Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Apple-chef snackar nya AirPods Pro - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Apple-chef snackar nya AirPods Pro

Feber.se - 25 Nov 22 kl. 17:30

Och varför de inte fick stöd för lossless Innan Apple släppte nya generationen AirPods Pro ryktades det att dessa kanske skulle få stöd för någon typ av lossless-ljud. I slutändan stämde inte ryktena och i en ny intervju med tidningen What Hi-Fi berättar Apple-ingenjören Esge Andersen om varför de fortfarande använder sig av Bluetooth och AAC: "It is important to understand that we can still make big strides without changing the codec. And the codec choice we have there today, it's more about reliability. So it's about making something robust in all environments. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nya MacBook Pro med 512 GB lagring har en långsammare SSD

Feber.se - 25 Jan 23 kl. 11:00

Har två istället för fyra NAND-chip När MacBook Air och Pro med M2-chippet släpptes fick vi reda på att Apple hade använt färre NAND-chip för de modeller med 256 GB lagring, vilket innebar att läs- och skrivhastigheterna inte riktigt nådde samma nivå som när fler chip används. Nu visar det sig att samma sak gäller för den nya MacBook Pro med M2 Pro/Max. 9to5Mac har testat både den gamla 14-tums MacBook Pro med 512 GB lagring som hade skrivhastighet på cirka 3900 MB/s och läshastighet på 4900 MB/s, och den nya M2 Pro med 512 GB där siffrorna istället ligger på cirka 3100 MB/s respektive 3000 MB/s.

Apple släpper nytt Apple Watch-band

Feber.se - 24 Jan 23 kl. 16:30

Tillsammans med en ny urtavla Apple har tidigare släppt ett gäng band till Apple Watch med temat Black Unity – och nu får vi ännu ett band. Bandet är av typen sportloop och ordet ”unity” är inflätat i bandet. Bandet kostar 595 kronor och finns att köpa på Apple Store nu.

Medier tycker till om nya MacBook Pro med M2 Pro och Max

Feber.se - 23 Jan 23 kl. 20:00

Stabil uppgradering – men inte jättemycket nytt Nya MacBook Pro med M2 Pro och Max släpps inte förrän imorgon, men vi har redan nu fått ta del av några första intryck av de uppdaterade datorerna från Apple. Kort sagt är den enda stora nyheten de nya uppgraderade chippen som förstås är snabbare och mer effektiva än förra generationen. Perfekt uppgradering om du sitter med en Intel-MacBook, men kanske för lite skillnad för en uppgradering från M1 Pro eller M1 Max.

OnePlus Buds Pro 2 stödjer spatial audio-finessen i Android 13

Swedroid.se - Allt om Google Android - 23 Jan 23 kl. 18:01

OnePlus har via pressmeddelande berättat att kommande Buds Pro 2 är en av de första hörlurarna som stödjer spatial audio-funktionen i Android 13. Tillverkaren menar att hörlurarna kommer ”sätta en ny standard för rumslig ljudstabilitet”. Detta rumsliga ljud är tänkt att ge en biokänsla vid filmtittande och erbjuda en slags surroundljud.

Apple Music Classical verkar fortfarande vara på gång

Feber.se - 20 Jan 23 kl. 18:30

Ny kod hittad i iOS 16.3 Apple verkar fortsätta med utvecklingen av en ny musikstreaming-app speciellt avsedd för klassik musik. Dolda referenser till musikappen upptäcktes i en betaversion av Apple Music-appen för Android och i iOS 15.

Apple släpper källkoden till Lisa

Feber.se - 20 Jan 23 kl. 11:00

Datorn fyllde 40 år igår Den 19 januari fyllde den gamla Apple-datorn Lisa 40 år, och i samband med det släpper Apple källkoden till datorn. Källkoden är tillgänglig under ett akademiskt licensavtal från Apple, som begränsar användningen till "icke-kommersiell, akademisk forskning, pedagogisk undervisning och personliga studieändamål". Hansen Hsu, museiintendent för Software History Center på Computer History Museum, skriver så här i ett pressmeddelande: "The release of the Apple Lisa was a key turning point for the history of personal computers.

Skulle nya MacBook Pro egentligen lanseras förra året?

