg: Annie Lööf kan bli statsminister om hon vill

Nyhetspressen - 10 Aug 18 kl. 08:10

De senaste månaderna har Ulf Kristersson framstått som den troligaste statsministern efter valet. Men Annie Lööf kan om hon vill snuva honom på posten som regeringschef, säger Ekots politiske kommentator Tomas Ramberg..

Moderaten: Annie Lööf  blir nästa statsminister 

Nyhetspressen - 09 Aug 18 kl. 11:55

Bra opinionssiffror och ett skickligt maktspel från C-ledaren Annie Lööf kan göra henne till nästa statsminister, menar en riksdagsledamot för M. Detta uppges nu oroa Ulf Kristersson, eftersom han då får konkurrens från båda håll. – M har varit oroliga för att bråka med C av den här anledningen, säger M-riksdagsledamoten.

Annie Lööf först ut i Tångahallen

Nyhetspressen - 08 Aug 18 kl. 05:30

Centerledaren Annie Lööf frågas ut när Vårgårda Möte 2018 inleds i kväll, onsdag. Annie Lööf är först i raden av partiledare som ska samtala med evangelist Britta Hermansson och pastor Robert Eriksson i Tångahallen. Under de följande två och en halv veckorna kommer även ledarna för de sju övriga riksdagspartierna.

Annie, 25, fick PMS på högstadiet – 10 år senare fick hon beskedet

Nyhetspressen - 04 Aug 18 kl. 12:17

På högstadiet försvann vännerna och Annie Stenmarker, 25, började skämmas för sina okontrollerbara känslor. Magontet, oroskänslorna och humörsvängningarna återkom varje månad. Trots att hon redan i tonåren förstod att hon lider av svår PMS var det inte förrän i mars i år som hon fick diagnosen.


Fler inlägg från UNDERBARACLARA

[PLUS] Spännande och magisk anime

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 12:15

Två tonåringar länkas samman på ett magiskt vis och byter kroppar med varandra.

[PLUS] Klaustrofobiskt drama

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 12:09

Dysfunktionella familjeband och surrealistiska målningar är framträdande inslag i det här polska...

[PLUS] Livfull skildring av Lenins resa

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 12:00

 Lenin var nog ­aldrig i länet, tror Folkbladets Mats Rosin som läst Catherine Merridales ”Lenins...

Skrapade i tv – storvinst till Bolidenbo

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 11:36

I morse blev det vinst till Bolidenbon Hamdi Al Hashedi, som kom till Sverige tillsammans med fru och barn för ett år sedan. För ett år sedan kom Hamdi Al Hashedi till Sverige. Tillsammans med fru och son hade de tagit sig från Jemen och Syrien, och bor nu i Boliden utanför Skellefteå.

Hon är universitetets nya biträdande rektor

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:55

Det är Anna Lindqvist som är lektor vid institutionen för tillämpad utbildningsvetenskap som är Umeå universitets nya biträdande rektor. – Det ska bli väldigt spännande att vara med och leda och utveckla en så fantastisk verksamhet som Lärarhögskolan.

Dubbla Jonasson i Tegs SK

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:50

Tegs SK meddelar via ett pressmeddelande att man förlänger kontraktet med forwarden Victor Jonasson. Han får sällskap av brorsan Alexander som ansluter från Björklövens J20-lag. – Alexander är en teknisk lirare som gillar att utmana och vi hoppas att han kan fortsätta att producera även på seniornivå.

Brr: så mycket ska påskvädret pendla

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:38

I morgon börjar påsken och det kommer att bli en omtumlande påsk enligt SMHI – vädermässigt. Längs kusten kommer temperaturen i länet hålla sig runt nollstrecket på dagarna. Men temperaturen kommer att sjunka till -8 grader natten mellan skärtorsdagen och påskafton.

Klart: Här är projekten som får naturvårdsbidrag

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:33

52 friluftslivs- och naturvårdsprojekt i Västerbotten får i år dela på 2,1 miljoner kronor. Det står klart när Länsstyrelsen i Västerbotten nu meddelar vilka som får Lona-bidrag. Det är 34 pågående och 18 nya projekt som får stöd från Lona, Lokala naturvårdssatsningen, som fördelas av Länsstyrelsen i Västerbotten.

[PLUS] Klart: Lövenforwarden får inte förlängt

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:19

En säsong i Björklöven. Nu får Joakim Högberg leta ny klubb. - Det är som det är, säger forwarden.

Västerbotten har flest höns i norra Sverige

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:08

Påsken står runt hörnet och då är det, som på andra svenska högtider, äggätardags. Då kan man undra varifrån äggen kommer. Till årets påskägg kommer hönan innan ägget, i alla fall i Västerbotten, som har flest höns av alla de fyra nordligaste länen.

[PLUS] Måste köra 130 mil för att hämta postpaketet

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:00

Köra 130 mil enkel väg för att hämta ett paket.

[PLUS] ”Vi har ansvar mot avsändaren”

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:00

Det säger Maria Ibsén, pressansvarig på Postnord.

[PLUS] Ekonomisk kris för konkurrenten

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 09:26

Sundsvall Hockey måste få in minst en miljon kronor innan månadsskiftet för att rädda föreningen,...

Umeåspelare på landslagsläger

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 09:24

P16- och P17-landslaget har kallat till Future Team-läger – med Umeå-inslag. Tre Umeåspelare och en Sunnanålirare är kallade till de respektive lägren. P17-landslaget samlas på Bosön den 19-21 april och där är Umeå FC Akademi-duon William Schultz och Ville Norrman samt Sunnanås Lucas Lindfors bland de 29 kallade spelarna.

Så gick L:s experiment att hitta nya politiker

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 09:19

Liberalerna i Västerbotten genomförde en valprocess med öppna nomineringar till de olika val. Har du någonsin funderat på att bli riksdagsledamot? Den frågan ställdes av Liberalerna till alla västerbottningar.