Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Axellångt hår

Blondinbella - 09 Sep 19 kl. 14:38

Jag klippte av svallet i helgen hos bästa Emelie. Långt hår är fantastiskt fint men det känns alltid härligt med något nytt under hösten. Kortare hår till axlarna och så en mattare make up. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Blomquist: ”Svensk herrskidåkning är långt, långt, långt ifrån där den ska”

Nyhetspressen - 26 Jan 19 kl. 13:43

Katastrof, så beskriver SVT:s expert Anders Blomqvist den svenska insatsen på 15 kilometern i Ulricehamn. Nu vill han se en riktad satsning från skidförbundet. – Det här håller inte, det är för dåligt för ett svenskt lag, säger han..

Stängt – utan besked om hur länge

Nyhetspressen - 08 Dec 16 kl. 19:35

Bokhandeln är nedlagd och biblioteket är stängt..

Biblioteket stängt tills vidare

Nyhetspressen - 26 Sep 16 kl. 14:08

Kultur- och fritidsnämnden har beslutat att huvudbiblioteket på Prästgatan ska hållas stängt i väntan på provtagningar av inomhusluften..

Kissies nya frisyr

Gossips.se - 10 Mar 16 kl. 09:44

Kissie har nu valt att klippa sig kort och resultatet blev axellångt. Hon klippte sig hos sin vän Bobby och hon själv är supernöjd. När hon frågar läsarna vad dom tycker om hennes nya frisyr så blir det tummen upp.

Långt hår som tradition?

Foki - 23 Jul 12 kl. 19:05

Jag läste just en väldigt intressant artikel om en speciell by i Kina där alla kvinnor har extremt långt hår. Byn heter Huangluo Yao Village, och är även berömd under sneknamnet ”Långa hårbyn”. Byns Invånare följer en jättegamal tradition som går ut på att kvinnorna ska spara ut sitt hår till att bli så långt som [...

Hjälp oss hitta Sofia!

Paow - 18 Oct 11 kl. 20:15

Detta är Sofia Carlsson. Hon är 13 år gammal och hon har varit försvunnen i fem dagar. Hon försvann i Sala (det var där hon sågs sist).

Bibliotek stängt under dagen

UNDERBARACLARA - 30 Aug 11 kl. 09:05

NORSJÖ Biblioteket stängt på grund av systemuppgradering. NORSJÖ Biblioteket stängt på grund av systemuppgradering. Norsjös bibliotek har under dagen stängt på grund av en uppgradering av datasystemet, personalen passar då även på att ha utbildning.

Klipp kort eller skaffa långt!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 20 Jul 11 kl. 02:03

Kändisar gillar förändringar och många gånger betyder det att de klipper av sina dyrbara lockar! Men precis som oss så är stjärnorna oftast inte så taggade på skaffa någon extrem frisyr á Robyn. Så de kör på den axellånga frisyren, vissa av dem klipper av håret precis över axeln, som Paris Hilton.

Hett tips till sommaren alla fina plagg! FREEBRA

sofiahanden - 22 Jun 11 kl. 10:28

Vill tipsa er läsare och även Tacka freebra.se som skickade mig denna. Har provat den ett antal gånger nu, den är galet bra!

Älska regn!

Blondinbella - 19 Jun 11 kl. 20:03

Det finns inte ett uns av glamour hos mig nu. Varma mackor till middag, osminkad, läsglasögon och mjukiskläder men jag älskar det! För en dag i alla fall.


Fler inlägg från Blondinbella

Terapi

Blondinbella - 22 timmar sedan

Dagen har gått i rekordfart. Efter en massa möten och content-tid på fantastiska Hotell Kung Carl (rekommenderas!) så blev det en timma hos min psykolog.

Barnen är hemma

Blondinbella - Igår: 21:12

Barnen och jag har suttit länge idag och tittat på alla klipp och filmer från resan. Jag har en massa material med barnen i alla byar som jag har valt att inte lägga ut. Min resa handlar om kvinnligt entreprenörskap.

