Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Arthur: gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem

Bokbloggar - 27 Apr 20 kl. 06:02

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Trailer för Jungle Cruise

Feber.se - 10 Mar 20 kl. 16:20

The Rock tar en tur i djungeln Disney har släppt en trailer för sommarens stora äventyrsfilm som går under namnet Jungle Cruise, som baseras på åkturen med samma namn på Disneys nöjesparker. I filmen får vi möta den upptäcktsresande Lily Houghton, spelad av Emily Blunt, som beger sig ut i djungeln på en forskningstripp där hon möter den karismatiske flodbåtskaptenen Frank, spelad av Dwayne Johnson. Jungle Cruise har premiär 24 juli.

Kriga i djungeln i nästa Battlefield V-kapitel

Feber.se - 30 Jan 20 kl. 14:20

Chapter 6: Into the Jungle drar igång 6 februari EA verkar fokusera ordentligt på Apex Legends för tillfället, men det betyder inte att speljättens andra FPS-titlar får lite kärlek. DICE och EA har nu berättat att nästa Tides of War-kapitel kommer släppas nästa vecka och med det kommer vi få tillgång till lite grönare banor. Into the Jungle kommer, inte helt oväntat, låta oss kriga i djungeln på den nya banan Solomon Islands.

Vad hände med Jerusalems tempel och tempelplatsen?

apg29 - 09 Nov 19 kl. 23:44

Templet var så rustikt byggt, att det såg ut att vara omöjligt att förstöra det. Men det skedde ändå vid Jerusalems förstöring år 70 e. Kr.


Fler inlägg från Bokbloggar

Säg nåt då!

Bokbloggar - 11 timmar sedan

Tiggarens hand

Bokbloggar - 11 timmar sedan