Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

At the Mountains of Madness av H. P. Lovecraft

Bokbloggar - 13 Jul 18 kl. 05:48

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ny trailer för Call of Cthulhu

Feber.se - 13 Jun 18 kl. 14:45

Madness is not a curse! Focus Home Entertainment och utvecklarna Cyanide bestämde sig för att släppa en ny trailer för det kommande Lovecraft-baserade spelet Call of Cthulhu i samband med E3. I trailern får vi se en glimt av miljöerna i spelet, medverkande karaktärer och en skvätt galenskap.

Tesla vs Lovecraft på ingång till konsol

Feber.se - 08 Mar 18 kl. 15:00

Från gänget bakom Crimsonland och Neon Chrome Tesla vs Lovecraft släpptes i slutet av januari på Steam, men spelet är också på ingång till Playstation 4 och Xbox One. Spelet har utvecklats av 10tons som tidigare levererat det klassiska Crimsonland samt Neon Chrome. Tesla vs Lovecraft är, precis som 10tons tidigare spel, en twin stick shooter vilket betyder att du praktiskt taget endast använder spakarna på handkontrollen för att springa runt och skjuta fiender.

Fler döda i Tennesseebränderna

Nyhetspressen - 01 Dec 16 kl. 00:38

Sju personer har bekräftats döda i de häftiga bränderna i närheten av nationalparken Great Smoky Mountains i Tennessee. Tre personer hittades i ett hem, den fjärde i ett utbrunnet hotell och ytterligare tre i samma område, uppger Knoxville News Sentinel..

Lagom retro och lagom nu från millenniegenerationens Elvis

Nyhetspressen - 26 Nov 16 kl. 08:53

Med förra albumet "Beauty behind the madness" lyckades kanadensiske artisten The Weeknd ta sig in i Guinness rekordbok med det mest strömmade albumet på Spotify under ett år. Nu är Abel Tesfaye som han egentligen heter tillbaka med "Starboy" och Kulturnytts Tali da Silva har lyssnat..

Joker Self Portrait in a Sphere of Madness T-Shirt

GeekAlerts - 13 Nov 16 kl. 18:05

Take a close look at madness, or at least the reflection of it, with the Joker Self Portrait in a Sphere of Madness T-Shirt. Inspired by M. C.

Flygplatsen i Sälenfjällen försenas

Nyhetspressen - 04 Oct 16 kl. 09:15

– Vi avvaktar ett positivt besked från EU avseende den statliga finansieringen av Scandinavian Mountains, flygplatsen mellan Sälen och Trysil. Så fort vi har fått beskedet sätter vi spaden i jorden. Fygplatsen innebär en stor potential för tillväxt inom turistnäringen i regionen..


Fler inlägg från Bokbloggar