Feber.se - 18 Jan 23 kl. 14:45

Url på Apples sajt tyder på det Igår presenterade Apple som bekant en ny Mac mini och nya MacBook Pros, alla med M2-chip. För att presentera dessa ordentligt släppte Apple samtidigt en videopresentation, där de pratar om de nya produkterna. Vissa har dock reagerat på att videons webbadress säger "2022", trots att det nu är 2023.

iPhone eller iPad krävs för att godkänna Apple TV:s villkor

Feber.se - 18 Jan 23 kl. 09:00

Det låter ju väldigt dumt Flera Apple TV-användare har uppmärksammat att tvOS 16 nu kräver en iPhone eller iPad för att utföra vissa saker på Apples tv-manick. Det ska bland annat handla om att godkänna Apple TV:s villkor och att en begäran om att uppdatera användarens Apple ID skriver 9to5Mac. För att kunna godkänna villkoren på Apple TV krävs att användaren även har en iPhone med iOS 16 eller en iPad med iPadOS 16 som är inloggad på samma Apple-konto som Apple TV:n.

Fetaste MacBook Pro kostar nu 87.000 kronor

Feber.se - 18 Jan 23 kl. 07:30

Den billigaste går för 17.500 kronor Igår presenterade Apple nya Macbook Pro-modeller och de kan bli riktigt dyra om man maxar konfigurationen för dessa. Väljer man att införskaffa sig den nya 16-tumsmodellen av Macbook Pro med 96GB RAM-minne och 8TB lagringsminne går denna loss på hela 86.

Apple presenterar ny Mac mini

Feber.se - 17 Jan 23 kl. 14:30

Med M2 eller M2 Pro Nu har Apple uppdaterat sin minsta stationära dator Mac mini med nya chip. Den nya modellen kommer att komma i två olika varianter. Den ena med M2, och den andra med den kraftfullare M2 Pro.


Fler inlägg från Feber.se

Microsoft, Nintendo och Sony sägs skippa årets E3-mässa

Feber.se - 1 timme sedan

Ingen av konsoltillverkarna verkar komma till den stora spelmässan Spelsajten IGN uppger att varken Microsoft, Nintendo eller Sony planerar att vara med på den stora spelmässan Electronic Entertainment Expo (E3) i år. Det innebär med andra ord att ingen av tillverkarna av världens mest populära spelkonsoler, Xbox, Nintendo Switch och PlayStation, kommer att närvara på mässan. Det handlar fortfarande om rykten men om de stämmer skulle det inte vara helt överraskande.

Toyota sålde flest bilar i världen förra året

Feber.se - 2 timmar sedan

10,5 miljoner exemplar Toyota fortsätter att vara världens största biltillverkare och trots att de inte sålde fler bilar förra året behöll de sin placering i toppen. 10.438.

William populäraste namnet på nyfödda förra året

Feber.se - 2 timmar sedan

Astrid toppar namnlistan för nyfödda flickor Idag presenterade SCB statistik över vilka tilltalsnamn som var populärast bland föräldrar att ge sina nyfödda barn förra året. Det absolut mest populära namnet var William som gavs till 690 barn förra året. 603 flickor döptes till Astrid vilket gjorde namnet till det mest populära bland nyfödda flickor 2022.

SmartThings-appen på iOS har nu stöd för Matter

Feber.se - 3 timmar sedan

Äntligen? För dig som använder en iPhone för att kontrollera ditt smarta hem med Samsungs SmartThings kommer här en god nyhet – appen har nämligen nu fått stöd för den nya standarden Matter. Stödet för Matter rullade ut för Android-appen i slutet av förra året, och Samsung lovade tidigare att uppdatera iOS-appen under januari, vilket man nu lyckats göra med en dag tillgodo.

DIGG lämnar förslag för statlig e-legitimation

Feber.se - 3 timmar sedan

Ska fungera som ett komplement till de privata alternativen DIGG, den statliga myndigheten för digital förvaltning, har tagit fram ett förslag på en säker och tillgänglig statlig e-legitimation som de publicerade igår. Tanken bakom den statliga e-legitimationen är att den ska komplettera de e-legitimationer som redan idag används på den svenska marknaden. Utredningen visar att runt en miljon människor i Sverige saknar e-legitimation och att det behövs åtgärder för att få ihop helheten i det e-legitimationssystemet.

Ford sänker priset på Mustang Mach-E

Feber.se - 4 timmar sedan

Med upp till 5900 dollar Ford planerar att skala upp tillverkningen av den eldrivna suven Mustang Mach-E rejält och för att kunna vara med och konkurrera efter Teslas stora prissänkning har de nu även justerat sina priser för modellen. Inte lika mycket som Tesla dock, men upp till 5900 dollar har priset sjunkit i alla fall. Mest pengar sparar man på GT Extended Range som går från 71.

