Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från bobbys

Badpojkar posserar nakna

bobbys - 13 Aug 11 kl. 12:29

Här får ni se lite söta bad pojkar som jag lägger upp för er både killar och tjejer:-) Visst detta är inga musclehunks men dom är super fina ändå. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hård JO-kritik mot arresten

Nyhetspressen - 01 Jan 17 kl. 14:00

Intagna i arresten i Kristianstad ska ha tillsyn oftare och inte tvingas sitta nakna i en cell, anser justitieombudsmannen, JO, som kräver förändringar..

JO riktar skarp kritik mot polisrutin

Nyhetspressen - 30 Dec 16 kl. 21:42

Justitieombudsmannen kräver att arresten i Kristianstad ser över sina rutiner. Intagna vid arresten har tvingats sitta nakna och utan filt i cellerna, rapporterar SVT Nyheter. "Att ha en rutin där frihetsberövade får sitta nakna i en cell är inte godtagbart", skriver JO i ärendets protokoll.

Jessica Olérs Brelid delar med sig om sitt möte med Donald Trump

Nyhetspressen - 11 Nov 16 kl. 19:46

Året är 1998 och Donald Trump posserar på bild Med Jessica Olérs Brelid. Jessica har precis vunnit ”Fröken Sverige” och skönhetstävlingen Miss Universum ska avgöras på Hawai..

LCHFingenjören och Colting om barnfetma och gastric bypass

Kostdoktorn - 26 Sep 16 kl. 18:33

Hur pratar man med barn som lider av fetma om deras sjukdom? Hur bör de behandlas? Finns det någon bättre behandlingsmetod än gastric bypass?

Grafiken får atleterna i OS att se nakna ut

Nyhetspressen - 11 Aug 16 kl. 07:35

Herrarnas simhopp har blivit en stor snackis under OS. Dock inte för några fantastiska hopp. Utan för att tv-grafiken får utövarna att se nakna ut..

Här kan du campa – naken

Nyhetspressen - 23 Jul 16 kl. 12:00

På Vikbolandet strax utanför Norrköping finns en camping för de som gillar att vara nakna..

Här dejtar Natalie, 24, och Bob, 69 – nakna

Nyhetspressen - 22 Jul 16 kl. 10:47

I dokusåpan "Dating Naked" dejtar personer som det låter – helt nakna. Natalie, 24, får träffa Bob, 69, under en blöt dejt och ålderskillnaden är påtaglig. – När jag såg honom komma runt hörnet tänker jag: "Åh herregud, säger Natalie i programmet..

Texten till ”Vi ska bada nakna”

apg29 - 10 Mar 16 kl. 22:22

Bild: Svt.se. På bästa sändningstid på lördag sjunger Samir & Viktor i Melodifestivalen att ”vi ska bada nakna på Sergels torg” och ”fucka loss” - alltså: ”knulla loss”.


Fler inlägg från bobbys

Stolt vän!

bobbys - 06 Dec 17 kl. 10:52

Hör mina innersta tankar om kärleken, sorgen, framgångarna, bröllopet, motgångarna, sex och min adhd

bobbys - 22 Oct 17 kl. 13:35

Men herregud vad jag pratar fort In och lyssna på mig om mitt innersta Här snackar jag om allt från, välmående, Adhd kärlek, jobb, syn på droger, sex och jag hör nu efteråt att jag har inget filter på mitt snack men framförallt märker att jag talar väldigt fort och vill inte prata lugnt med känslor eftersom vissa ämnen är känsliga och för mig är det enklare att prata massor och känna mindre. Tack Martens My och Åza Brennander som bjöd in mig till POODEN Multi-mammorna Ska inte skriva så mycket och istället ber er lyssna på mig Här Inlägget Hör mina innersta tankar om kärleken, sorgen, framgångarna, bröllopet, motgångarna, sex och min adhd dök först upp på Bobby Oduncu.

WEDDINGTIMES

bobbys - 09 Oct 17 kl. 10:44

Vill du ha hjälp med din största dag i livet, när du ska känna dig 110% från topp till tå, då rekommenderar jag dig att du ska höra av dig till oss. Jag kan alltid tipsa er allt om fotografer, lokaler, brudklänning, smokings, blommor, catering, bröllopskort, weddingplanner, festfixare och lite till, men detta inlägg är just till blivande brudar och deras blivande män❤️ Jag och mina tjejer lovar att skämma bort dig och göra dig till ditt vackraste jag som får din framtida partner och tappa hakan!< oka en konsultation om du ska gifta dig.

Hemska tankar om att kanske krascha med flyget och inte va med mina nära och kära❤️💔

bobbys - 29 Sep 17 kl. 13:06

Trodde en stund att jag skulle DÖSkriver just nu detta på flygplanet uppe i luften pga dödstankar om att jag kanske inte lever efter idag efter flygkrasch, att jag inte får träffa min kärlek Jimi eller min familj tankarna rusar fort genom hela kroppen och tårarna ringer längs kinden, speciellt när jag ser söta tjejen som sitter vid fönstret gråta Vi har cirkulerat 2 timmar över Umeå men pga kraftiga moln och lågtryck kan inga plan landa. Dom gör några försök men nu säger kapten att vi måste tillbaka och Tvångs landa på ARLANDA pga ovädret. Får inte riskera att varken bränslet tar slut eller oroar besättning ännu mera så vi är Påväg till Arlanda igen.

Välkommen till världen Bobbys Beauty Slim

bobbys - 25 Aug 17 kl. 20:46

Wow som jag längtat efter dig bebis nr 2 måste erkänna att jag längtat efter barn sen många år tillbaka och bebisar ska jag få tillsammans med min man❤️ när det bli av är personligt och hemligt men det kommer att bli längre fram i framtiden. Ingen stress då vi bägge är unga och virila. Nu ska min man satsa på sin karriär som mäklare och jag med mina produkter och där kan jag stolt presterar BEBIS nr 2.

Tack för Bröllopsgåvan 

bobbys - 02 Jul 17 kl. 10:30

Första dagen på Marstrand 

bobbys - 30 Jun 17 kl. 23:47

Sportgalan

bobbys - 12 Apr 17 kl. 11:55

I fredags åkte vi ner till härliga Göteborg för att stå på sportgalan. Träffat massa underbara människor, så härligt att de alla unga människor som har ett så sport intresse för hälsa och fitness. Att kunna vara en förebild för andra värmer mitt hjärta!

Flawless hair med toupema!

bobbys - 05 Apr 17 kl. 20:11

Super tävling/Sportgalan 

bobbys - 02 Apr 17 kl. 13:08