Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Axellångt hår

Blondinbella - 09 Sep 19 kl. 14:38

Jag klippte av svallet i helgen hos bästa Emelie. Långt hår är fantastiskt fint men det känns alltid härligt med något nytt under hösten. Kortare hår till axlarna och så en mattare make up. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Blomquist: ”Svensk herrskidåkning är långt, långt, långt ifrån där den ska”

Nyhetspressen - 26 Jan 19 kl. 13:43

Katastrof, så beskriver SVT:s expert Anders Blomqvist den svenska insatsen på 15 kilometern i Ulricehamn. Nu vill han se en riktad satsning från skidförbundet. – Det här håller inte, det är för dåligt för ett svenskt lag, säger han..

Stängt – utan besked om hur länge

Nyhetspressen - 08 Dec 16 kl. 19:35

Bokhandeln är nedlagd och biblioteket är stängt..

Biblioteket stängt tills vidare

Nyhetspressen - 26 Sep 16 kl. 14:08

Kultur- och fritidsnämnden har beslutat att huvudbiblioteket på Prästgatan ska hållas stängt i väntan på provtagningar av inomhusluften..

Kissies nya frisyr

Gossips.se - 10 Mar 16 kl. 09:44

Kissie har nu valt att klippa sig kort och resultatet blev axellångt. Hon klippte sig hos sin vän Bobby och hon själv är supernöjd. När hon frågar läsarna vad dom tycker om hennes nya frisyr så blir det tummen upp.

Långt hår som tradition?

Foki - 23 Jul 12 kl. 19:05

Jag läste just en väldigt intressant artikel om en speciell by i Kina där alla kvinnor har extremt långt hår. Byn heter Huangluo Yao Village, och är även berömd under sneknamnet ”Långa hårbyn”. Byns Invånare följer en jättegamal tradition som går ut på att kvinnorna ska spara ut sitt hår till att bli så långt som [...

Hjälp oss hitta Sofia!

Paow - 18 Oct 11 kl. 20:15

Detta är Sofia Carlsson. Hon är 13 år gammal och hon har varit försvunnen i fem dagar. Hon försvann i Sala (det var där hon sågs sist).

Bibliotek stängt under dagen

UNDERBARACLARA - 30 Aug 11 kl. 09:05

NORSJÖ Biblioteket stängt på grund av systemuppgradering. NORSJÖ Biblioteket stängt på grund av systemuppgradering. Norsjös bibliotek har under dagen stängt på grund av en uppgradering av datasystemet, personalen passar då även på att ha utbildning.

Klipp kort eller skaffa långt!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 20 Jul 11 kl. 02:03

Kändisar gillar förändringar och många gånger betyder det att de klipper av sina dyrbara lockar! Men precis som oss så är stjärnorna oftast inte så taggade på skaffa någon extrem frisyr á Robyn. Så de kör på den axellånga frisyren, vissa av dem klipper av håret precis över axeln, som Paris Hilton.

Hett tips till sommaren alla fina plagg! FREEBRA

sofiahanden - 22 Jun 11 kl. 10:28

Vill tipsa er läsare och även Tacka freebra.se som skickade mig denna. Har provat den ett antal gånger nu, den är galet bra!

Älska regn!

Blondinbella - 19 Jun 11 kl. 20:03

Det finns inte ett uns av glamour hos mig nu. Varma mackor till middag, osminkad, läsglasögon och mjukiskläder men jag älskar det! För en dag i alla fall.


Fler inlägg från Blondinbella

En ny chans

Blondinbella - 2 timmar sedan

Det har varit blod, svett och tårar hela hösten. Jag var nära att gå i konkurs med allt och har ägnat all tid från september att hitta en väg ut. Löwengrip Invest fick avvecklas och alla anställda i det bolaget fick gå.

Vi har sålt Löwengrip

Blondinbella - 18 timmar sedan

… Yes Pingis och jag har valt att sälja Löwengrip Beauty efter sju år. Det började som LCC med rosa och guldfoliering på Sveriges alla apotek. Idag heter vi Löwengrip Beauty och förra årets omsättning landade på 84 miljoner.