Trailer för The Boogeyman

Feber.se - 4 timmar sedan

Mer Stephen King-skräck på ingång I sommar är det dags för ännu en skräckfilm som baseras på ett av Stephen Kings verk. Den här gången handlar det om The Boogeyman, en novell som King skrev 1973 och som ingår i hans novellsamling "Dödsbädden" (Night Shift) som kom på svenska 1985. Handlingen i filmatiseringen av The Boogeyman kretsar runt en familj där mamman i familjen nyligen dött.

Trailer för Murder Mystery 2

Feber.se - 15 timmar sedan

Adam Sandler och Jennifer Aniston löser brott igen Här kommer trailern för efterföljaren Murder Mystery, filmen som var en stor framgång för Netflix 2019. I uppföljaren, som fått titeln Murder Mystery 2, har Nick och Audrey Spitz (Adam Sandler och Jennifer Aniston) blivit privatdetektiver på heltid och gör sitt bästa för att hitta uppdrag till sin detektivbyrå. När de blir inbjudna till en väns bröllop vill det sig dock inte bättre än att de plötsligt befinner sig mitt i kidnappningsdrama som de åtar sig att försöka lösa.

Gamla Tesla Roadster mot Lotus Elise

Feber.se - 16 timmar sedan

Hur står sig Teslan mot bilen den baseras på? Teslas första modell heter Roadster och det är en Lotus Elise som man slängde ut förbränningsmotorn ur och gav en annan kaross och elmotor. Roadster hade mer effekt än Elise men vägde också mer då ett batteripack även behövde få plats.

Mercedes-Benz först ut i USA med självkörning i nivå tre

Feber.se - 16 timmar sedan

Spela Tetris medan du sitter i förarstolen Det finns fem nivåer av autonomi för självkörande bilar – vid nivå tre finns det inget krav på att händerna är på ratten, du behöver heller inte fokusera på vad som händer på vägen vilket är ett krav vid nivå två. Mercedes-Benz teknik Drive Pilot, som är av sorten nivå tre, har nu godkänts i delstaten Nevada i USA. Dock endast i hastigheter upp till cirka 65 km/h.

Nothing Phone 2 ska släppas i år

Feber.se - 17 timmar sedan

Carl Pei bekräftar Förra året släppte det nya företaget Nothing sin första telefon med Nothing Phone (1), med sin speciella baksida med led-belysning och sitt låga pris lyckades telefonen charma vissa kritiker. Nu berättar företagets vd Carl Pei för Inverse att Nothing kommer att släppa en efterträdare till telefonen i år. Prioriteten är att lansera telefonen i USA direkt, något som dröjt ett bra tag med Phone (1).

Trailer för Hitman World of Assassination

Feber.se - 17 timmar sedan

Alla Hitman-spel i ett och samma paket I slutet av förra veckan släppte IO Interactive Hitman World of Assassination vilket är Hitman 3 i en omförpackad version som även inkluderar Hitman och Hitman 2. Spelare som redan har införskaffat Hitman 3 kan uppgradera detta gratis till Hitman World of Assassination för att få de två tidigare titlarna i serien. I samband med att Hitman World of Assassination släpps kommer även Hitman och Hitman 2 att plockas bort från spelbutiker.

Nevs har fått nya ägare

Feber.se - 18 timmar sedan

Oklart vilka dock 2012 tog Nevs över Saab Automobiles fabrik i Trollhättan men som ni säkert alla redan vet blev det inget återupplivande av Saab. Tanken var först att bygga eldrivna Saabar men fokus har sedan dess ändrats till att utveckla mjukvara för självkörande fordon istället. De senaste åren har Nevs ägts av det kinesiska fastighetsbolaget Evergrande och i höstas skrev vi om de ofantliga skulder Evergrande hade.

Långtids-test av Intels Arc-grafikkort

Feber.se - 18 timmar sedan

Hur mycket sämre är Intels grafikkort? Vi har tidigare skrivit om Linus Tech Tips tester av Intels Arc-produkter, då handlade det dock om en laptop, men denna gång har både Linus och Luke testat grafikkortet Arc A770 under en längre period hemma. Resultatet?

Ännu fler koncept till elbilsmässa

Feber.se - 18 timmar sedan

Från Hyundai, Audi och Mini Ännu fler konceptbilar är klara för elbilsmässan eCarExpo som går av stapeln nu i helgen. Tidigare har vi berättat att Volkswagen kommer med sin ID. Life, Skoda med sin Vision 7S och Polestar med sin Precept.