Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Atari verkar vilja göra större spel igen

Feber.se - 06 Jul 21 kl. 12:20

Skiftar fokus från free to play- och mobilspel Det anrika spelföretaget Atari verkar vara sugna på att återgå till sin forna storhetstid. Atari har den senaste tiden fokuserat på free to play-spel och spel till mobiler, men nu har företagets nya VD Wade J. Rosen, som tillsattes i våras, meddelat att det är dags för ändring och att företaget kommer börja fokusera på premiumspel till PC och konsol. Med specifikt säger Wade detta: Our intent with any gaming experience is to provide accessible and joyful moments of meaningful play. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

The Lord of the Rings: Gollum verkar inte jättebra

Feber.se - 26 May 23 kl. 08:00

Toksågas lite överallt Sagan om Ringen-spelet The Lord of the Rings: Gollum, där man spelar som Gollum, släpptes nyligen och inte helt oväntat verkar det inte direkt vara ett jättebra spel. I princip alla recensioner för spelet toksågar det och just nu har det 40 av 100 på Metacritic, vilket inte direkt är jätteimponerande. Det är inte bara mängden av tekniska och grafiska problem som recensenter inte verkar gilla utan själva spelet påstås generellt vara helkass.

Att göra i Nora – 12 tips till trästaden i Bergslagen

Freedomtravel - 25 May 23 kl. 06:00

Vad kan man göra i Nora? Denna charmiga lilla trästad, som ligger fint vid Norasjön i Bergslagen, bjuder på allt från tåg och trähus till glass och mordvandringar. Vi har samlat våra bästa tips på upplevelser och sevärdheter i Nora.

Kameran på Surface Pro X har slutat fungera

Feber.se - 24 May 23 kl. 15:15

Verkar vara någon slags datumbugg Flera användare av Surface Pro X uppger på både Reddit och i Microsofts forum att kameran på deras Surface-laptops inte längre fungerar. The Verge bekräftar att kameran på flaggskeppsmodellen i Microsofts Surface-serie har slutat fungera även för dem. Microsoft har än så länge inte kommenterat varför det inte längre går att göra videosamtal med Surface Pro X eller något annat som har med kameran att göra.

Att göra i Hjo – 12 tips till trästaden vid Vättern

Freedomtravel - 23 May 23 kl. 06:00

Vad kan man göra i Hjo? Denna fina lilla trästad vid Vättern är en riktig pärla med vackra trävillor, ångbåtsturer och glass i stora lass. Vi har nu samlat våra bästa tips på upplevelser och sevärdheter i Hjo.

Blizzard anordnar BlizzCon i år

Feber.se - 21 May 23 kl. 11:00

Första gången sedan 2019 I veckan meddelade Blizzard att de kommer att arrangera Blizzcon på riktigt i år igen. Någon riktig version av mässan har det inte blivit sedan 2019 på grund av en kombination av COVID-19 och diverse anklagelser om sunkig arbetsmiljö. Men allt det verkar ha sopats undan nu och den 3 till 4 november kommer det att bli Blizzard-fest i Anaheim.

Nu kan du spela Death Stranding igen

Feber.se - 20 May 23 kl. 08:00

Helt gratis då Om man nu har missat det tokfascinerande spelet Death Stranding så kan man numera äga det utan att betala en endast krona eftersom det är gratis på Epic Game Store just nu. Spelet har varit gratis där tidigare men om man nu missade det då så kan man ju passa på nu istället. Värt att nämna är att det inte är Directors's Cut-versionen av spelet men man kan uppgradera till den versionen för endast 45 kronor just nu, vilket jag skulle vilja påstå är värt det.

Att göra i Eksjö – 11 tips till trästaden i Småland

Freedomtravel - 20 May 23 kl. 06:00

Vad kan man göra i Eksjö? Denna småländska stad, som brukar kallas ”den unika trästaden” bjuder på charmiga miljöer, mysiga fik och massor av historia. Vi har vi nu samlat våra bästa tips på upplevelser och sevärdheter i Eksjö.

ChatGPT används för att göra NPC:er mera verkliga

Feber.se - 19 May 23 kl. 16:00

Kolla in snack med icke spelbara karaktärer i Fallout New Vegas Här kan ni kolla in hur det skulle kunna se ut om icke spelbara karaktärer, så kallade NPC:er, gavs "liv" med hjälp av artificiell intelligens. Det är en moddare som låtit NPC:er i Fallout New Vegas få möjlighet att samtala med spelaren med hjälp av OpenAI:s ChatGPT och en autogenererad röstsyntes. Moddaren och YouTubern "jedijosh920" säger att det tar allt mellan 30 sekunder till 2 minuter att generera NPC:ernas dialog, något som gör att det i dagsläget antagligen skulle bli lite för segt för att implementera teknik som den här på riktigt i spel.

Nu kan du testa spel på Steam gratis

Feber.se - 17 May 23 kl. 18:00

Spela Dead Space gratis i 90 minuter Steam har börjat testa att låta spelare ladda hem spel och testa dem gratis i 90 minuter var på de kan besluta sig för att köpa spelet eller inte. Initialt finns bara Dead Space tillgängligt att testa gratis men Gamespot skriver att även andra spel kan komma att inkluderas i framtida tester. Testet med att låta spelare ta del av Dead Space gratis i 90 minuter kommer att vara tillgängligt fram till 29 maj.

Att göra i Mariefred – 17 tips till en charmig pärla

Freedomtravel - 16 May 23 kl. 06:00

Vad kan man göra i Mariefred? Denna charmiga lilla pärla bjuder på allt från slott och mysiga gränder till museijärnväg och ångbåt. Vi har vi nu samlat våra bästa tips på upplevelser och sevärdheter i Mariefred.


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - 31 May 23 kl. 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.