Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Balotelli hade tråkigt - kastade pilar på juniorer

Nyhetspressen - 27 Mar 11 kl. 17:29

20-åringen har gjort bort sig - igen. MANCHESTER. Mario Balotelli fortsätter att ställa till det för sig i Manchester City. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Almedalen i ny form i Rosengård

Nyhetspressen - Igår: 07:20

Almedalen är till för eliten. Det är de som kan vara på plats, vilket är väldigt sorgligt och tråkigt – bara grejen att det är ute på en ö och kostar skjortan, säger Malmedalens festivalgeneral Christian Glasnovic till TT..

Emma Fredh satsar på ny medalj i rodd-EM

Nyhetspressen - 02 Aug 18 kl. 11:06

När EM i rodd inleds i dag i Glasgow kommer en svensk deltagare saknas. Hoppet i singelsculler, Lovisa Claesson är influensasjuk och har skickats hem. – Det var tråkigt.

Zlatan avgjorde med hattrick

Nyhetspressen - 30 Jul 18 kl. 05:44

Zlatan Ibrahimovic kastade sin vita Galaxy-tröja i gräset för att fira ett hattrick som innebar 4–3 i det dramatiska mötet med Orlando hemma på Stubhub Center i Carson. Florida-laget ledde med 2–1 när andra halvleken började. Men då satte "Ibra" i gång..

Hattrick av Zlatan när LA Galaxy vände och vann

Nyhetspressen - 30 Jul 18 kl. 06:18

Zlatan Ibrahimovic kastade sin vita Galaxy-tröja i gräset för att fira ett hattrick som innebar 4–3 i det dramatiska mötet med Orlando hemma på Stubhub Center i Carson..

Omringade katt och kastade stenar – tre män anmälda för djurplågeri

Nyhetspressen - 11 Jul 18 kl. 15:00

Efter den senaste händelsen är katten bortsprungen..

”Det är jättetråkigt och också onödigt”

Nyhetspressen - 09 Jul 18 kl. 13:25

Det svenska landslaget tvingades böta 620 000 kronor mitt under VM. Förbundskapten Janne Andersson beklagar missen.  – Det var jättetråkigt och onödigt, säger Andersson.

Italiensk kycklinggratäng

Kryddburken - 06 Jul 18 kl. 16:44

Söndagsmiddag. Vad äter ni idag? Varmt så in i norden och lite tröstmat kan väl vara på sin plats efter gårdagens förlust mot England.

Viggo – en trixare av hög klass

Nyhetspressen - 08 Jul 18 kl. 19:00

När fotboll blev tråkigt hittade Viggo Kraft, 14, ett nytt sätt att leka med bollen..

Nazister attackerade Israel-tält i Almedalen – en misshandlad

Nyhetspressen - 05 Jul 18 kl. 15:44

Stefan Dozzi, generalsekreterare: Kastade ner min kollega och skrek som djur..

Uppsalakastare klar för JVM

Nyhetspressen - 19 Jun 18 kl. 17:01

I helgen kastade Upsala IF:s Caisa-Marie Lindfors nytt personligt rekord i diskus med 51..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Allsvensk succédebut för Skurupstalang i MFF

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Skurupstalangen Hugo Andersson slog till direkt. I sin första allsvenska match från start gjorde han mål efter bara två minuter..

Drömdebut för MFF:s 19-åring

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Mittbacken fick chansen från start och gjorde mål efter ett par minuter..

Vinnaren tagen av stödet: ”Aldrig sett något liknande”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Corinne Abraham klev upp ur vattnet, tog upp jakten på cyklingen och sprang i mål som vinnare – på rekordtid. Sedan hyllade hon publiken..

Mio Sommardahl blev årets fyr

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

För sitt outtröttliga engagemang och sprudlande entusiasm belönades Mio Sommardahl med priset som årets fyr på Pride-paraden.   Det var en rörd Mio Sommardahl som steg upp på Torgscenen för att ta emot priset av förra årets fyr, prästen Maria Widman. Mio Sommardahl, som i flera års tid arbetat som ungdomsledare och dragit både kill-och tjejgrupper samt regnbågsfikan, hyllades för sitt engagemang.

Två journalister får filma Möller – inuti fängelset

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Johanna Möller fortsätter att hävda sin oskuld – nu jobbar hon med en resningsansökan för att hennes fall ska tas upp i Högsta domstolen.I samband med det ska två journalister få göra en dokumentärfilm om henne, framgår i dokument från Kriminalvården.En av journalisterna – Thomas Sjöberg – var också med och skrev boken ”Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken”..

Tomas Ledins lycka på sonens bröllop

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Tomas Ledins son, John Ledin, gifter sig med kärleken och grevinnan Alexandra Hamilton under lördagen.På plats vid vigseln finns välkända personer som Efva Attling och frun Eva Dahlgren – och Tomas Ledin kärlekshyllar sonen.– Det känns väldigt bra, det är en stor dag för oss.

Skrikonanerade framför kvinnor – greps

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Strax innan klockan 13.00 på lördagen larmades polisen till Kirseberg på grund av en hotfull man. Mannen, vars ålder är okänd, ska ha onanerat och skrikit mot två kvinnor utomhus vid Floragången.

Kalmars egen Mr Ironman får en egen gata

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Tomas Gustavsson, Kalmars egen Mr Ironman, får en egen gata uppkallad efter sig i Kalmar. Triathlonprofilen överraskades av kommunstyrelsens ordförande i målfållan strax innan vinnarens målgång i Ironman på lördagen..

Horace Engdahl: Sara Danius bryter brevhemligheten

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Sara Danius ifrågasätter i Sommar i P1 varför ledamoten Horace Engdahl gjorde en “tvärvändning” efter att han berömt hennes arbete med att starta en advokatutredning kring den så kallade Kulturprofilen. Engdahl skriver i en kommentar till DN att han “ångrade” sig och senare “tog tillbaka alltsammans”..

Tystnaden på Gelleråsen

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Det var tyst. I stort sett helt tyst trots att så många människor fanns på plats. Just tystnaden präglade lördagen på Gelleråsen arena i samband med den allvarliga olyckan.

TV: Yngsta deltagaren körde ifrån egna hejarklacken

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

18-åriga Emmy Jämtin, som är yngst i startfältet, har stort stöd längs med banan av sin hejarklack. Familj, vänner och flera av kompisarna i innebandylaget FBC Kalmarsund är på plats för att stötta. .

Förslaget: Fridlys vita sagoälgarna

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Kommunalrådet Hans Nilssons film på den vackra vita älgen blev en världsnyhet förra sommaren.Nu har han ett förslag för att de stora sagodjuren inte ska gå förlorade.– Fridlys den, säger han till Värmlands Folkblad.

Sara Danius: Kulturprofilen bad om min meritförteckning

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Just nu sänder Svenska akademiens förra ständiga sekreterare Sara Danius direkt i sommar i P1. Hittills har fokus legat på krisen inom Svenska Akademien..

En person påkörd vid STCC-tävling

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

En olycka inträffade under dagens STCC-kval på Gelleråsen i Karlskoga. En person ska ha blivit påkörd, men det är i nuläget oklart hur pass allvarligt skadad den drabbade personen är.– Det har inletts en förundersökning om arbetsmiljöbrott, säger Stefan Wickberg vid polisen till TT..