Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 App ger LEGO-byggförslag baserat på bitar du redan har - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

App ger LEGO-byggförslag baserat på bitar du redan har

Feber.se - 05 Jul 21 kl. 15:00

Oklart hur bra det funkar dock Brickit är en app som skannar in dina LEGO-bitar med hjälp av telefonens kamera. Appen ger dig sedan förslag på vad du kan bygga med dessa bitar med stiliga instruktioner och allt. Du hittar Brickit via länken nedan. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Några sällsynta Lego-byggsatser börjar säljas i morgon

Feber.se - 16 May 22 kl. 11:30

Lego-fans egna idéer kan bli förverkligade I morgon kommer Lego att dra igång en ny försäljning av några modeller som härstammar från det som Lego kallar för "Bricklink Designer Program". Det handlar om byggsatser som ursprungligen skickats in av lego-fans via Legos tjänst Lego Ideas och fått en andra chans att bli riktiga lego-modeller. I dagsläget tävlar nio stycken av modellbyggena att bli en av fem modeller som produceras.

Lego släpper Optimus Prime-byggsats

Feber.se - 12 May 22 kl. 16:30

Som kan transformera Lego och leksakstillverkaren Hasbro släpper nu en byggsats med Optimus Prime, Autobotsens ledare i Transformers. Precis som den riktige Optimus Prime så kan lego-versionen transfomeras mellan en lastbil och en robot. Byggsatsen består av 1508 legobitar och när den monterats ihop är den cirka 35 cm hög i robotläget.

Nya karaktärer släppta till Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Feber.se - 04 May 22 kl. 17:45

Spela som Ashoka eller någon från The Bad Batch För att uppmärksamma att det idag är Star Wars-dagen släpper Warner Bros. nya DLC:s till sitt Star Wars-spel Lego Star Wars: The Skywalker Saga. De två nya DLC:erna gör det möjligt att spela med några av karaktärerna från andra säsongen av The Mandalorian och The Bad Batch.

Lego firar 15 år med modulbyggen

Feber.se - 27 Apr 22 kl. 20:00

Ta en liten titt på vad som finns i Legos kassavalv I år firar Lego att man gett ut olika modulära husbyggen som lego-modeller i 15 år. Det handlar om serien som Lego kallar för "Modular Buildings" i vilken man gett ut en lång rad modeller som avbildar olika byggnader. Lego skriver om Modular Buildings: "2007 välkomnade vi en helt ny serie som riktade sig till en av våra favoritgrupper: vuxna LEGO fans (Adult Fans of LEGO, AFOL).

Modern Familjen Flinta-bil byggd i Lego

Feber.se - 25 Apr 22 kl. 21:00

Imponerande radiostyrt bygge Här kan ni kolla in ett Lego-bygge där YouTube-kanalen Brick Technology har använt sig av Lego Technics för att bygga en modern version av Familjen Flintas klassiska bil. Bilen är fjärrstyrd och försedd med dubbelstyrning och fjädrande hjul. I klippet ovan går Brick Technology igenom hur man byggt bilen från koncept till klar prototyp.

Lego visar upp Luke Skywalkers Landspeeder

Feber.se - 21 Apr 22 kl. 20:30

Släpps på Star Wars-dagen Lego har visat upp en ny version av den så kallade Land Speedern som Luke Skywalker glider omkring i den första av filmerna i den ursprungliga Star Wars-sagan. Landspeedern består av 1890 legobitar och färdigbyggd är den 50 centimeter lång. Det medföljer även två minifigurer vilka föreställer Luke Skywalker och roboten C-3PO.

Lego och Epic Games ska bygga ett metaverse

Feber.se - 08 Apr 22 kl. 09:30

Där barn ska kunna lattja runt i en virtuell värld Lego och Epic Games ser nu ut att hoppa på det så kallade metaverse genom en ny satsning som de båda företagen presenterade gemensamt igår. Det handlar om en slags virtuell värld som är tänkt att underhålla barn på olika sätt. Lego och Epic Games är sparsamma med detaljer om hur det hela kommer att se ut och fungera.