Idag avslöjar vi!

Blondinbella - Igår: 07:41

God morgon på er! Om en liten stund kommer jag att avslöja en rolig nyhet. Det har varit en lång process med många ups and downs och äntligen är vi i hamn.

Bara vara

Blondinbella - 14 Feb 20 kl. 17:33

Jag har haft några veckor bakom mig som har varit väldigt tuffa. Jag ha fokuserat på att vara ute i naturen och träffa människor som betyder mycket för mig. Bara vara var något jag verkligen behövde.

Lesson Learned

Blondinbella - 11 Feb 20 kl. 19:50

Jag har som ni vet haft tuffa månader bakom mig. Hela bolagsgruppen har haft ett utmanande år och då måste man Kill your darlings för att låta de andra växa. Löwengrip Beauty är det största bolaget där jag lägger ner mycket tid men det är kul att vara kreativ chef i och med alla produkter.

Min måndag

Blondinbella - 10 Feb 20 kl. 21:51

Det är mycket ju på alla fronter och jag har faktiskt blivit bättre på att fråga om hjälp men också och lära mig att man måste ta den när det erbjuds. Just nu är bolag, boende, hälsa och relationer, ja allt är lite löst och kräver tålamod av mig samt hålla mig lugn.

Handbok i livets konst

Blondinbella - 08 Feb 20 kl. 20:40

Idag har vi haft en lugn dag. Knappt rört mig en meter utöver promenad längs Edsviken. Det finns verkligen så många vackra områden att promenera i Stockholm.

Fredag hos Odd

Blondinbella - 07 Feb 20 kl. 20:48

Fredagskväll och jag åkte hem en sväng till Odd. Sally och jag badade jacuzzi och sedan bastade vi om vartannat. Det är få saker som gör ens hud så fin som bastu.

Lästips!

Blondinbella - 06 Feb 20 kl. 18:36

Jag är som oftast inne i långa läsperioder och slukar det mesta. Här kommer några senaste favoriter. Vissa har jag redan läst men det är även några som jag väntar på ska komma ut.

Anti Age-lanseras!

Blondinbella - 04 Feb 20 kl. 19:07

För åtta år sedan tog jag fram min första skönhetsprodukt, nämligen deodoranten Count on Me. Den är åtta år senare Löwengrips mest sålda produkt. Efter det kommer torrschampo, The Cream och ansiktstvätt Clean & Calm.

Sista skedet

Blondinbella - 01 Feb 20 kl. 21:36

Min lillebror sa en gång till mig att det bästa egot vet är distraktion. Jag har alltid haft ett starkt ego som styrt och visserligen fört mig framåt i en hög hastighet men det har inte ofta varit själsliga beslut. Det är sådant jag får sona för nu.

Status

Blondinbella - 29 Jan 20 kl. 20:32

Hjärnan går på högvarv ibland och då kan det bli svårt för mig att fokusera på rätt saker, jag spretar gärna i väg i tankar och handlingar. Det är mycket som behöver förberedas med flytten och allt runtomkring den. Dessutom är det dagliga beslut som ska fattas på Löwengrip.

Skönhetsrutiner

Blondinbella - 27 Jan 20 kl. 17:00

Som livet ser ut just nu så fokuserar jag på att ta hand om mig själv.  Vare sig det handlar om att spendera tid med mina barn, lägga ner mer tid på träningen eller köpa mig något extra gott som snacks.

Måndag

Blondinbella - 27 Jan 20 kl. 12:59

Och så blev det måndag. Jag är i slutspurten av en lång process som vi hoppas bli klara med de närmsta dagarna. De här med att vänta är jag oerhört dålig på.

Lunch utomhus

Blondinbella - 25 Jan 20 kl. 20:34

Det händer något inombords när man är ute i naturen. Jag har inte förstått det tidigare. Jag har stirrat på träden och allt grönt och inte riktigt förstått storheten i det.