Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bloggkommentatorerna

Att festa eller inte?

Bloggkommentatorerna - 22 Jun 13 kl. 13:24

Hoppas att ni hade en fin midsommarafton igår. Jag har firat nykter i år faktiskt och varit en sådan där redig jävel. Jag sprang till och med 9 km tidigt i morse. Andra som inte har festat är Michaela Forni, Alabama och de gravida bloggarna så klart. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Av: 5 storstäder för påskresan | FREEDOMtravel Reseblogg

Freedomtravel - 29 Mar 17 kl. 06:00

[…] För dig som vill se pampig arkitektur eller festa loss i Europas coolaste ruinbarer. Läs gärna våra tips om 5 upplevelser i Budapest.

TFF-veteranen Haynes: ”Nu blir det fest”

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 17:11

Efter sex år är Trelleborg tillbaka i allsvenskan..

Nu kan Öster fira: "Vi ska festa hela natten"

Nyhetspressen - 30 Oct 16 kl. 01:08

Öster är tillbaka i hetluften. Här firar spelarna comebacken till de roliga matcherna. – Vi ska festa hela natten, säger segerskytten Karl-Johan Lindblad, 24.

En paus i parken

Nyhetspressen - 10 Sep 16 kl. 15:37

Årets upplaga ”Festa Via 190” rullade igång under lördagen. Och trafikanterna på vägen bjuds på hela sju mil av smultronställen. Helgens gatufest, ”Festa Via 190”, sträcker sig genom fyra kommuner, från nordöstra Göteborg till Nossebro.

Kanotister firar med HH-paddling

Nyhetspressen - 09 Sep 16 kl. 19:00

Föreningen Helsingborgskanotisterna fyller 80 år och firar tillsammans med kollegerna i Helsingör. Hur? Genom att paddla mellan städerna och festa på båda sidor..

Helsingborg ska festa som aldrig förr

Nyhetspressen - 25 Jan 16 kl. 17:04

Stadsfesten Hx, Eskilscupen och gatuteaterfestivalen - samtidigt. Helsingborg laddar för en superweekend i augusti..

Några trailers från Jump Festa 2016

Feber.se - 21 Dec 15 kl. 10:00

Kingdom Hearts och Star Ocean 5 Under Jump Festa 2016-jippot förra veckan så släppte Square Enix en ny Kingdom Hearts-trailer där man både visar upp Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue och lite Kingdom Hearts III. Om man bara vill se Kingdom Hearts III-delen så är det bara till att spola fram till 3:38 i klippet ovan.

”Livet är en fest” släpps som podd

UNDERBARACLARA - 18 Dec 15 kl. 20:22

Den hyllade musikhistoriska radioserien ”Livet är en fest” ska släppas som podd för nedladdning under sex månaders tid. Dessutom kommer den uppföljande serien ”Festen fortsätter” också att göras tillgänglig i poddformat. ”Livet är en fest” gjordes av Stefan Wermelin, Staffan Schöier och Anders Löwstedt och började sändas i P3 2000.

Scott Disick är snart tillbaka på nattklubben igen!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 27 Nov 15 kl. 17:00

Är Scott Disick verkligen redo att börja festa igen?


Fler inlägg från Bloggkommentatorerna

Tillbaka

Bloggkommentatorerna - 12 Jan 17 kl. 09:34

Idag är det exakt nio år sedan vi drog igång projektet Bloggkommentatorerna. Vi hade pratat om det ett tag, och den 12 januari 2008 startade vi bloggen på blogg.se.

Vackert

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 20:50

Sagolikt vackert på Sri Lanka där Nicole Falciani är. Drömmer mig gärna bort till liknande platser vid den här typen av årstider. Det är precis som om min hjärna lurar mig, för när jag har surfat omkring och tittat på paradisbilder så är jag lite nöjdare efteråt.

Kommande gala

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 17:40

Januari är ju galornas tid. Så kul för dem som är där, så trist för folk i tv-soffan. Men allt är ju skit i januari, så varför inte en sövande tv-tablå också?

Kärlekstips

Bloggkommentatorerna - 10 Jan 17 kl. 10:41

Lyssnade precis på den finaste kärlekshistorien, på P4 dokumentär. “Han längtade efter henne i 50 år”. Den gick av någon anledning rakt in i hjärtat.

Kissie inläsaren

Bloggkommentatorerna - 09 Jan 17 kl. 18:11

Kissie har varit och testat rösten inför att eventuellt läsa in sin bok som ljudbok. Rösten visade sig passa, och snart ska hon spela in den. Jag tror att en bok oftast läses in av någon annan än författaren.

Svår barnlitteratur

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 20:06

Ett päron till morsa har varit på barnbio och börjat lipa. Bamse och häxans dotter. Den har jag också sett och blev inte särskilt berörd.

Hjälpa varandra

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 15:19

Januari

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 17 kl. 17:52

De senaste dagarna har det varit mitt värsta väder här på västkusten. Flera minusgrader och ganska blåsigt, som sedan övergick till snöblandad nederbörd. Vet ni vad jag gör då, efter att jag andats i en påse?

De 400 förälskelserna

Bloggkommentatorerna - 06 Jan 17 kl. 19:15

Den här äldre mannens råd till Elaine tycker jag var oerhört bra. Det är precis så jag tänker nämligen. Haha!

Göra något kul

Bloggkommentatorerna - 05 Jan 17 kl. 15:15

Listor över nyårslöften fortsätter att levereras. Kenza levererade igår sin långa lista och den är inte särskilt utmärkande. Nästan alla listor jag har sett (på stora men framförallt små bloggar) liknar varandra.

Låtsas vara vänner

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 22:13

Det här inlägget om Underbara Claras låtsaskompisar roar mig enormt. Det rör sig alltså inte om låtsasmänniskor, utan verkliga personer som Clara vill vara vän med. Sån igenkänningsfaktor eftersom jag och Anna-Maria alltid pratade om såna när vi lärde känna varandra!

Ödehus

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 15:52

Egoina har varit i Norge och besökt släktingar i julhelgerna. När jag läser hennes inlägg om den övergivna byggnaden så bultar hjärtat lite. Jag har precis läst ut en Kepler-deckare (Sandmannen) och den var så sjukt spännande att jag var tvungen att läsa mig till sömnbrist.