Kvinnor förändrar världen

Blondinbella - i förrgår: 15:26

Hade jag kunnat, hade min resa till Kenya varit längre men schemat är som det är. Två dagar på plats fulla av besök och 150 kvinnor blir intensivt men jag ser fram emot att få komma tillbaka.

I massajbyn

Blondinbella - i förrgår: 19:10

Ett av våra besök var hos en Massaj-familj. Ena kvinnan i byn var medlem i en självhjälpsgrupp. Att besöka byn var som att komma till en annan värld, slumområdena kändes plötsliga helt okej att bo i.

Dag 2

Blondinbella - 15 Sep 19 kl. 07:04

Igår åkte vi ut på landsbygden. Men först så samlades hela gänget från Hand in Hand på ett nytt bransch Office där vi gick igenom dagen: Männen sa att nu väntar free massage – alltså vägen skulle vara extremt bumpy. Tur att ingen av oss var åksjuka för det var som en karusell.

Nairobi

Blondinbella - 12 Sep 19 kl. 23:33

… Och vi är framme i Kenya! Resan gick toppen och klockan är strax över midnatt här. Morgondagens schema börjar 07.

Pippi till Kenya

Blondinbella - 11 Sep 19 kl. 17:56

Jag började min morgon med ett träningspass med Pontus och sedan har jag haft jobb hela dagen ute på Grand Hotel Saltsjöbaden. Dock blev jag klar tidigare än vad som var planerat så då träffade jag min mamma och tog en kaffe.

Resfeber 48 timmar innan

Blondinbella - 10 Sep 19 kl. 19:20

Ännu en kontorsdag. Möten med Löwengrip Beauty, Löwengrip Invest och stiftelsen. Jag märker nu att jag börjar bli nervös inför resan på torsdag.

Tips till dig som är på språng

Blondinbella - 10 Sep 19 kl. 17:03

I samarbete med MyFlawless Jag är ständigt on the go och behöver produkter jag kan ta med mig överallt. Därför blev jag så glad när jag upptäckte Flawless Legs från My Flawless! Det är en supereffektiv elektronisk variant av en rakhyvel.

Sena kvällar

Blondinbella - 09 Sep 19 kl. 21:17

Jag är verkligen ledsen för trista inlägg just nu. Det är mycket i alla bolag och jag försöker hinna med överallt. Sista mötet började 19.

Att eftersträva balans

Blondinbella - 09 Sep 19 kl. 17:06

I samarbete med Ellen Balans är något jag tror vi alla eftersträvar och faktorer som stress, hormoner och kost påverkar både välmåendet och den fysiska balansen. I bloggen har ni länge kunnat följa min resa till att hitta just balans.

Axellångt hår

Blondinbella - 09 Sep 19 kl. 14:38

Jag klippte av svallet i helgen hos bästa Emelie. Långt hår är fantastiskt fint men det känns alltid härligt med något nytt under hösten. Kortare hår till axlarna och så en mattare make up.

Lugn helg

Blondinbella - 09 Sep 19 kl. 10:56

Överallt hemma ligger det målningar på tork, det var full fart på Gillis och Sally igår. Jag blir så glad när jag ser deras små pyssel överallt. Det var faktiskt fruktansvärt att säga hejdå imorse, nu väntar en pappavecka.

Annan packning väntar…

Blondinbella - 07 Sep 19 kl. 21:48

Jag är så oglammig denna helg när jag återhämtar mig från febern så ni får se denna bild istället. Från plåtningen med Löwengrip i våras. Jag älskar Hollywood-håret.

Fredag och feber

Blondinbella - 06 Sep 19 kl. 20:36

Barnen och jag klev upp sju imorse och kilade ner till frukosten på Diplomat: Men min feber höll i sig så jag åkte hem (klädkedjan var färdiga med huset) och bäddade ner mig. Jag sov till klockan pep 15.45.