Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Knivlisa

Att roa sig själv

Knivlisa - 20 Dec 10 kl. 12:47

 Jag och Magda åker till Thailand i februari. Sms-konversation (konversation och konversation. Envägs): Jag: Vilket resebolag har vi nu igen? Jag måste ställa en pass-fråga till dem. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kungen, Kosta och konstgjort ska roa

Nyhetspressen - 27 Dec 16 kl. 22:00

Symaskiner går varma i Hovmantorp Folkets hus kafé. Hovnarrarnas har sin första kostymrepetition..

”Viktigt att politikerna inte slår sig till ro”

Nyhetspressen - 29 Nov 16 kl. 11:39

De svenska lärarfacken är försiktigt positiva till det trendbrott som den stora internationella skolundersökningen Timss visar..

Fredagsdansen #2

Feber.se - 04 Nov 16 kl. 14:15

Pikachu-dansen Dans där Dwayne "The Rock" Johnson klätt ut sig till en märklig Pikachu för att roa sin dotter. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Jan Björk­lund har helt rätt

Nyhetspressen - 18 Oct 16 kl. 01:00

En ökad miss­tro mot eta­ble­rade po­li­ti­ker och en ökad mång­fald av par­tier har gjort det allt svårare för par­tier i Eu­ro­pas länder att växa sig rik­tigt stora. Det har blivit svårare att bli vald med ett klart man­dat. När jag lä­ser val­sta­ti­stik från de senaste va­len i Eu­ro­pa ut­vecklas ett tyd­ligt möns­ter.

På kälke genom Stadsparken

Nyhetspressen - 30 Jan 16 kl. 08:25

I dag när vi ha så fina möjligheter att roa oss både här och där när snön ligger kan det kanske vara på sin plats att berätta lite om de möjligheter till utförsåkning som erbjöds i Stadsparken förr i tiden. Vi ”Topaongar” fick vackert dra iväg med våra kälkar och skidor till ”Stasspaken” och där roa oss..

Nya ägare redo för ett läroår på Hargebaden

Nyhetspressen - 13 Jan 16 kl. 05:31

Först ett läroår. Sedan ska campingen utvecklas långsiktigt. Det är nya ägarnas plan för Hargebadens anrika camping..

[PLUS] Bowling blev kvällens läroämne

UNDERBARACLARA - 03 Dec 15 kl. 21:22

30 elever från Liljaskolan fick under torsdagskvällen testa på bowling. - Det är första gången jag...

[PLUS] Anton Marklund klar för ännu ett år

UNDERBARACLARA - 26 Nov 15 kl. 08:17

Årets säsong i rallycross-VM har varit lite av ett läroår för Anton Marklund och nu mot slutet har...

[PLUS] Astrologen lyckades förutspå valresultatet

UNDERBARACLARA - 08 Jan 15 kl. 23:00

Med fa­cit i hand lyc­ka­des ast­ro­lo­gen bäst för­ut­spå val­re­sul­ta­tet i riks­da­gen. Här är...


Fler inlägg från Knivlisa

Minne! - person nr. 3

Knivlisa - 23 Oct 13 kl. 10:22

Andreas (Andy) Nilsson  Ja herregud, det är här är en viktig varelse. Från det att jag började ro och många år framåt har jag tillsammans med denna underbara människa haft sjukt roligt. Vi har gjort så himla mycket roligt tillsammans och DU är en av anledningarna till att jag fortsatte träna och ro.

PRIVAT SPELNING

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 22:12

Lyssna på Envys "Am I Wrong" eller nya låt "In Your Arms" HÄR Okej, det sjuka i att den låt jag velat festa till hela sommaren men aldrig haft det där perfekta tillfället tillsammans med, det sjuka i att den låten sjöngs live, precis framför mig ikväll! Vi var 12 tjejer hemma hos Forni som fick ett glas bubbel, en charkbricka och en privat spelning av norska Envy. Asså.

Ett litet viktigt instick !

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 22:03

När jag var påväg hem från träningen idag så ringde min mobil. Det var en otroligt saknad vän som undrade hur allt var och hur nya skolan var etc.. Han sa även att han ville klargöra för mig att jag INTE skulle tro att jag är bortglömd bara för jag bytt skola.

6 Saker som gör mig glad

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 20:32

1. De utflippade och töntiga stunderna med mina vänner. När man skrattar så mycket att tårarna rinner och man får ont i magen av allt skrattande.

Surfade med min babe idag

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 20:15

Minnen & person nr. 2!

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 15:59

Karl (Vise) Vinberg Till höger om mig ser ni en pöjk som gör mina dagar väldigt mycket roligare nu för tiden. Jag lärde känna honom i 8:an ordentligt om jag inte är helt fel på det, vi har under högstadiet gått på samma skola men det var först då som vi började snacka. Tror vi både förstod att vi hade samma humor, haha..

If this is a dream won't open my eyes.

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 13:09

Helgen var perfekt. Vill tillbaks här och nu. Fredag for vi till Oravais på kvällen på lite äventyr, lördag hade vi revy övningar som vanligt.

THE BEST COATS

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 10:39

Hitta säsongens 14 bästa rockar och pälsar på Fashioncorner, HÄR!

Första personen, viktiga minnen.

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 21:46

Sandra (Lotta) Larsson  Detta är min kära barndomsvän Sandra. Jag har känt henne så länge jag kan minnas och även fast vi nästan aldrig ses mer än på bussen/tåget och spontanträffar, känns det som man setts varje dag.. Har alltid roligt med dig.

The comforter.

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 20:46

Min favoritsyssla såhär höst/vinter är att bada. Jag kan lova att det används väldigt mycket badbomber, skum, och dylikt. Detta är min absoluta favorit bomb.

MAKE UP

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 17:40

Fanny Lagerwall bloggar tillsammans med en kollega, HÄR Jävlarrrr vad jag älskar mitt jobb lite extra när man kommer ut på fält (underbar och i mitt fall, oklar term) och träffar folk inom samma bransch. Idag plåtade vi Fanny Lagerwall, makeupartist på bland annat Aftonblandet. Bra tjej.

ALLT ÄR FÖR BRA NU

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 13:30

17 månader med världens bästa. Kan inte bli lyckligare och har aldrig varit såhär kär.

work hard..

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 10:33

Idag la jag på tyngre vikter under styrketräningen och det kändes bra. Nästa gång börjar jag där som startvikt och jobbar mig uppåt.  Trots att klockan var 7 på morgonen var vi 5 friska själar som var där och tränade.

Givande Testhelg!

Knivlisa - 20 Oct 13 kl. 15:37

Nu i helgen har jag tillsammans med några av Sveriges roddare utfört olika tester på roddmaskinen. Bland annat 100m, 500m och en 30 minuters intervall i låg takt. En av tankarna med detta är att ha en liten översiktlig koll på hur man ligger i jämförelse med andra roddare runt om i världen.

Hej pärlplattor

Knivlisa - 19 Oct 13 kl. 23:16

Dagens projekt utöver plugg har varit pärlplattor :) Har använt mig av stora pärlor till de som sitter på kylen. Mini till örhängena.