Nu släpps Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Feber.se - 07 Apr 22 kl. 16:00

Kolla in släpptrailern här Nu har det rätt försenade Lego Star Wars-spelet The Skywalker Saga släppts och här är en trailer som släpptes i samband med det. När spelet först presenterades av Warner Bros. Games var det sagt att spelet skulle dyka upp redan 2020.

Kolla in en vågmaskin i Lego

Feber.se - 31 Mar 22 kl. 20:30

Surfs up! Här kan ni kolla in ett rätt fiffigt legobygge där man använt lite lego-delar från Lego Technics för att bygga en vågmaskin. Vågmaskinen är byggd av YouTubern Grant Davis som skriver att det här är något som sysselsatt honom till och från under två års tid.

Ny trailer för LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Feber.se - 26 Mar 22 kl. 13:00

Samt en för LEGO Bricktales Den 5 april släpps äntligen LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Denna samling återberättar som bekant hela Skywalker-sagan vilket antagligen innebär att du får väldigt mycket LEGO-spel för pengarna. Samlingen innehåller fler än 300 spelbara karaktärer, mer än 100 fordon och 23 planeter som du kan utforska.


Fler inlägg från Feber.se

Niko åker till USA:s mest rasistiska by

Feber.se - 6 timmar sedan

Och hänger med ledaren för KKK YouTube-användaren Niko Omilana tänkte att det var en bra idé att åka till Harrison i Arkansas för att se om ryktet stämmer att det är en av de mest rasistiska byarna i USA. Bonus-Niko nedan. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Mike Myers pratar om sina ikoniska roller

Feber.se - 7 timmar sedan

Schwing! Den kanadensiska skådespelaren Mike Myers pratar här med GQ för att gå igenom några av de roller han spelat under sin karriär. Det snackas bland annat om filmer som Wayne's World, Austin Powers: Hemlig internationell agent, En brud på hugget och så klart Shrek.

Boeings rymdfarkost lyckades docka med ISS

Feber.se - 8 timmar sedan

Historisk bedrift I förrgår kväll svensk tid skickade NASA och Boeing upp rymdfarkosten CST-100 Starliner till rymden för at docka med den internationella rymdstationen ISS. Natten till i dag lyckades Starlinern docka med ISS för första gången utan några större problem. Tanken är att Starliner, tillsammans med SpaceX Crew Dragon, ska ta hand om transporter av astronauter samt material till och från ISS.

Norman Reedus bekräftar mer Death Stranding

Feber.se - 9 timmar sedan

Hurra? Skådespelaren Norman Reedus nämnde nyligen i en intervju att han har börjat jobba på en uppföljare till spelet Death Stranding. Norman spelade som bekant huvudrollen i första spelet så någonstans känner man ju att han borde ha koll.

Chris Harris kör sin gamla Lotus Exige S1

Feber.se - 10 timmar sedan

Gammal kärlek rostar aldrig Lotus Exige är en renodlad sportbil utan massa lullull men desto mer proppad med körglädje. En sån hade Chris Harris möjligheten att få låna i ett halvår när den var ny och han adderade runt 2400 mil på mätaren. Det var 20 år sedan men nyligen återförenades han med bilen en stund och så här såg det ut.

Snapchat verkar få föräldrakontroller

Feber.se - 11 timmar sedan

Lite sent kanske... Snapchat verkar ha en ny funktion på gång som ska ge den populära appen föräldrakontroller. Techcrunch rapporterar nämligen att appen kommer få något som heter Family Center som ska ge vårdnadshavare kontroll över vad deras barn har för kontakter i appen.

En första trailer för Tre tusen år av längtan

Feber.se - 12 timmar sedan

Ny film av George Miller I går släpptes den första trailern för George Millers nya film Tre tusen år av längtan med Idris Elba och Tilda Swinton i huvudrollerna. Filmen är ett romantiskt fantasydrama som följer en forskare som, under ett besök i Istanbul, träffar på en ande som kan ge henne tre stycken önskningar. Dr Alithea Binnie (Tilda Swinton) är nöjd med livet och ser på världen med en sund skepsis.

