Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Att skriva den svåra andra boken

Bokbloggar - 09 Jan 19 kl. 10:55

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ska Isabella Löwengrip skriva en ny bok?

Gossips.se - 13 Apr 19 kl. 21:25

Isabella har skrivit 5 böcker i sitt liv och dessa är_ *Êgoboost *Isabellas Hemligheter *Economista *Babyboost *Aktiedrottning På bloggen skriver hon nu att hon ska skriva hela kvällen men att hon inte kan säga vad hon ska skriva. Men på instastory har hon lagt upp att hon skrivit 5 böcker och att första meningen alltid är svårast och så visar hon en top sida utan text på datorn. Betyder detta att Isabella ska skriva en ny bok tro?

NEXTORY

Magdalena Graaf Blogg - 20 Mar 19 kl. 11:33

I stolt samarbete med the one and only NEXTORY I fredags stack vi till Skåne och min svägerska Evas 50-års fest!   ”Ett års betalt abonnemang hos NEXTORY” kommer hon få av mig i present. Eva önskade sig upplevelser.

Tips inför jobbansökan

Blondinbella - 25 Feb 19 kl. 17:08

I samarbete med Wells Rekrytering Jag fick en fråga här på bloggen för ett tag sedan som jag tänkte skriva om. ”Hej Isabella! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om hur du tänker när du läser CV:n och jobbansökningar?

Recension och kritik av boken Sockerbomben 3.0 av Bitten Jonsson

Träningslära - 10 Jul 18 kl. 23:08

Det är dags för ytterligare en bokrecension och denna gången tänkte jag titta lite mer ingående på boken Sockerbomben 3.0 av Bitten Jonsson och Pia Norström. Denna bok släpptes en bit in på förra året och jag hade inte tänkt skriva någonting om den från början, men på senare tid så har jag sett den […] Inlägget Recension och kritik av boken Sockerbomben 3.

Hans Roslings bok nominerad till årets affärsbok

Feber.se - 14 Aug 18 kl. 10:00

Factfulness kan bli Business Book of the Year 2018 Den bortgångne svenske forskaren Hans Roslings bok Factfulness har blivit nominerad till Business Book of the Year 2018 skriver Dagens Industri. Boken är skriven tillsammans med hans son Ola Rosling och svärdotter Anna Rosling Rönnlund. Factfulness blev Roslings sista bok och släpptes efter hans död.


Fler inlägg från Bokbloggar

Vända hem

Bokbloggar - 1 timme sedan

Historieläraren

Bokbloggar - 1 timme sedan

Sommarlovsmorgon

Bokbloggar - 1 timme sedan

Knotan

Bokbloggar - 2 timmar sedan