Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Knivlisa

Bada med De vet du

Knivlisa - 19 Jun 13 kl. 10:37

Lovade för länge sedan lite bilder från när jag intervjuade De vet du. Jag bad dem slänga i mig. Tänkte bjucka lite på bra bilder till FRIDA. Personalen sa att det fanns en torktumlare, så det var ju bara att köra. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Henning, 10, älskar att bada – har ingen plats att byta om

Nyhetspressen - 28 Jan 19 kl. 18:04

Henning, 10, har ett medfött funktionshinder som gör att han har svårt att gå. I vatten går det lättare att röra sig, och därför älskar han att bada. Men den kommunala simhallen hemma i Årjäng kan Henning inte besöka på fritiden – det finns ingenstans där han kan byta om.

Livsmedelsverkets vädjan till svenskar: Sluta bada i badkar

Nyhetspressen - 09 Aug 18 kl. 21:21

Grundvattennivåerna är fortfarande låga efter den senaste veckans skurar på en del håll i landet. Livsmedelsverket vädjar om att inte stoppa huvudet i sanden – och vill att svenskarna slutar bada badkar för att spara på dropparna..

Pigg farfar gillar att bada

Feber.se - 30 Jul 18 kl. 10:21

102-åring kan fortfarande dyka 102 år är ingen ålder. Inte för den här gubben i alla fall som gillar att bada och göra det med stil. Gud vad jag önskar att jag är så där pigg och glad om hundra år.

DN guidar: Fontäner att bada i om Sverige vinner VM

Nyhetspressen - 04 Jul 18 kl. 14:23

Stockholmare har sedan tidernas begynnelse firat svenska idrottsframgångar genom att bada i fontänen vid Sergels torg. Men det finns faktiskt andra alternativ. DN Sthlm guidar till tio andra fontäner att bada i om Sverige vinner VM..

Bada inte i Kullabygden – avloppsvatten går rätt ut i Sundet

Nyhetspressen - 07 Jun 18 kl. 12:20

Miljöavdelningen avråder från allt badande längs kusterna i Höganäs..

Skylten tas ner - fritt fram att bada

Nyhetspressen - 07 Jun 18 kl. 10:57

Nu är det fritt fram att bada vid Vätterstranden och Oset igen. Det meddelar Jönköpings kommun efter att måndagens provtagning gett klartecken till bad..

Så blir nya Bada Bing på A6

Nyhetspressen - 17 Feb 17 kl. 15:56

Hösten 2014 öppnade hamburgerrestaurangen Bada Bing Burger på Östra Storgatan i Jönköping. Drygt tre år senare öppnar en andra restaurang, den här gången på A6 som en del av köpcentrets storsatsning på mat. Invigningen väntas äga rum i oktober i .....

Stor satsning på vinterturismen i Kalix

Nyhetspressen - 19 Oct 16 kl. 21:44

Åka isbrytare på fruset hav, bada i isande hav och gå på isen..

Sista chansen att bada ute på Vägga

Nyhetspressen - 25 Aug 16 kl. 11:25

Sommaren dröjer sig kvar, men på Väggabadet tar den slut på lördag. Då är nämligen sista dagen allmänheten kan bada i utomhusbassängerna..


Fler inlägg från Knivlisa

Minne! - person nr. 3

Knivlisa - 23 Oct 13 kl. 10:22

Andreas (Andy) Nilsson  Ja herregud, det är här är en viktig varelse. Från det att jag började ro och många år framåt har jag tillsammans med denna underbara människa haft sjukt roligt. Vi har gjort så himla mycket roligt tillsammans och DU är en av anledningarna till att jag fortsatte träna och ro.

PRIVAT SPELNING

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 22:12

Lyssna på Envys "Am I Wrong" eller nya låt "In Your Arms" HÄR Okej, det sjuka i att den låt jag velat festa till hela sommaren men aldrig haft det där perfekta tillfället tillsammans med, det sjuka i att den låten sjöngs live, precis framför mig ikväll! Vi var 12 tjejer hemma hos Forni som fick ett glas bubbel, en charkbricka och en privat spelning av norska Envy. Asså.

Ett litet viktigt instick !

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 22:03

När jag var påväg hem från träningen idag så ringde min mobil. Det var en otroligt saknad vän som undrade hur allt var och hur nya skolan var etc.. Han sa även att han ville klargöra för mig att jag INTE skulle tro att jag är bortglömd bara för jag bytt skola.

6 Saker som gör mig glad

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 20:32

1. De utflippade och töntiga stunderna med mina vänner. När man skrattar så mycket att tårarna rinner och man får ont i magen av allt skrattande.

Surfade med min babe idag

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 20:15

Minnen & person nr. 2!

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 15:59

Karl (Vise) Vinberg Till höger om mig ser ni en pöjk som gör mina dagar väldigt mycket roligare nu för tiden. Jag lärde känna honom i 8:an ordentligt om jag inte är helt fel på det, vi har under högstadiet gått på samma skola men det var först då som vi började snacka. Tror vi både förstod att vi hade samma humor, haha..

If this is a dream won't open my eyes.

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 13:09

Helgen var perfekt. Vill tillbaks här och nu. Fredag for vi till Oravais på kvällen på lite äventyr, lördag hade vi revy övningar som vanligt.

THE BEST COATS

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 10:39

Hitta säsongens 14 bästa rockar och pälsar på Fashioncorner, HÄR!

Första personen, viktiga minnen.

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 21:46

Sandra (Lotta) Larsson  Detta är min kära barndomsvän Sandra. Jag har känt henne så länge jag kan minnas och även fast vi nästan aldrig ses mer än på bussen/tåget och spontanträffar, känns det som man setts varje dag.. Har alltid roligt med dig.

The comforter.

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 20:46

Min favoritsyssla såhär höst/vinter är att bada. Jag kan lova att det används väldigt mycket badbomber, skum, och dylikt. Detta är min absoluta favorit bomb.

MAKE UP

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 17:40

Fanny Lagerwall bloggar tillsammans med en kollega, HÄR Jävlarrrr vad jag älskar mitt jobb lite extra när man kommer ut på fält (underbar och i mitt fall, oklar term) och träffar folk inom samma bransch. Idag plåtade vi Fanny Lagerwall, makeupartist på bland annat Aftonblandet. Bra tjej.

ALLT ÄR FÖR BRA NU

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 13:30

17 månader med världens bästa. Kan inte bli lyckligare och har aldrig varit såhär kär.

work hard..

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 10:33

Idag la jag på tyngre vikter under styrketräningen och det kändes bra. Nästa gång börjar jag där som startvikt och jobbar mig uppåt.  Trots att klockan var 7 på morgonen var vi 5 friska själar som var där och tränade.

Givande Testhelg!

Knivlisa - 20 Oct 13 kl. 15:37

Nu i helgen har jag tillsammans med några av Sveriges roddare utfört olika tester på roddmaskinen. Bland annat 100m, 500m och en 30 minuters intervall i låg takt. En av tankarna med detta är att ha en liten översiktlig koll på hur man ligger i jämförelse med andra roddare runt om i världen.

Hej pärlplattor

Knivlisa - 19 Oct 13 kl. 23:16

Dagens projekt utöver plugg har varit pärlplattor :) Har använt mig av stora pärlor till de som sitter på kylen. Mini till örhängena.