Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Att läsa Joyce Carol Oates – lika nödvändigt som alltid

Bokbloggar - 05 Nov 19 kl. 12:55

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hygiea kan vara solsystemets minsta dvärgplanet

Feber.se - 29 Oct 19 kl. 19:20

Astronomer föreslår att asteroid får dvärgplanetstatus Astronomer som har studerat asteroidbältet mellan Mars och Jupiter med hjälp av ESO:s Very Large Telescope (VLT) föreslår nu att asteroiden Hygiea ska klassas som en dvärgplanet. Hygiea är det fjärde största objektet i asteroidbältet efter Ceres, Vesta och Pallas. Utav dessa har redan Ceres klassificerats som en dvärplanet.

Flyg kan aldrig bli lika miljövänligt som tåg

Svensson - 05 Aug 19 kl. 07:10

När det gäller borgerliga ledarskribenter, speciellt de högerextrema i GP, upphör de aldrig att förvåna md sin kompletta dumhet och nonchalans. Bland de allra värsta finns Aleksandra Boscanin och Håkan Boström i Göteborgs-Posten (GP). Det är faktiskt ibland helt sanslöst reaktionära, imbecilla och förljugna.

Ryska militärpolisen försöker sig på en klackvändning

Feber.se - 18 Jun 19 kl. 12:00

Går så där... Att göra en så kallad klackvändning med bil kan vara nödvändigt ibland. Full back, sen vrida på ratten, snurra ett halvt varv, räta upp och köra vidare i rätt riktning.

Datainspektionen ska granska MrKoll

Feber.se - 23 May 19 kl. 11:45

Personuppgiftstjänst har anmälts hundratals gånger Personuppgiftstjänsten MrKoll som drog igång förra hösten kommer nu att granskas av Datainspektionen rapporterar Breakit. Enligt Breakit så har tjänsten anmälts över 300 gånger, i genomsnitt två gånger per dag, sedan tjänsten kickade igång förra året. Med hjälp av tjänstens sökmotor kan man få bland annat få uppgifter om privatpersoners inkomst, registrerade bilar, när de flyttat till sin nuvarande bostad, ägande i företag och om de förekommer i något rättsfall.

Intervju: Därför är vi med i Extinction Rebellion

Nyhetspressen - 17 Apr 19 kl. 10:56

SMB intervjuade tre av protestanterna som deltog i blockaden framför Riksdagen i måndags. Här är deras svar på varför de ser civil olydnad som nödvändigt. Alfred SMB träffar Alfred medan han ligger ner på asfalten där poliserna tidigare försökte skapa en passage.

Dvärgen intar bokcirkeln

Bokbloggar - 16 Apr 19 kl. 10:20


Fler inlägg från Bokbloggar

Helgfrågan v 47

Bokbloggar - 4 timmar sedan

I did it again!

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Helgfrågan v. 47

Bokbloggar - 8 timmar sedan