Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Autoimmun handbok av Karl Hultén och Anna-Maria Norman

Bokbloggar - 13 Jun 19 kl. 06:02

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ny bok: Autoimmun handbok

Kostdoktorn - 01 May 19 kl. 14:28

I dagarna utkommer en ny faktaspäckad bok, Autoimmun handbok, som kan vara intressant för dig med inflammation, magbesvär, allergi eller autoimmun sjukdom. Författare till boken är Karl Hultén, biomedicinare, och Anna-Maria Norman, beteendevetare och kostrådgivare. Vi lever i en tid då folkhälsan blir bättre på många sätt.

MMA-svepet: Darren Till häktad i Spanien, Karl Albrektsson vinner & mer!

MMAnytt - 22 Apr 19 kl. 20:33

Det är inte alltid enkelt att hinna med dagens MMA-nyheter, därför har vi på MMAnytt förenklat det för våra läsare! I MMA-svepet kan ni få en kort videosammanfattning av dagens viktigaste nyheter på svenska – på Sveriges och nordens största kampsportssida! I dagens inslag belyses bland annat att Darren Till gripits i Spanien för bland annat bilstöld, Karl Albrektssons seger i Japan och att mellanviktarna Israel Adesanya och Paulo Costa siktar på att mötas.

JAAA! Karl Albrektsson vinner tufft krig i Japan!

MMAnytt - 21 Apr 19 kl. 12:30

Alldeles nyss fick vi se den stigande MMA-talangen Karl Albrektsson gå en ny match i den japanska topporganisationen RIZIN Fighting Federation. Det var på RIZIN 15 i Yokohama Arena i Japan som 25-åringen tog sig an legendaren Wanderlei Silvas adept Christiano Frohlich i 93-kilosklassen. Albrektsson vann matchen via enhälligt domslut efter tre hårda ronder.


Fler inlägg från Bokbloggar

Ta min hand

Bokbloggar - 1 timme sedan