Spela lite Star Citizen

Feber.se - 13 timmar sedan

Samt Fractured Online och Stellaris Om man vill kolla in evightsprojektet Star Citizen för att se om det är skoj eller ej så kan du just nu prova det helt utan extra kostnad. I går drog spelet nämligen igång ännu en Invictus Launch-vecka där du kan prova fler än 100 rymdskepp fram slutet av månaden. Om man nu istället vill spela ett strategispel i rymden utan att betala något så kan du prova Stellaris som är helt gratis på Steam denna helg.

Vattenfall får bygga vindkraftspark i Östersjön

Feber.se - 14 timmar sedan

Svenska delen av Östersjön då Regeringen gav i veckan tummen upp för bygget av en stor vindkraftspark i Östersjön. Denna park ska byggas i Kriegers flak som ligger ungefär 30 kilometer söder om Trelleborg. Bygget beräknas vara klar någon gång under 2028 och tanken är att parken ska årligen generera 2,3–2,8 TWh vilket är ungefär 20 procent av Skånes förbrukning i dag.

Kolla in de första minuterna från S04 av Stranger Things

Feber.se - 15 timmar sedan

Snart är det dags Nu är det mindre än en vecka kvar till den fjärde säsongen av Stranger Things har premiär. Redan nu kan man dock få sig en liten aptitretare eftersom Netflix under gårdagen släppte de första åtta minuterna från denna säsong. Denna säsong kommer sändas i två delar där den första delen släpps den 27 maj och den andra delen den 1 juli.

Vi har snackat med Sonos chefsdesigner Aki Laine

Feber.se - Igår: 21:00

Om nya Ray och färgerna på Roam I veckan var jag i Köpenhamn för att kolla in Sonos senaste tillskott Ray, men även lite nya färger på lilla Roam. På plats för att presentera nyheterna var även Aki Laine, Director of Industrial Design på Sonos. På ren svenska är det han som är ansvarig för att Sonos produkter ser ut som de gör och, enligt mig, håller ihop så otroligt bra.

Netflix lanserar Mystery Box

Feber.se - Igår: 20:30

Funktion för barn med beslutsångest Netflix lanserar nu en ny funktion för barn som heter Mystery Box som på ett roligt och interaktivt sätt ska göra det lättare för barn att upptäcka nya filmer och serier baserat på vad barnen tidigare tyckt om att titta på. I mitten av titlarna i barnets favoritrad, syns en glittrande mystisk låda märkt med “New For You”. I lådan gömmer sig en karaktär kopplad till den nya titeln som presenteras för barnen.

Ny trailer för Prehistoric Planet

Feber.se - Igår: 20:00

David Attenborough visar dinosaurier på Apple TV+ Här kommer en ny trailer för Apples tv-serie Prehistoric Planet, en serie där programledaren David Attenborough kommer ta med tittarna på en resa 66 miljoner år tillbaka i tiden. Det innebär givetvis att det kommer att synas massvis med dinosaurier och annat djurliv som inte längre finns idag. Apple skriver om serien: "Experience the wonders of our world like never before in this epic docuseries from Jon Favreau and the producers of Planet Earth.

Snapdragon presenterar chippet 8 Plus Gen 1

Feber.se - Igår: 19:30

Flaggskeppens flaggskepp Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 har varit Android-världens toppchip hittills under 2022, men inte länge till, då Qualcomm nu visar upp Qualcomms Snapdragon 8 Plus Gen 1. Qualcomm säger att chippet erbjuder 10 procent snabbare CPU-prestanda och 10 procent snabbare GPU-klockhastigheter, samtidigt som den använder 15 procent mindre ström för "nästan 1 timmes" extra spelande. Chiptillverkaren säger att förbättringarna i både prestanda och effektivitet innebär att chippet kan bibehålla sin prestanda under längre perioder.

En BMW E61 M5 som fått manuell låda

Feber.se - Igår: 19:00

Den perfekta kombin? Helgalna dagisexpressen BMW E61 M5 blir ännu lite mer galen om man byter ut automatlådan mot en manuell. Då får man något som BMW aldrig skapade själva, och kanske även världens bästa kombi?